
مقاله علمی و پژوهشی" اسلام هراسی در تبلیغات غرب " مقاله ای است در 15 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به اسلام هراسی در تبلیغات غرب ، اسلامی گرایی ، بنیاد گرایی ، اصول گرایی ، افراطی گرایی ، خشونت گرایی و سرمایه اجتماعی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" مشتری گرایی و نوآوری راهبردی " مقاله ای است که در 16 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به مشتری گرایی، نوآوری راهبردی ، مشتری گرایی داخلی و مشتری گرایی خارجی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی " اخلاق دینی و واقعگرایی اخلاقی" مقاله ای است در 64 صفحه و با 39 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد اخلاق وحیانی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث نظریۀ اخلاقی؛ اخلاق اسلامی؛ معرفتشناسی اخلاقی؛ واقعگراییاخلاقی؛ واقعگرایی اکید؛ برساختگراییاخلاقی؛ معتزله؛ اشاعره؛ اخلاق دینی مشائی؛ فرا اخلاق شیعی پرداخته شده است چکیده مقاله هدف این مقاله بررسی ارتباط بین شکلهای مختلف واقعگرایی اخلاقی و برخی دیدگاهها دربارۀ اخلاق دینی و بهویژه اخلاق دینی در سنت اسلامی است، هرچند بیشتر گفتهها در سنتهای دینی دیگر نیز کاربردی خواهد بود. نخست، مرور تاریخی مختصری از ظهور واقعگرایی اخلاقی در قرن بیستم بیان میشود؛ دوم، انواع اصلی واقعگرایی اخلاقی را از هم تفکیک خواهیم کرد؛ سوم، نشان خواهیم داد که در مورد هر یک از انواع اصلی واقعگرایی اخلاقی، از واقعگراییاخلاقی اکید گرفته تا واقعگراییاخلاقی حداقلی، دیدگاههای دینیای را نسبت به اخلاق میتوان صورتبندی کرد که هم با واقعگرایی سازگار باشند و هم با ردّ آن. ولی، در هر حال، اخلاقشناس دینی باید برای پذیرفتن واقعگرایی یا ردّ آن هزینهای بپردازد. در نهایت استدلال میشود موضعی که فیلسوفان برجستۀ مسلمان در سنت سینوی تا ملاصدرا اتخاذ کردهاند موضعی است که در شماری از نقاط مهمش با موضع ضدواقعگرایی توافق دارد. عنوان مقاله [English] Religious Ethics and Moral Realism چکیده [English] The purpose of this paper is to explore the relations between various forms of moral realism and some views about religious ethics, particularly, religious ethics in the Islamic tradition, although much of what is said will apply to ethical views in other religious traditions, as well. First, there is a brief historical review of the rise of moral realism in the twentieth century. Second, the major types of moral realism are distinguished. Third, it is argued that for each of the major types of moral realism, from robust moral realism to minimalist moral realism, religious views of ethics can be formulated that are compatible with both realism and its denial. In each case, however, the religious ethicist must pay a price for taking on realism or its denial. Finally, it is argued that the position taken by major Muslim philosophers in the tradition of Ibn Sina through Mulla Sadra is one that concurs with the non-realist position on a number of significant points. کلیدواژهها [English] Ash‘arite, ethical theory, Islamic ethics, moral epistemology, Moral realism, robust realism, moral constructivism, Mu‘tazilite, Peripatetic, religious ethics, Shi‘ite