
مقاله علمی و پژوهشی" آزادی ارتباطات و اطلاعات در حقوق و اندیشه اسلامی " مقاله ای است در 16 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به آزادی ارتباطات و اطلاعات در حقوق و اندیشه اسلامی، حق تعیین سرنوشت ، حقوق بشر ، دسترسی آزاد به اطلاعات ، حقوق اسلامی ، اندیشه اسلامی، حق نظارت و حق مشارکت اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" آزادی مطبوعات و حق دسترسی آزاد به اطلاعات " مقاله ای است در 20 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به آزادی مطبوعات و حق دسترسی آزاد به اطلاعات ، قانون مطبوعات ، آزادی مطبوعات ، پاسخگویی و شفافیت اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی " بررسی حقوقی و اخلاقی چالش های ناشی از آزادی سینما " مقاله ای است در 22 صفحه و با 24 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد پژوهشهای اخلاقی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث سینما، آزادی سینما، نظم عمومی، اخلاق حسنه پرداخته شده است چکیده مقاله آزادی سینما مفهومی است که از آزادی بیان برمیآید و در واقع سیـــنما به عنوان هنر هفتم، با شیوهی سمعیبصری خاص خود در پی تحقق این مهم است. آزادی سینما و چالش های حقوقی و اخلاقی آن همواره یکی از چالشهای دولتها بوده است و به همین علت دولتها برای انجام این مهمترین وظیفه خود، دست به اقداماتی مانند مقررهگذاری فرهنگی و نظارتهای پیشینی و پسینی بر سینما زدهاند. از این رو مقاله حاضر که در صدد بررسی چالش های حقوقی و اخلاقی ناشی از آزادی سینما است، پس از بسط فضای مفهومی موضوع تحقیق، نظم عمومی و آزادی سینما را مورد بررسی قرار خواهد داد. مطابق با مستندات موضوعی ارائه شده در این مقاله، روش تحقیق، توصیفی- تحلیلی و روش گردآوری اطلاعات در این مقاله، کتابخانهای میباشد که از نوع مطالعات اسنادی دادههای تحقیق گردآوریشده و با استفاده از روش تحلیل متون حقوقی مورد تحلیل و توصیف قرارگرفته است. یافتههای این مطالعه، حاکی از آن است که: آزادی سینما سبب بروز چالش های حقوقی و اخلاقی فراوانی می گردد که دولت ها می توانند با مقررات گذاری و نظارتهای خاص خود تا حدودی چالش های حقوقی- اخلاقی آزادی سینما را کاهش دهنددانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " تحلیل و بررسی مفهوم کلامی آزادی در آیه «لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ»" مقاله ای است در 16 صفحه و با 25 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد اندیشه نوین دینی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث آزادی، اکراه، دین، عقیده، اندیشه و تفسیر موضوعی پرداخته شده است چکیده مقاله دیدگاههای مختلفی درباره آزادی دینی وجود دارد؛ یکی از آیاتی که به آن استناد میشود، آیه «لَا إِکْراهَ فِی الدِّینِ» است. با این وجود، تفسیرآزادی دینی در مفهوم «لااکراه» یکسان نیست و تعیین مصداقهای متفاوت در نوع آزادی، لوازم متعدد و گاه متضاد را دربر خواهد گرفت. در این تحقیق که با تکیه بر آرای علامه طباطبایی، شهید مطهری و آیتالله جوادی آملی میباشد، درصدد تعیین مصداق آزادی مورد نظر آیه است. از عوامل اختلاف دیدگاهها تعدد آرا مفسران درباره شأن نزول آیه میداند. علاوهبر این، تعریف دین، تأثیر مستقیمی در تعیین مصداق آزادی مورد نظر آیه دارد. بر این اساس میتوان گفت ازمیان شأن نزولهای آیه، ماجرای زنانی که بچههایشان یهودی بودند، به واقعیت نزدیکتر است و تفسیرآزادی عقیده مطلوبتر بهنظر میرسد. ضمن اینکه آیه شریفه در فضای آزادی تشریعی برگرفته از آزادی تکوینی سخن میگوید دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " بررسی تطبیقی دیدگاه مرلوپونتی و شهید مطهری در خصوص آزادی مشروط" مقاله ای است