
مقاله علمی و پژوهشی" اخبار جعلی و مهارت های مقابله با آن " مقاله ای است در 28 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به اخبار جعلی و مهارت های مقابله با آن ، اطلاعات جعلی ، جنگ روانی ، تئوری توطئه ، سواد رسانه ای، فرانسیس فوکویاما ، اهداف جنگ روانی ، راهبرد جنگ روانی ، شیوه جنگ روانی ، آینده اخبار جعلی و هرم اخبار جعلی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" مدیریت چینش اخبار رادیویی و تلویزیونی " مقاله ای است در 12 صفحه با معرفی 12 منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به مدیریت چینش اخبار رادیویی و تلویزیونی ، برجسته سازی ، چینش اخبار ، الگوهای چینش خبر ، عوامل سازمانی ، عوامل برون سازمانی ، سطوح چینش اخبار و امنیت اجتماعی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" اخبار حوادث و مطبوعات فارسی " مقاله ای است در 14 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به اخبار حوادث و مطبوعات فارسی ، وظایف اجتماعی ، رسانه جمعی و صفحه حوادث اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" بررسی اخبار تروریسم در پایگاههای خبری " مقاله ای است در 20 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به بررسی اخبار تروریسم در پایگاههای خبری ، شبکه آمریکا، برجسته سازی رسانه ای ، خبرگزاری ایرنا و صدای آمریکا اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" منابع مالی و تولید اخبار تلویزیون " مقاله ای است در 22 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به منابع مالی و تولید اخبار تلویزیون ، اتاق خبر ، منابع سرمایه ای ، کمیت خبر ، کیفیت خبر ، نظریه سیستمها ، اقتصاد رسانه و نظریه اقتصاد رسانه اشاره نووری اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" سواد رسانه ای و میزان رضایتمندی از اخبار شبکه سراسری و ماهواره " مقاله ای است در 28 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به سواد رسانه ای و میزان رضایتمندی از اخبار شبکه سراسری و ماهواره ، سواد رسانه ای ، ابعاد سواد رسانه ای و اشباع رسانه ای اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" فیس بوک و تغییر ماهیت شیوه انتشار اخبار و اطلاعات " مقاله ای است در 24 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به فیس بوک و تغییر ماهیت شیوه انتشار اخبار و اطلاعات ، اینترنت ، شبکه های اجتماعی ، تکنولوژی ارتباطی ، گروههای اجتماعی ، مشارکت اجتماعی ، جامعه اطلاعاتی و جامعه شبکه ای اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله شوک اخبار، سیاست پولی و رونق و رکود بخش مسکن: یک الگوی تعادل عمومی تصادفی پویا مقاله علمی و پژوهشی " شوک اخبار، سیاست پولی و رونق و رکود بخش مسکن: یک الگوی تعادل عمومی تصادفی پویا" مقاله ای است در 28 صفحه و با 23 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث بخش مسکن، شوک اخبار، سیاست پولی، الگوی تعادل عمومی تصادفی پویا پرداخته شده است چکیده مقاله بخش مسکن یکی از مهمترین بخشهای یک اقتصاد است که تغییرات در این بخش میتواند در تغییرات شاخصهای کلان اقتصادی همچون رشداقتصادی و اشتغال عوامل تولید مؤثر باشد. درمطالعات داخلی صورت گرفته در بخش مسکن اولاً اثر سیاست پولی بر قیمت بخش مسکن مبهم و متناقض گزارششده است و ثانیاً انتظارات مردم بهعنوان یکی از عوامل اثرگذار بر این بخش در نظر گرفته نشده است. ازاینرو هدف این مطالعه بررسی تأثیر شوک اخبار و نیز شوک سیاست پولی بر نوسانات بخش مسکن است. برای این منظور در این مطالعه یک مدل تعادل عمومی پویای تصادفی با لحاظ متغیرهای بخش مسکن، خانوارهای صبور(قرض دهنده)، خانوارهای کمطاقت(قرض گیرنده) طراحی و شبیهسازیشده است. نتایج نشان میدهد شوک اخبار میتواند منجر به نوسانات قیمت مسکن شود اما تأثیرگذاری شوک صحیح اخبار متفاوت از شوک ناصحیح اخبار است بدینصورت که اثر شوک ناصحیح اخبار در بخش مسکن ماندگار است. علاوه بر این تأثیر شوک سیاست پولی بر قیمت حقیقی بخش مسکن منفی است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " بررسی نسبت طینت و اختیار با تکیه بر دیدگاه علامه طباطبایی و امام خمینی(ره)" مقاله ای است در 18 صفحه و با 24 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد اندیشه نوین دینی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث طینت-اختیار- فطرت- سعادت- شقاوت- طباطبایی- امام خمینی(ره) پرداخته شده است چکیده مقاله اخبار مربوط به طینت به علت صعوبت و پیچیدگی، دارای تفاسیر مختلف و گاه متعارض با هم هستند. در این تحقیق تلاش شده ضمن واکاوی احادیث با توجه به سیر تاریخی آن و بررسی مختصر نظر پیشینیان و گزارش مفصل نظر علامه طباطبایی و امام خمینی(ره) به این مسأله پرداخته شود. علامه طباطبایی با دسته بندی اخبار طینت در پنج دسته با تحلیل فلسفی دقیق و بدیع اخبار طینت را تفسیر میکند و نظری نو در باب ذاتی بودن سعادت و شقاوت ارائه میکند. در طرف دیگر امام خمینی(ره) راه حل پیچیدگی اخبار طینت را تاویل آنها میداند. وی طینت را به مواد تشکیل دهنده انسان ارجاع میدهد که از پیش و بدو منعقد شدن نطفه که متاثر از نوع تغذیه والدین میداند به عنوان مبادی سعادت و شقاوت در سرنوشت انسان تاثیر دارند. امام(ره) ضمن رفع شبهه جبر، این مواد را در سرنوشت انسان دخیل و موثر دانسته، لکن سعادت و شقاوت را اموری اکتسابی میداند. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