metaethics دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " رابطه بین کمال گرایی مثبت و کمال گرایی منفی با اضطراب حالتی رقابتی بازیکنان فوتبال غیرحرفه ای" مقاله ای است در 15 صفحه و با 36 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد رشد و یادگیری حرکتی و ورزشی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به اضطراب حالتی رقابتی؛ فوتبال؛ کمالگرایی مثبت؛ کمالگرایی منفی پرداخته شده است چکیده مقاله کمالگرایی، در واقع باوری غیرمنطقی است که اشخاص نسبت به خود و محیط اطرافشان دارند. به نظر افراد کمالگرا، خود و محیط اطرافشان باید کامل بوده و هر گونه تلاشی در زندگی باید بدون اشتباه و خطا باشد. هدف پژوهش حاضر تعیین رابطۀ بین کمالگرایی مثبت و کمالگرایی منفی با اضطراب حالتی بود. 100 نفر از بازیکنان فوتبال پرسشنامههای کمالگرایی مثبت و منفی و پرسشنامۀ اضطراب حالتی رقابتی را کامل کردند. بهمنظور تجزیهوتحلیل دادهها و تعیین ارتباط بین دو متغیر کمالگرایی مثبت و منفی با اضطراب حالتی رقابتی از ضریب همبستگی پیرسون، و در نهایت بهمنظور پیشبینی اضطراب حالتی رقابتی از روی کمالگرایی مثبت و منفی از رگرسیون چندمتغیره استفاده شد. نتایج نشان داد بین کمالگرایی مثبت و اضطراب حالتی رقابتی و مؤلفههای جسمانی و شناختی آن رابطة منفی معناداری وجود دارد. اما بین کمالگرایی مثبت و مؤلفه اضطراب حالتی رقابتی اعتمادبهنفس رابطة منفی معناداری وجود ندارد. در مقابل نتایج دیگر نشان داد فقط بین کمالگرایی منفی و مؤلفة اضطراب حالتی رقابتی اعتمادبهنفس رابطة مثبت معناداری وجود دارد، اما در بین کمالگرایی منفی و اضطراب حالتی رقابتی و بقیۀ مؤلفههای آن رابطة معناداری گزارش نشد. سرانجام نتایج نهایی رگرسیون نشان داد کمالگرایی مثبت و منفی میتوانند مؤلفههای اضطراب حالتی رقابتی را در فوتبالیستهای غیرحرفهای پیشبینی کنند. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی" نسبت علم اجتماعی و فلسفه ، جدال یا هم زیستی " مقاله ای است در 38 صفحه و 41 عنوان فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مطالعات جامعه شناختی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی موضوعات نسبت علم اجتماعی و فلسفه ، جدال یا هم زیستی ، شناخت شناسی ، اثبات گرایی ، تجربه گرایی ، فلسفه اجتماعی ، ابزار گرایی ، فن گرایی ، عینی گرایی ، هستی شناسی و معرفت شناسی مطرح شده است محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" جمهوری اسلامی و تنوع فرهنگی یونسکویی " مقاله ای است در 25 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به جمهوری اسلامی و تنوع فرهنگی یونسکویی ، تنوع فرهنگی ، توسعه فرهنگی ، کثرت گرایی فرهنگی ، صلح ، اعلامیه جهانی و فرهنگ اسلامی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد

مقاله علمی و پژوهشی "دیدگاه آیت الله جوادی آملی و نسبی گرایی اخلاقی" مقاله ای است در 28 صفحه و با 26 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد اخلاق وحیانی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث نسبیگرایی اخلاقی؛ نسبیگرایی معرفتی؛ واقعیت اخلاقی؛ واقعیت و ارزش و اصول اخلاقی پرداخته شده است چکیده مقاله اطلاق و نسبیت اخلاق از مباحث مهم در حوزه فلسفه در طول تاریخ این رشته است. برخی مقهور یافتههایی همچون تفاوت فرهنگها، جوامع، آداب و رسوم و حتی سلایق فردی شده و با نفی هرگونه عامگرایی و اطلاق