در 18 صفحه و با 30 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد اندیشه نوین دینی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث آزادی، مرلوپونتی، شهید مطهری، اگزیستانسیالیسم، ضرورت علی پرداخته شده است چکیده مقاله مرلوپونتی با ادبیات اگزیستانسیالیستی الحادی «نظریه آزادی مشروط» خود را با ابداع نظریۀ «تن ـ سوژه» و با الهام از مفهوم «زیست جهان» هایدگر پردازش کرده و آزادی بشر را در تزاحم با وجود خدوند میداند. او میگوید: بین خدا و انـسان آزاد یـکی را باید انتخاب کرد؛ زیرا اگر وجود خدا اثبات شود، همه چیز تحت نظام ضرورت علّی قرار گرفته و دیـگر جایی برای آزادی بشر باقی نمیماند. شهید مطهری نیز معتقد است آزادی انسان مشروط (محدود) است. وراثت، محیط اجتماعی وتاریخ از جمله امور محدودکننده آزادی هستند. اما او برای اثبات آزادی مشروط بشر از دلیل فطرت و ضرورت بهکارگیری عقل در مسیر تکامل انسان استفاده کرده است. به باور شهید مطهری، این آزادی مشروط نه تنها در تضاد با وجود خدا و اراده و علم نامتناهی او نیست، بلکه لازمه ایمان به اوست.روش تحقیق در این نگارش روش عقلی به شیوه کتابخانهای است و حاصل آن منتج به این نکته شده که هرچند دیدگاه مرلوپونتی و استاد مطهری در خصوص «آزادی مشروط» تا حدی مشابهت دارند، اما نظریه هر یک از ایشان در منظومه فکری خود کاملا متفاوت از دیگری است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " مبانی اخلاقی قاعده آزادی عناوین در فقه و حقوق ایران" مقاله ای است در 21 صفحه و با 65 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد حقوق خصوصی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث آزادی قراردادی؛ آزادی عناوین؛ اخلاق؛ نیت؛ وفای به عهدپرداخته شده است چکیده مقاله برای فهم اصل آزادی قراردادی و دریافتن مبنا و منشاء اخلاقی آن در فقه شیعه و نظام حقوقی ما، نباید به دنبال این اصل در متون فقهی بود بلکه باید به بررسی مبانی اخلاقی دو قاعدهای پرداخته شود که اصل مزبور در مفهوم خود متضمن آنها است . این دو قاعده عبارت است از آزادی در انعقاد عقد و آزادی عناوین. در این مقاله به دلیل گستردگی بحث تنها به مطالعه مهم ترین قاعده مندرج در اصل آزادی قراردادی یعنی آزادی در عناوین پرداختهایم. با مطالعه و کنکاش در آیات و روایات و تحلیل و بررسی منابع فقهی و حقوقی مشخص شده است که قاعده آزادی عناوین مندرج در اصل آزادی قراردادی، ریشه در اصول و قواعد اخلاقی همچون اصل عام پایبندی به عهد و پیمان و تبعیت عمل از قصد و نیت دارد که به شیوهای غیرمستقیم پس از پوست اندازی و تعدیل در قالب اصل آزادی قراردادی وارد نظام حقوقی شدهاند. عنوان مقاله [English] Moral Foundations of the Rule of Freedom of Forms in Jurisprudence and Iranian Law چکیده [English] To understand the principle of freedom of contract and its moral basis as well as its source in our jurisprudence and law, we must not seek this principle in jurisprudential texts. The examination of moral principle shows that the principle is embedded in its concept. These rules are freedom of contract formation and freedom of forms. This paper just argues that the most important rule set forth in the principle of freedom of contract means freedom of forms because of the extension of subject. By exploring verses, reports, Jurisprudential and legal sources, it can be stated that the rule of freedom of forms embedded in the principle of freedom of contract is rooted in moral principles, such as general principle of loyalty to the covenant and compliance of action with intent that entered