دانشگاه فرهنگیان در اطلاعیهای اعلام کرد که مهلت ثبت نام فراخوان جذب هیأت علمی این دانشگاه چهارشنبه ۱۰ مهرماه پایان میپذیرد. به گزارش ایسنا، دبیرخانه هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان اعلام کرد: به اطلاع کلیه متقاضیان جذب اعضای هیأت علمی پیمانی فراخوان شهریور ۱۳۹۸ دانشگاه فرهنگیان می رساندکه مهلت ثبت نام و تعیین نهایی اولویتهای انتخابی جذب اعضای هیأت علمی تا دهم مهر ماه ۱۳۹۸ تمدید گردید. علاقه مندان به مجموعه دانشگاه فرهنگیان می توانند به درگاه اینترنتی www.mjazb.ir مراجعه و در سامانه جامع نور رضوی نسبت به ثبت نام و تکمیل اطلاعات اقدام نمایند.

امام صادق علیه السّلام با فکر روشن و دید دقیق خود، سینه دانش ها را شکافت و دنیا را از دانش خود آکنده ساخت. هم اوست که می گوید: «سلونی قبل أن تفقدونی فإنه لا یحدّثکم أحد بعدی بمثل حدیثی»؛ از من سؤال کنید پیش از آنکه مرا از دست بدهید. بدرستی که پس از من، کسی مانند حدیث مرا به شما نخواهد گفت[1]. و این سخنی بود که جز جدّ بزرگوارش امام امیر المؤمنین علیه السّلام، کسی را یارای تکلّم به آن نبوده است. امام صادق علیه السّلام در حدیث دیگری از گستردگی علوم و دانش های خود چنین سخن به میان آورده است: به خدا سوگند که من آنچنان به کتاب خدا از- اوّل تا آخرش- آگاهی دارم که گویا کتاب خدا در میان مشت من است که در آن اخبار آسمان، اخبار زمین، اخبار هر آنچه واقع شده، و اخبار آنچه تا قیامت واقع خواهد شد، آمده است که خداوند متعال خود فرموده است: (فیه تبیان کل شی ء) در آن روشنگری برای هر چیز است[2]. بزرگترین جلوه گستردگی علمی امام صادق علیه السّلام این بود که تعداد چهار هزار دانشجو از دریای دانش آن حضرت سیراب شده اند و دانش و فرهنگ را در جمیع تمدّن های اسلامی پخش کرده و پرچم معرفت دینی و احکام شرعی را برافراشته اند. پی نوشت ها [1] ذهبى، تاریخ الاسلام 6/ 45، تذکرة الحفاظ 1/ 157، تهذیب الکمال فى اسماء الرجال 5/ 79. [2] اصول کافى 1/ 229، آیه شریفه در متن روایت به همین ترتیب آمده است، البته این آیه در قرآن به این صورت آمده است « وَ نَزَّلْنا عَلَیْکَ الْکِتابَ تِبْیاناً لِکُلِّ شَیْءٍ و این کتاب را که روشنگر هر چیزى است ... بر تو نازل کردیم» نحل/ 82.