در حوزه قواعد و احکام اخلاقی، به سوی نسبیگرایی متمایل شدهاند. در مقابل، گروهی نسبیت را نه تنها خلاف یافتههای عقلی دانستهاند، اعتقاد به آن را به ضرر افراد و مصالح عام اجتماعی میدانند. فیلسوفان مسلمان با تکیه بر اعتقادات دینی و دریافتهای عقلی، احکام اخلاقی را کاشف از واقع میدانند و منکر جعلی بودن این اصول هستند. آیت الله جوادی آملی، مفسر حکمت متعالیه و فیلسوف اسلامی، با توجه به علم بشری و نحوه تحصیل آن و نیز کلیت و جاودانگی اصول و احکام اخلاقی، هرگونه نسبیت در اخلاق ـ بلکه در شناخت انسانی ـ را نفی کردهاند و با ارجاع امکان شناخت احکام اخلاقی به تجربه بشری، علمی بودن و برهانپذیری اصول اخلاقی را اثبات کردهاند. این مقاله با ذکر مؤلفههای اصلی نسبیگرایی اخلاقی، دلایل این حکیم متأله را در نقد این مؤلفهها تشریح میکند و با توجه به مبنای واقعی بودن اصول و احکام اخلاقی، مستندات ایشان بر اطلاق و کلیت این اصول را تبیین خواهد کرد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " تبیین کاربست عقل در فهم نصوص دینی از دیدگاه ابوحامد غزالی" مقاله ای است در 22 صفحه و با 64 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد اندیشه نوین دینی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث عقل، فهم، نص، دین، وحی، کاربست و غزالی پرداخته شده است چکیده مقاله روششناسی فهم نصوص دینی از مسائل اساسی روششناسی مطالعات دینی است؛ به این معنا که برای فهم نصوص دینی از چه ابزراها و رویکردها و رهیافتهایی میتوان بهره گرفت. در این میان عقل در فهم متن، از موضوعیت خاصی برخوردار است. درباره نقش عقل در فهم نصوص دینی، همواره بین متفکران اسلامی، اعم از نصگرایان و عقلگرایان اختلاف بوده است. نصگرایان برای عقل در فهم متن مقدس اعتبار چندانی قائل نیستند و دربرابر عقلگرایان، برای آن حجیت و اعتبار قائلاند. آیا غزالی در روش فهم نصوص دینی با مشی عقلگرایی طی مسیر میکند یا با روش نصگرایی؟ بهلحاظ روشی بین این دو نگاه تعارض بهنظر میرسد. یعنی نمیتوان هم به نصگرایی تمایل داشت و هم عقلگرایی را پذیرفت. راه جمع این دو چیست؟ غزالی ازجمله متفکرانی است که بین این دو جمع میکند. در این تحقیق روش تجمیع غزالی را بررسی خواهیم کرد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی" رسانه ها و اسطوره مصرف گرایی " مقاله ای است در 14 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به رسانه ها و اسطوره مصرف گرایی ، اسطوره شناسی ، تله شاپینگ ، تبلیغات ، فرهنگ مسلط و اسطوره همگان اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی " شکلگیری کلام یهود در سایه کلام اسلامی" مقاله ای است در 18 صفحه و با 29 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد اندیشه نوین دینی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث کلام یهودی، کلام اسلامی، عقلگرایی، سعدیا و قرقسانی پرداخته شده است چکیده مقاله با بررسی الهیات یهود، قبل و بعد از اسلام، تحولاتی که مسلمانان در میان علمای سنتی یهود پدید آوردند، نمایان میشود. «عقلگرایی» مشخصه بزرگی بود که بعد از اسلام در میان یهودیان شکل گرفت و این ویژگی بهجز دوره کوتاهی و آنهم در میان تعداد معدودی همچون فیلون، هیچ سابقه یهودی ندارد؛ تا اینکه کلام اسلامی، بنمایههای این روش فکری را در یهودیت بنا نهاد و بزرگانی از یهودیت، مانند داوود مقمص و سعدیا گائون از جامعه سنتی یهود و قرقسانی در فرقه