into legal system in the form of freedom of contract principle after being adjusted and reformed. کلیدواژهها [English] Freedom of Contract, Freedom in forms, intent, Loyalty to the covenant, Morality دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی" ارتباطات مخاطره ، ارتباطات بحران ، مفاهیم و نظریه ها " مقاله ای است در 25 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به ارتباطات مخاطره ، ارتباطات بحران ، مفاهیم و نظریه ها و روزنامه نگاری بحران اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" آزادی بیان و حرمت اشخاص" مقاله ای است در 19 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به آزادی بیان و حرمت اشخاص ، توهین ، افترا ، نشر اکاذیب ، هتک حرمت ، حرمت ذاتی ، حرمت شخصی ، حرمت عینی و حرمت قانونی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

اردوان بایبوردی، در کتاب نظام نیمه آزادی حقوق کیفری ایران، تأثیر نظام نیمه آزادی بر بهبود شرایط اجتماعی و تأثیر آن در مصادیق سیاستهای حبس زدایی را مورد بررسی قرار داده است. یکی از ابزارهای سیاست جنایی نهادهایی است که راه را برای بازگشت بزهکاران به جامعه هموار میکند. کیفر زندان هر چند فی حد ذاته فرصتی است که آمادگی لازم را برای این بازگشت پدید میآورد و زندانی را در آستانه ورود به اجتماع از توانایی سازگاری دوباره برخوردار میسازد، اما نباید فراموش کرد که محیط زندان با تمام امکانات بازپروری نظیر حرفهآموزی، سوادآموزی و... محیطی است اصولاً توانگیر و انس به آن به ویژه در محکومیتهای دراز مدت بزهکار را به هنگام خروج از زندان با دشواریهای سازگار پذیری مواجه میکند. لذا، از یک قرن پیش کیفرشناسان بدین فکر افتادند که جنبههای آسیب زننده کیفرهای سالب آزادی را کاهش دهند و پارهای از تدابیر اصلاحی را که در محیط عادی امکان به ثمر رسیدن آن بیشتر است، جایگزین تدابیر همانند در محیط زندان کنند. روش نیمه آزادی امروزه در بیشتر کشورها به تدریج گسترش یافته است حاصل این تلاشهاست. در کتاب نظام نیمه آزادی حقوق کیفری ایران میخوانیم که پیدایش روش نیمه آزادی مدیون اجرای نظام تربیتی ویژهای است که در اصطلاح کیفرشناسان به نظام ایرلندی یا نظام تدریجی معروف است. این نظام نخستین بار در سال 1828 میلادی به ابتکار وزیر دریاداری فرانسه هیددونوویل درباره محکومان به زندان بکار بسته شد. سپس در سال 1840 به وسیله دریایی انگلیس بنام ماکونوچی در جزیره نورفولک به اجرا درآمد و سرانجام از آنجا که نتایج سودمندی به بار آورد در سالهای 1850 بهوسیله والترکروفتون در مقیاس گستردهتری در ایرلند به اجرا گذاشته شد. به طور خلاصه در این نظام محکومان به زندان با طی مراحل تدریجی و با اطمینان از پیشرفتی که در وضع روحی اخلاقی آنها پدید آمده، رفته رفته آمادگی لازم را برای پذیرش آزادی مشروط سرانجام آزادی کامل کسب میکنند. با توجه به موارد منفی متعددی که مجازات حبس به دنبال خود دارد، کیفر شناسان سعی کردهاند با کاهش ابعاد منفی کیفرهای سالب آزادی، پارهای از تدابیر اصلاحی را جایگزین آن کنند که روش نیمه آزادی حاصل این تلاشها است. روش تحقیق موضوع در کتاب نظام نیمه آزادی حقوق کیفری ایران، به شکل کتابخانهای و شکل مطالعه نیز به صورت تحلیلی، توصیفی و تطبیقی بود. با بررسی چارچوب بحث و مبانی نظام نیمه آزادی در قانون مجازات اسلامی مصوب 92 و شروط و اقدامات لازم در نظام نیمه آزادی و همچنین مقایسه نظام نیمه آزادی در قانون مجازات اسلامی مصوب 92 با موارد مشابه در قوانین دیگر کشورهای توسعه یافته نتیجه گرفته شد برای زندانیان با بیش از 10 و کمتر از 15 سال محکومیت، به شرط رفتار مناسب در طول دوران محکومیت، و به درخواست زندانی و تشخیص دادگاه، امکان اجرای نظام نیمه آزادی ممکن شود. فهرست مطالب مقدمهفصل اول: ماهیت و مبانی نظام نیمه آزادیفصل دوم: شروط و اقدامات لازم در نظام نیمه آزادیفصل سوم: مقایسه نظام نیمه آزادی با موارد مشابه در کشورهای توسعهیافتهمنابع و مآخذ