مقاله علمی و پژوهشی " اعتبار خبر واحد در تفسیر و اعتقادات از منظر علامه طباطبایی" مقاله ای است در 20 صفحه و با 27 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد اندیشه نوین دینی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث خبر واحد، تفسیر و معارف، حجیت، علامه طباطبایی، معرفتشناسی دینی پرداخته شده است چکیده مقاله قلمرو اعتبار خبر واحد از مباحث مهم در معرفتشناسی دینی است. هرچند نتایج این بحث در دانشهایی چون تفسیر، تاریخ و کلام نیز کاربرد دارد، خاستگاه اصلی آن در علم اصول فقه است. نگرش رایج دانشمندان علم اصول آن است که خبر واحد، تنها در حوزه فقه معتبر است. علامه طباطبایی از مخالفان سرسخت اعتبار خبر واحد در تفسیر و معارف غیرفقهی است و به اعتقاد او، خبر واحد تنها در محدوده احکام شرعی معتبر است. وی در مواضع مختلفی از آثار خویش بهویژه تفسیر المیزان به این مبنا پایبند بوده، از خلال سخنان وی نیز میتوان چهار دلیل بر این مدعا اصطیاد کرد. او مفید علم نبودنِ خبر واحد، اثر شرعی نداشتن خبر واحد در تفسیر و معارف، محال بودن جعل حجیت در حوزه اخبار تکوینی و کثرت اخبار جعلی را دلایلی بر این مدعا ذکر کرده است. علامه اعتبار خبر واحد را در تفسیر، منوط به موافقت محتوای اخبار با قرآن میداند. در این مقاله، هر یک از ادله علامه بررسی و نقد شده است. به نظر میرسد ادله اقامهشده از جانب ایشان، وافی به مقصود نیست. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

دانشگاه جامع علمی کاربردی از موافقت شورای سنجش و پذیرش با پذیرش دانشجو در مرحله تکمیل ظرفیت این دانشگاه خبر داد. دانشگاه جامع علمی کاربردی امروز شنبه در اطلاعیه ای اعلام کرد: موافقت شورای سنجش و پذیرش دانشجو برای تکمیل ظرفیت پذیرش این دانشگاه اعلام شد و بخشنامههای تکمیلی در این خصوص به زودی اعلام میشود. دانشگاه جامع علمی و کاربردی در حالی این پیام را صادر کرد که پیش از این «محمدحسین امید» رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در سخنانی گفته بود جمعیت دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی برای سال تحصیلی جاری کاهش یافته است. وی گفت: بیش از دو سوم صندلیهای این دانشگاه خالی از دانشجو است و به عبارتی بیش از ۳۰۰ هزار ظرفیت این دانشگاه خالی از دانشجو باقی مانده است. به گفته امید، بر اساس قانون برنامه ششم توسعه کشوری، سهم آموزشهای مهارتی در کشور باید به ۳۰ درصد برسد و در حال حاضر در مجموع سهم دو دانشگاه فنی و حرفهای و علمی کاربردی از ۱۵ درصد هم کمتر است.

شبکه اجتماعی اینستاگرام با هدف "جلوگیری از انتشار اخبار جعلی"، عکسهای فتوشاپی به اشتراک گذاشته شده در پلتفرم خود را فیلتر میکند. به گزارش پایگاه اینترنتی «تک رادار»، مسؤولان صحت سنجی اینستاگرام از این پس تصاویری که به طور دیجیتال تغییر داده شدهاند را با عنوان «اطلاعات غلط» پرچمگذاری میکنند. عکسهایی که با مقاصد هنری فتوشاپ شدهاند نیز از این قاعده مستثنی نخواهند بود. وقتی پستی پرچمگذاری شود، اینستاگرام با فیلتر کردن آن از هشتگها و بخش اکسپلور (Explore) پیدا کردن آن را بر روی پلتفرم خود مشکل میکند. اگرچه این پست ممکن است همچنان بر روی فید و یا صفحه پروفایل کاربر باقی بماند اما در صورت کلیک بر روی آن با هشداری که در تصویر زیر مشاهده میکنید، روبهرو خواهید شد. این حرکت جدید در راستای تلاشهای فیسبوک شرکت مادر اینستاگرام برای مبارزه با اخبار جعلی یا فیک نیوز است. از آنجایی که اینستاگرام تعریف دقیقی از آنچه "اطلاعات غلط" تلقی میکند، ارائه نداده است، این طبقهبندی در مورد هر پست توسط مسؤولان مستقل صحت سنجی انجام میشود.