قرائیم، با پذیرش این تحول، دوره جدیدی از تفکر یهودی را رقم زدند. این تحول، معلول دو عامل مهم بود: یکی دستاورد بزرگ متکلمان مسلمان که علمای ادیان دیگر را به فراگیری آن مشتاق میکرد و دیگری ثبات و امکانی که اسلام در جوامع مسلمان پدید آورد تا علوم مختلف ازجمله کلام اسلامی در میان علمای اسلام و ادیان دیگر شکوفا شود. تأثیر کلامی مسلمانان بیشتر از طرف عقلگراهایی چون معتزله بود که تلاش میکردند عقل و دین را با یکدیگر جمع کنند. این رویکرد مورد قبول علمای یهود واقع شد و آنها برای موجه نشان دادن دین خود در میان علمای ادیان دیگر و نیز دفاع از آن در میان پیروان یهود، نیاز به این روش داشتند و جمع بین عقل و دین، جزء دغدغههای آنان شد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " سودگرایی و معنویت در اقتصاد اسلامی با رویکرد آیات الاحکامی " مقاله ای است در 23 صفحه و با 28 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد پژوهشهای اخلاقی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث سودگرایی، معنویت، اخلاق مداری، مادی گرایی، اقتصاد اسلامی پرداخته شده است چکیده مقاله در این مقاله برخی مصادیق سودگرایی منهای معنویت در اقتصاد اسلامی و ماهیت آن¬ها مورد بررسی قرار گرفته است، و بیان شده که سودگرایی در اقتصاد اسلامی از اخلاق و معنویت جدا نیست. در این پژوهش با اشاره به مکتب ماتریالیسم غرب و نظام سرمایه داری محض، که نقطه مقابل اقتصاد اسلامی است؛ دیدگاه اسلام و قرآن را به عنوان نظر برتر تبیین کردیم. از منظر قرآن کریم انسان دارای دو بعد مادی و روحانی است. از طرفی اسباب رشد و پیشرفت این ابعاد منحصر به اسباب مادی و طبیعی نیست بلکه عوامل غیر مادی نیز در ایجاد پدیده¬ها تأثیر دارد که انسان نباید صرفا به بعد مادی زندگی دنیایی متوسل شده و از مؤلفه¬های غیر مادی برای پیشرفت زندگی غافل باشد؛ از قبیل تعاون، عدالت، ایمان، خیرخواهی، اخلاق مداری، استقامت و تلاش و غیره. قرآن کریم یک نظام اقتصادی مناسب را با اهداف کلی خود هدایت میکند و خطوط کلی آن را ترسیم مینماید؛ ثروت و تمایل به سود و درآمد بیشتر را تحقیر نمی¬کند. در اقتصاد اسلامی، آن دسته از معاملاتی که همراه با زیاده خواهی های نامشروع که از راه حرام و دور از اخلاق و معنویت باشد، منهی خداوند واقع شده است، قرآن صراحتا اعلام می دارد سود¬گرایی و تمایل به سود بیشتر با نادیده گرفتن اوامر الهی و تضعیف حقوق دیگران نباشد؛ در واقع این اصول اخلاقی اسلامی نقطه مقابل خاستگاه غربی است که بر اساس ارزش های ماتریالیستی که سود حداکثری را به هر قیمتی جایز می¬داند بنا نهاده شده است. در اسلام افزایش ثروت وسیله ایست برای تکامل و تعالی انسان؛ اما در نظام سرمایه داری و مکتب های مادی ثروت را هدف نهایی تلقی می کنند. که چنین تفکری در اقتصاد اسلامی جایگاهی ندارد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

از جمله وقایع مهم و تأثیرگذار قرن گذشته، انقلاب اسلامی ایران است. انقلابی که نه تنها از نظر تئوری با آنچه به عنوان چارچوبهای ضروری برای انقلاب شناخته میشد، متفاوت بود؛ بلکه از نظر حوزه جغرافیایی که در آن رخ داده بود نیز قابل پیشبینی نبود. از همه مهمتر، قید دینی آن بود که به آرمانهای این انقلاب، کیفیتی متفاوت از دیگر انقلابها در جهان میبخشید. نویسنده این کتاب با اتکا به نظریههای انقلاب، جنبشهای اجتماعی تونس و مصر را از نوع انقلابی تلقی کرده، زیراکه به تحولات انقلابی سیاسی