مقاله علمی و پژوهشی" روزنامه نگاری کنشگر و ارتباطات توسعه " مقاله ای است در 14 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به روزنامه نگاری کنشگر و ارتباطات توسعه ، جامعه شبکه ای ، ارتباطات مشارکتی ، میراث فرهنگی و ارتباطات سنتی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی " نقش محدودکننده حُسن نیت در مذاکرات" مقاله ای است در 28 صفحه و با 61 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد حقوق خصوصی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث حسن نیت؛ اصل آزادی مذاکره؛ مذاکره؛ قطع مذاکره و مسئولیت پرداخته شده است چکیده مقاله معمولاً انعقاد هر قراردادی منوط به انجام مذاکره بین طرفین رابطه و انعقاد قرارداد در صورت حصول توافق است. قبل از انعقاد قرارداد اصل حاکم بر رابطه پیش قراردادی، آزادی طرفین در ورود به مذاکره، ادامه آن و خروج از آن و تعقیب منافع شخصی است. آزادی مذاکره و تعقیب منافع شخصی همواره یکی از اصول حاکم در حقوق قراردادها بوده است، ولی حاکمیت مطلق این اصول در مواردی منتهی به نتایج غیرقابلقبول میشود. ازاینرو امروزه اطلاق این اصول از طریق ابزارهای مختلف حقوقی منجمله حسن نیت، انصاف، منع سوءاستفاده از حق و ... محدودشده است. این مقاله در نظر دارد با روش توصیفی و تحلیلی نقش حسن نیت را در کنترل و تحدید اصل آزادی مذاکره موردبررسی قرار دهد و بهاجمال میتوان گفت تحمیل مسئولیت بر مبنای حسن نیت میتواند در ایجاد تعادل بین اصل آزادی مذاکره و احترام به اعتماد اشخاص در روابط اجتماعی کمک کند. عنوان مقاله [English] Limited Role of the Principle of Good Faith in Negotiations دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

دفترچه آزمون دکترای دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور در رشته علوم ارتباطات سال 1396 در این دفترچه 80 سئوال در زمینه روزنامه نگاری ، رسانه های جمعی ، نظریه های ارتباطات و فرهنگ ، و روش های پژوهش در علوم ارتباطات ارائه شده است دفترچه سئوالات این آزمون برای علاقمندان دوره های دکترا و فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی ارشد ارائه گردیده است

در کتاب آزادی اطلاعات در پرتو حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران و فقه امامیه نوشتهی فضل الله رنجبر، دلیل تعلق اطلاعات عمومی به مردم و اثبات چنین حقی مورد استدلال قرار میگیرد. حق آگاهی از جملهی حقوق شهروندی است. این حق دارای ابعاد گسترده میباشد. از سویی حق جستجو یا دسترسی به اطلاعات را میتوان یکی از ضروریترین عناصر آزادی بیان دانست و از دیگر سو مردم سالاری نیز بدون تضمین حق آگاهی نمیتواند متضمن آیندهایی روشن باشد. امروزه آزادی اطلاعات و نتیجهی آن حق دسترسی به اطلاعات، به عنوان یکی از حقوق بنیادین بشر محسوب میشود. تضمین آزادی بیان و حق دسترسی آزاد به اطلاعات در اسناد بینالمللی حقوق بشری مورد تصریح قرار گرفته است. بهرهمندی از آزادی بیان و دسترسی آزادانه به اطلاعات در زمرهی نسل اول حقوق بشر قرار دارند. برخورداری از حقوق نسل اول نیز مستلزم عدم دخالت حکومت در جریان این حقوق و آزادیها از یک سو و تکلیف وی در پاسداشت آنها و برخورد با متجاوزان از سوی دیگر است. به عبارت دیگر این حقوق بیشتر دارای مفهوم سلبیاند تا ایجابی. در مقام توصیف، این آزادیها از تعبیر آزادی حداکثری حتیالامکان استفاده شده است. بدین معنا که هر کجا آزادی اطلاعات در تعارض با حقوق یا آزادیهای دیگران باشد؛ همان جا