دانشگاه آزاد اسلامی در آخرین ویرایش پایگاه طلایه داران علم کلاریویت آنالاتیکس در دی سال ۹۸ (۹ ژانویه سال ۲۰۲۰)، از نظر تعداد مستندات علمی رتبه برتر را در میان دانشگاه های خاورمیانه کسب کرد. به گزارش روز سه شنبه دانشگاه آزاد، بر اساس آخرین ویرایش این پایگاه، ایران با ۳۰۷۶۵۶ تولید علمی در صدر کشورهای خاورمیانه قرار دارد. ترکیه با ۲۹۲۶۷۷ تولید علمی در رده دوم، عربستان با ۱۱۵۰۹۵ تولید علمی در رده چهارم و مصر با ۱۰۳۱۵۰ تولید علمی در رده پنجم قرار دارند. بر اساس آخرین ویرایش پایگاه طلایه داران علم، ۶۳۹۴ دانشگاه و موسسه آموزشی، پژوهشی از نظر مستندات علمی و مقالات برتر و استنادات دریافتی مورد بررسی قرار گرفتند. ۵۳ دانشگاه و مؤسسات آموزشی و تحقیقاتی از ایران در این ویرایش به عنوان دانشگاه های برتر فهرست شده اند. از کشور ترکیه ۱۰۶ دانشگاه، از کشور عربستان سعودی ۱۷ دانشگاه و از مصر ۲۴ دانشگاه در این فهرست حضور دارند.

مقاله علمی و پژوهشی" تراژدی ها و روزنامه نگاران " مقاله ای است در 10 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به تراژدی ها و روزنامه نگاران، روزنامه نگاری بحران ، مدیریت رسانه و پوشش اخبار اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

فرآیند ثبتنام برای جذب هیأت علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که امروز به پایان می رسید تا ساعت ۱۶ روز شنبه ۱۰ اسفندماه ۹۸ تمدید شد. بیست و سومین فراخوان جذب اعضای هیأت علمی از ۲۴ بهمن ماه در پایگاه اطلاع رسانی مرکز جذب وزارت علوم آغاز شد.این مهلت امروز - سه شنبه ششم اسفندماه پایان می یافت که با اعلام این مرکز به ایرنا، این فرصت تا ۱۰ اسفندماه تمدید شد.در این فراخوان ۵۶۶ نفر کرسی های هیأت علمی را در دانشگاه های دولتی احراز می کنند و در کل هزار و ۷۳۴ کرسی هیأت علمی در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.۲۰۸ کرسی از بین کرسیهایی که برای متقاضیان هیأت علمی در نظر گرفته شده به دارندگان مدرک کارشناسی ارشد اختصاص دارد.همچنین ۱۸۷ کرسی برای رقابت داوطلبان در دانشگاه های وابسته به دستگاه های اجرایی در نظر گرفته شد.در این فراخوان، ۹۸۱ نفر از متقاضیان موفق میشوند در دانشگاههای غیردولتی و غیرانتفاعی کرسیهای خدمتی خود را پیدا کنند.به گزارش ایرنا، مرکز جذب هیأت علمی وزارت علوم هر سال ۲ فراخوان جذب در شهریور و بهمن ماه برگزار می کند.