و اجتماعی منجر شدند. همانگونه که این جنبشها بخشهایی از هر دو جنبش کلاسیک و مدرن را در خود دارند، ماهیت انقلابهای حادث در این دو کشور نیز در حدفاصل دو دسته انقلابهای کلاسیک و مدرن جای میگیرد. همانگونه که در مورد انقلاب اسلامی، بسیاری از نظریهپردازان آن را به عنوان آخرین انقلاب بزرگ در سالهای پایانی قرن بیستم معرفی کردند و وقوع انقلابها را با این سبک و سیاق در دهههای اخیر مردود شمردند. اگر چه انقلابی به سبک انقلابهای کلاسیک در دهههای اخیر در کشورهای جهان به وقوع نپیوست، ولی انقلابهایی به سبک دیگر رخ دادند که نمونه آنها را میتوان در انقلابهای مخملی اروپای شرقی، انقلابهای رنگی آسیای میانه و اخیراً در تحولات و جنبشهای انقلابی به سبکی خاص در کشورهای عربی مشاهده کرد. تحولات جهان عرب، بیشک نظر پژوهشگران و نظریهپردازان انقلاب را به خود جلب کرد، چرا که این رویدادها از یک سو در زمانی رخ دادهاند که دیگر انتظار وقوع انقلاب و تحولات از این دست در جهان وجود نداشت و از سوی دیگر این انقلابها دارای ویژگیهای خاص و منحصر به فردی هستند که بیشک تئوریهای فعلی انقلاب قادر به تبیین آنها نخواهند بود. فهرست مطالبمقدمهپیشگفتاربخش اول: چارچوب نظریفصل اول: چارچوب نظری انقلابهاگفتار اول: تعاریف انقلاب و انواع آنبهره اول: تعریف انقلاببهره دوم: ویژگیهای اساسی انقلاب (کلاسیک)بهره سوم: انواع انقلابهاگفتار دوم: نظریههای انقلاب کلاسیک تا انقلاب اسلامی ایرانبهره اول: نظریههای کلاسیک انقلاببهره دوم: نظریههای مدرن انقلابها1. نسل اول نظریهپردازی انقلاب، تاریخ طبیعی انقلابها 1940-19002. نسل دوم نظریه پردازی انقلابها، نظریههای عمومی انقلاب 1975-19401ـ2ـ تحلیلهای مبتنی بر روانشناسی شناخت و نظریه ناکامی ـ پرخاشگری2ـ2ـ تحلیلهای مبتنی بر نظریههای جامعه شناختی (ساختارگرا ـ کارکردگرا)3ـ2ـ تحلیلهای مبتنی بر علوم سیاسی4ـ2ـ تحلیل اقتصادی انقلابها3. نسل سوم نظریهپردازی انقلابها: نظریههای ساختاری 1980ـ1970گفتار سوم: نظریههای انقلاب بعد از انقلاب اسلامیبهره اول: نظریههای مبتنی بر بازنگری در نظریههای موجود انقلاببهره دوم: ظهور نسل چهارم نظریههای مدرن انقلاب1. رهیافت فرهنگی2. نظریه انقلابهای اجتماعی جهان سوم جان فوران3. نظریه معنویتگرایانه میشل فوکو4. نظریه عرفانی یا ماوراء طبیعتگرایانه لیلی عشقیگفتار چهارم: نظریههای انقلابهای رنگیگفتار پنجم: انقلاب و پخش آنبهره اول: نظریه پخش انقلاببهره دوم: اشاعه یا پخش انقلاب اسلامیبهره سوم: موانع پخش یا اشاعه انقلاب اسلامیفصل دوم: تحلیل گفتمان به مثابه روشگفتار اول: نظریه گفتمانبهره اول: گفتمان در ساحت مفهومشناسی و نظریهپردازیبهره دوم: مؤلفههای گفتمانگفتار اول: پخش گفتمانفصل سوم: مدل تحقیقجمع بندی بخش اولبخش دوم: انقلابهای عربی،بیداری اسلامی شمال افریقا و نظریههای انقلابفصل اول: انقلابهای عربی (بیداری اسلامی)گفتار اول: چیستی تحولات تونس و مصرگفتار دوم: وجه ساختاری انقلابهای عربیگفتار سوم: وجه گفتمانی انقلابهای عربیفصل دوم: انقلابهای عربی و نظریههای انقلابگفتار اول: چگونگی وقوع انقلابهای عربیبهره اول: چگونگی وقوع انقلاب در تونسبهره دوم: چگونگی وقوع انقلاب در مصربهره سوم: مدل انقلابهای تونس و مصر1. مدل انقلاب تونس2. مدل انقلاب مصر3. مدل تلفیقی دو انقلاب تونس و مصرگفتار دوم: چرایی وقوع انقلابهای عربیبهره اول: چرایی وقوع انقلاب در تونس1. عوامل و زمینههای وقوع انقلاب تونس1ـ 1ـ عوامل و زمینههای سیاسی