منطقه ممنوعه حمایتی محسوب شده و نه تنها مورد حفاظت واقع نمیشود؛ بلکه مرتکب تجاوز به آن حقوق، متخلف محسوب میشود. امروزه آزادی و حق دسترسی به اطلاعات جزو حقوقی است که به تحقق مفهوم شهروندی که یکی از موضوعات اصلی در گفتمان دموکراسی مشارکتی است کمک میکند. به واقع هر اندازه بر کمیت و کیفیت اطلاعات مقابل دسترس شهروندان افزوده شود به همان میزان دموکراسی فراگیرتر و مشارکت بیشتر میشود. بنابراین به رسمیت شناختن این حق نه تنها موجب تغییر ساختار حکومتها که سبب تغییر در نقش سنتی دولت نیز میشود. به این معنی که دولتها در پرتوی اجرای قوانین آزادی اطلاعات و حق دسترسی برخلاف گذشته که مالک اطلاعات بودند به تدریج به واسطهای اطلاعاتی تبدیل خواهند شد. آزادیهای فکری که شامل آزادی عقیده، آزادی مذهب، آزادی اخبار و اطلاعات، آزادی بیان، آزادی رادیویی و تلویزیونی... میگردد به اعتبار اندیشه انسان است و بدان معنا میباشد که هر شخص حق دارد آنگونه که میخواهد فکر کند یا اعتقاد داشته باشد و اندیشههای خود را از راههای گوناگون بیان نماید بی آنکه با نگرانی، فشار یا تعرض از ناحیهی دولت یا اشخاص روبرو شود. در بخشی از کتاب آزادی اطلاعات در پرتو حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران و فقه امامیه میخوانیم: از نظر ساختاری قوه قضائیه در ایران قوهای مستقل که پشتیبان حقوق فردی و اجتماعی و مسئول تحقق بخشیدن به عدالت است. اعمال قوه قضائیه به وسیله دادگاههای دادگستری است که بر طبق موازین اسلامی تشکیل میشود و به حل و فصل دعاوی و حفظ حقوق عمومی و گسترش و اجرای عدالت و اقامه حدود الهی میپردازد. پشتیبانی از حقوق فردی و اجتماعی به عنوان رسالت قوه قضائیه میطلبد که این قوه خود نیز در راستای حفظ حقوق افراد به گسترش و اعتلای آزادی اطلاعات کمک نموده و خود نیز پیرامون اقدامات و احکام دادگاهها اطلاع رسانی نماید و خود را در معرض دید افکار عمومی قرار داده و با جلسات علنی دادگاهها و اطلاع رسانی در مورد اقدامات خود نیز مجری قانون و حافظ آزادیهای فرد باشد. قوه قضائیه در کشور ما علاوه بر دادگاهها شامل: سازمانهایی چون پزشکی قانونی، سازمان امور زندانها و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سازمان بازرسی نیز میشود و اطلاع رسانی و حق دسترسی مردم محدود به دادگاهها نخواهد بود. دسترسی به اطلاعات در برخی از این سازمانها به لحاظ ارتباط با فرایند دادرسی و حق دفاع بسیار مهم است. نحوه اطلاع از وضعیت متهمین در زندان و نحوه ارتباطات و حقوق زندانیان، آمار و اطلاعات پزشکی قانونی در خصوص زندانیان و سایر آمار مربوط به کشور از مواردی است که میتواند در شمول موارد اطلاع رسانی قرار گیرد. پزشکی قانونی: پزشکی قانونی سازمانی است که به موجب قانون تشکیل و مهمترین وظایف آن به شرح زیر است. پاسخ به استعلام مراکز و نهادهای دولتی نیازمند نظرات کارشناسی پزشکی قانونی، فعالیت آموزشی از جمله آموزش دستیاران تخصصی، دانشجویان پزشکی، مامایی، حقوقی و نیروی انتظامی فعالیتهای علمی پژوهشی، انجام امور پزشکی و کارشناسیهای بالینی، انجام امور تشخیصی و آزمایشگاهی و... در عمل پزشکی قانونی با اعلام آمارهای رسمی و از طریق ایجاد سایت رسمی توانسته است بخشی از وظیفه اطلاع رسانی را انجام دهد اما در برخی از پروندههای مهم متأسفانه شاهد عدم شفافیت و عدم اطلاع رسانی دقیق بودهایم. فهرست مطالب پیشگفتارفصل اول: کلیاتمقدمهفصل دوم: مفهوم، مبانی و لوازم آزادی اطلاعاتمقدمهنتیجهگیری کلیفصل سوم: جمهوری اسلامی ایران و آزادی اطلاعاتمقدمهفصل چهارم: نتیجهگیری و پیشنهاداتالف) نتیجهگیریب) پیشنهاداتپیوستهامنابع و مآخذ