تولید اولین تراشه کامپیوتری از نانولولههای کربنی، تایید پیش بینیهای هاوکینگ به واسطه سیاه چاله صوتی و تردیدها در مورد فواید پیشگیرانه مکملهای ویتامین دی؛ از پربازدیدترین اخبار علمی سال ۲۰۱۹ بودند. به گزارش پایگاه اینترنتی ساینس نیوز، در آستانه سال نو میلادی سایتهای مختلف همواره گزارشی در مورد پربازدیدترین اخبار خود ارائه می دهند؛ اکنون نیز سایت ساینس نیوز ادعا می کند که اخبار علمی این سایت در سال ۲۰۱۹ بیش از ۱۵ میلیون بازدید کننده داشته است و به معرفی پربازدیدترین این اخبار در سال جاری میلادی می پردازد. ۱- تولید اولین تراشه RISC-V ساختهشده با نانولولههای کربنی محققان دانشگاه MIT تراشهای ساختهاند که در آن بهجای سیلیکون از نانو لولههای کربنی استفاده شده است. این تراشه کامپیوتری از هزاران ترانزیستور نانولوله کربنی ساخته شده است. اگرچه این نمونه اولیه هنوز نمیتواند با تراشههای سیلیکونی رقابت کند اما فناوری محاسباتی نانولوله کربنی میتواند به ساخت ابزارهای الکترونیک سریعتر منجر شود. ۲- انسان ها میتوانند میدان مغناطیسی زمین را حس کنند آزمایشهای انجام شده در محیط آزمایشگاه نشان دادند، امواج مغزی انسانها زمانی که در معرض میدان مغناطیسی با قدرت زمین قرار میگیرند، الگوی متفاوتی را نشان میدهند. این یافته بر این اشاره دارد که انسانها مانند پرندگان و برخی ارگانیسمهای دیگر میتوانند درک مغناطیسی داشته باشند. ۳- سیاهچاله صوتی آزمایشگاهی، پیشبینیهای هاوکینگ را تایید میکند دمای یک سیاه چاله آزمایشگاهی که به جای نور، صدا را در تله میاندازد پیش بینی استفان هاوکینگ را مبنی بر اینکه سیاه چاله ها جریان کوچکی از ذرات به نام تابش هاوکینگ منتشر میکنند، تایید میکند. مقالهی منتشر شده در مجلهی Nature نشان میدهد که این سیاهچاله صوتی پیشبینیهای استیون هاوکینگ را تایید میکند. طبق این پیشبینی دمای سیاهچاله به تابش هاوکینگ، آنتروپی و گرانش سطح آن وابسته است. این وابستگی در آزمایش محققان به صورت تجربی مشاهده شده و تاییدکنندهی نظریات هاوکینگ مبنی بر اینکه سیاه چالهها جریان کوچکی از ذرات به نام تابش هاوکینگ منتشر میکنند، است. ۴- خواص پیشگیرانه مکملهای ویتامین دی در تردید محبوبیت مصرف مکملهای ویتامین دی پس از انتشار یافتههایی مبنی بر اینکه این ویتامین میتواند از ابتلا به بیماری ام.اس، آسم، افسردگی، بیماری قلبی، سرطان و سایر بیماریها پیشگیری کند، افزایش یافت اما یک سری مطالعات در مورد این فواید تردید ایجاد کردهاند. ۵- سرخک حافظه سیستم ایمنی بدن را پاک میکند سرخک خاطرات سیستم ایمنی بدن را از میکروبهایی که قبلاً با آنها میجنگید، از بین میبرد. این «فراموشی ایمنی» میتواند افراد را در معرض خطر عفونت های ویروسهای مضر و باکتریها برای ماهها تا سالها قرار دهد. ۶- زونا آسیب ماندگاری بر جا میگذارد ویروس مسؤول ابتلا به بیماری آبله مرغان میتواند ده ها سال خفته باشد، فقط در سالهای بعدی زندگی به صورت زونا ظاهر میشود. این بیماری پیش از بروز بثورات دردناک بر روی پوست است. محققان متوجه شدهاند که زونا میتواند به شریانها آسیب بزند و خطر سکته و زوال عقل را افزایش دهد.

مقاله علمی و پژوهشی" برجسته سازی و سایت های اینترنتی " مقاله ای است در 31 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به برجسته سازی و سایت اینترنتی ،اولویت دهی اخبار ، تاکتیک برجسته سازی، دروازه بانی رسانه ای ، رسانه نوین، شبکه جهانی وب ، افکار عمومی ، اقناع اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

پیشرفت فناوری هر روز بُعد جدیدی از پدیدههای باور نکردنی را پیش رویمان قرار میدهد، ایمپلنت مغزی یکی از این فناوریهاست، ایمپلنت مغزی سیستمهای کوچک با قابلیت کاشت در مغز هستند که کاربردهای گستردهای دارند. به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اکنون تحریک عصبی برای درمان ناشنوایی، تحریک عمقی مغز برای درمان بیماری پارکینسون، تنظیم ضربان قلب، بازگرداندن حس بینایی به نابینایان و درنهایت درمان معلولیت و مدیریت درد، با استفاده از ریزسیستمهای قابل کاشت در بدن امکانپذیر است، ایران نیز با وجود متخصصان همگام با دیگر کشورها در این زمینه در حال فعالیت است.