مقاله علمی و پژوهشی " تاثیرحقوق بنیادین بشری بر آزادی قراردادی" مقاله ای است در 27 صفحه و با 45 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد حقوق خصوصی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث حقوق بنیادین بشری؛ آزادی قراردادی؛ ماهوی؛ شکلی؛ تطبیقی پرداخته شده است چکیده مقاله به طور سنتی حقوق بنیادین بشری نقشی در حقوق خصوصی و مشخصاً حقوق قراردادها ایفاء نمیکند. این حقوق در اصل به منظور مقابله با تعدی دولت به حقوق اشخاص وضع شدهاند. لیکن ظهور روابط نابرابر در روابط قراردادی و تبعات منفی ناشی از آن بحث توسل به حقوق بنیادین را در حمایت از آزادی قراردادی مطرح کرده است تا با اعطای وضعیت بنیادین بودن به آزادی قراردادی جلو سوء استفاده از آزادی شکلی و صوری قراردادی گرفته شود. این تحقیق در نظر دارد به روش توصیفی و تحلیلی و با مطالعه تطبیقی نقش حقوق بنیادین را در ارتباط با آزادی قراردادی به محک ارزیابی بگذارد و به اجمال میتوان گفت توسل به حقوق بنیادین در برخورد با اصل آزادی قراردادی منجر به ظهور مفهوم ماهوی از آزادی قراردادی شده است و حتی در برخی آراء قضایی به صورت مشخص به این اصل خصیصه بنیادین بودن اعطا شده است. عنوان مقاله [English] Impact of Fundamental Human Rights on the contractual Freedom چکیده [English] Traditionally, fundamental human rights have not played a role in private law, particularly in contract law. These rights have originally been established to prevent state violation of individual rights. However, the occurrence of unequal contractual relations among individuals and its consequences have led to debates concerning the necessity of recourse to fundamental rights in order to protect freedom of contract. The nucleus canon is whether it is possible to grant a fundamental character to contractual freedoms to prevent any kind of abuse of formal freedom of contract principle. By conducting an analytical-descriptive research method, this article aims to discuss comparatively the role of fundamental rights in the field of freedom of contract. It can be concluded that recourse to fundamental rights in dealing with freedom of contract has resulted in emergence of a substantial notion of contractual freedom and even in some cases have attributed fundamental position and status to the principle of freedom of contract. کلیدواژهها [English] Fundamental Human Right, Contractual Freedom, Substantial, Formal, Comparative دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی" نحوة مطالعة تغییرات درجات آزادی در یک تکلیف تعادلی" مقاله ای است در 24 صفحه با 23 عنوان فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد رشد و یادگیری حرکتی و ورزشی منتشر شده است .در این مقاله علمی و پژوهشی موضوعات پایداری سنج، درجات آزادی، سینماتیک و هماهنگی مطرح شده است محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" ارتباطات سیاسی و قدرت نرم " مقاله ای است در 23 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به ارتباطات سیاسی و قدرت نرم ، ارتباطات بین الملل ، مفهوم ارتباط سیاسی ، عناصر ارتباط سیاسی و جنگ عراق اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

« شخصیت هر کس پشت زبان او پنهان شده است.» پژوهشگران دریافته اند که لحن صدای ما، بیانگر احساساتمان در ارتباطات با دیگران است، بیشتر احساسات از طریق شنیداری قابل انتقال است، همین است که از نوع صدا و طرز بیان کلمات، میتوان به شخصیت دیگران پی برد. برای مثال کسی که با صدای آرام و خونسرد صحبت می کند، لحن یکنواختی دارد، و کسی که با صدای بلند و بدون لکنت صحبت می کند، شخصی پرانرژی و فعال به نظر میرسد. « صدا یک پدیده مادرزادی است، پس نمیتوان دخالتی در آن داشت.» به محض این که کلامی از زبان خارج شود، لحن سخن گفتن را تعیین می کند، در این صورت باید سعی کنیم تا صدایمان آرام، صلح آمیز، منظم و نیرومند باشد. حواسمان جمع باشد که بیش از حد بلند یا کوتاه سخن نگوییم. کلمات را به روانی و پشت سر هم ادا کنیم و از مکث های غیر لازم و طولانی خودداری نماییم. صدا، اصلیترین عنصری است که توسط آن، اندیشهها و احساسهای مشخص و دقیق خود را بیان میکنیم، در این صورت هرچه صدای ما حساستر و کارآمدتر باشد، دیگران منظور ما را در گفتارمان دقیقتر و واضحتر درک میکنند. یکی از بهترین روشهای تقویت صدا این است که پاره شعرهایی را با آهنگ مناسب آن و صدای بلند بخوانیم. فهرست مطالبکلامی بر این کتابفنون مؤثر در صدا شناسیصدا در مسیر کلامزنجیره گفتار در ارتباطات کلامیپرورش صدا در پنج مرحله اساسیتحلیل صدا در گفتاررابطه تُن صدا با فرهنگ اجتماعیسرعت و آهنگ صدا در ارتباطات کلامیاهمیت لحن بیان در پرورش صداصدا در ماهیت وجودشتمرین صدا در ارتباطاتتاثیرگذاری صدای ما بر دیگرانصداهای ناموزونی که به ارتباطات کلامی آسیب میرساننداهمیت لحن بیان در ارتباطات انسانیلفظ در پرورش گفتارتُن و نوسانهای صدا در کلامکلام در معنای سخنانتظارات مبهم و مشخص از گفتاراهمیت روابط عمومی در ارتباطات کلامیگسترش حلقه نفوذ در ارتباطات کلامیقدرت جاذبه کلاماهمیت کلام در ارتباطات انسانیشناسایی و درک پاسخها و دریافتها در ارتباطات کلامیمیل به ایجاد ارتباطات کلامی با دیگراناصول پنج مادهای ارتباطات کلامیاعمال جسمانی در کلامبلندی آوا و سرعت بیان در ارتباطات کلامینفوذ کلام با استفاده از استراتژی تصورات ذهنیهنر گوش دادن در ارتباطات کلامیخلاقیت درگفتارموفقیت در ارتباطات کلامیزیبایی و جذابیت کلام در ارتباطاتکلمات را دقیق و روان انتخاب کنیمدر ارتباطات کلامی از نام افراد استفاده کنیمشگفتیهای مغز آدمی در کلاممکانیزم مغز درگفتارتواناییها و مهارتهای کلامی در سخنسخن آخر

مقاله علمی و پژوهشی" تبلیغات بازرگانی و محدودیت های آن " مقاله ای است در 17 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به تبلیغات بازرگانی و محدودیت های آن ، حقوق بین الملل ، نظام جهانی و آزادی ارتباطات اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی " روابط بین المللی اسلام و مسیحیت؛ آزادی مذهبی اقلیت های مسیحی در قلمرو اسلام" مقاله ای است در 42 صفحه و با 84 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد پژوهشهای حقوق عمومی منتشر شده است چکیده مقاله در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث روابط بین الملل، اسلام، مسیحیت، آزادی مذهبی، اقلیت مسیحی، حقوق بشر، حقوق بین الملل، تکالیف اهل ذمه، تبلیغ مسیحیت، ردیه نویسی، مجادله پرداخته شده است عنوان مقاله [English]International relations between Islam and Christianity ; religious freedom of Christian minorities in Muslim territory دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می توانند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند . برای دریافت متن کامل مقاله از لینک زیر استفاده نمائید

کتاب ارتباطات حرفهای اثر جیمز اُرورک است که توسط احسانه نژاد محمد و محمدعلی معین فر ترجمه و از سوی انتشارات آریاناقلم منتشر شده است عنوان انگلیسی کتاب DK Essential Managers: Effective Communication است بررسی موضوع کتاب در کتاب ارتباطات حرفه ای مهمترین مطالبی که به آنها پرداخته میشود عبارتاند از: شناخت مهارتهای ارتباطیِ کلامی و غیرکلامی در محیط کار برقراری ارتباط مؤثر در سخنرانیها، مکاتبات و گزارشها برقراری ارتباط موفق با ذینفعان، رسانهها و جامعه