ـ اجتماعی2 ـ 1 ـ عوامل و زمینههای اقتصادی2. نیروها و جریانهای انقلاب تونسبهره دوم: چرایی وقوع انقلاب در مصر1. عوامل و زمینههای وقوع انقلاب مصر1 ـ 1 ـ عوامل و زمینههای سیاسی، اجتماعی2 ـ 1 ـ عوامل و زمینههای اقتصادی2. نیروها و جریانهای انقلاب مصرگفتار سوم: مقایسه دو انقلاب تونس و مصربهره اول: انقلابهای تونس و مصر به مثابه تجلی گفتمان هویتگرابهره دوم: انقلابهای تونس و مصر به مثابه گفتمان عام الشمولبهره سوم: اسلامیت در کانون انقلابهای تونس و مصربهره چهارم: گفتمان عربیتبهره پنجم: نفی گفتمانهای ایدئولوژیک غربیبهره ششم: نفی گفتمان غربگرایی و غرب به عنوان «دیگری»بهره هفتم: گفتمان قانونگرایی و استبدادستیزیبهره هشتم: کنش رفتاری و گفتاری میانه روانه و مسالمت جویانهگفتار چهارم: تطبیق انقلابهای تونس و مصر با انقلاب اسلامیبهره اول: شباهت انقلاب اسلامی و انقلابهای تونس و مصر1. هویتخواهی اسلامی به عنوان دال مرکزی سه انقلاب2. شکلگیری اراده جمعی و به چالش کشیدن گفتمان اقتدارگرایی؛ نتیجه دال مرکزی سه انقلاب3. بیقراری ساختار اجتماعی و ساختار سیاسی در سه انقلاب4. تعارض سه انقلاب با گفتمانهای اقتصادی و سیاسی حاکم (مدرنیته)5. استقلال خواهی در گفتمان سه انقلاب6. عمومیت و شمولیت سه انقلاب7. گفتمان خشونتپرهیزی در سه انقلاببهره دوم: تفاوتهای انقلاب اسلامی و انقلابهای تونس و مصر1. رهبری2. ایدئولوژی3. سازماندهی4. نظامسازیگفتار پنجم: تولد نسل جدید انقلابهافصل سوم: انقلابهای عربی و گفتمان اسلام سیاسی (بیداری اسلامی)گفتار اول: عوامل و زمینههای پیدایش گفتمان اسلامگرایی (اسلام سیاسی)بهره اول: رویارویی با گفتمان مدرنیسمبهره دوم: شکست گفتمانهای غیرمذهبی ملیگرابهره سوم: فقدان گفتمان مشارکت سیاسیبهره چهارم: بحران خرده بورژوازیبهره پنجم: نابرابریهای اقتصادیگفتار دوم: دالهای گفتمانی اسلام سیاسی انقلاب اسلامیبهره اول: دال مرکزی اسلامگرایی انقلاب اسلامیبهره دوم: دالهای شناور1. استکبارستیزی:2. عدالتخواهی:3. مردمباوری:4. آزادیخواهی:گفتار سوم: گفتمان اسلام سیاسی در تونسبهره اول: گفتمانهای رقیب اسلامگرایی در تونس1. گفتمان غربگرایی (فرانسوی):2. گفتمان سکولاریسم:بهره دوم: دالهای گفتمان اسلامگرایی تونسی1. مردم سالاری (اسلامی) در دولت اسلامی؛ به مثابه دال مرکزی:2. حقوق بشر؛ به مثابه دال شناور:3. آزادی عقیده و اندیشه؛ به مثابه دال شناور:4. نفی خشونت؛ به مثابه دال شناور:بهره سوم: نیروها و جریانهای سیاسی اسلامگرا در تونسبهره چهارم: ارزیابی وضعیت کنونی جریان اسلام سیاسی در تونسگفتار چهارم: گفتمان اسلام سیاسی در مصربهره اول: رقابتهای گفتمانی در مصربهره دوم: دالهای گفتمانی اسلامگرایی در مصر1. ابتناء سیاست بر شریعت؛ به مثابه دال مرکزی:2. دالهای شناور:بهره سوم: نیروها و جریانهای سیاسی اسلامگرا در مصربهره اول: گفتمان دین محوربهره دوم: گفتمان سلطه ستیزیبهره سوم: گفتمان عدالتمحورجمع بندی بخش دومنتیجهگیریفهرست منابع

مقاله علمی و پژوهشی " معیار قواعد اخلاقی در نظام سیاسی اسلامی" مقاله ای است در 27 صفحه و با 43 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد اخلاق وحیانی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث رویکرد اخلاقی؛ وظیفهگرایی؛ نتیجهگرایی؛ فضیلتمحوری؛ حقمداری؛ نظام سیاسی اسلام پرداخته شده است چکیده مقاله هدف این نوشتار، بررسی معیار و مبنای ارزشهای اخلاقی در نظام سیاسی اسلامی است. اجرای قواعد اخلاقی در نظام سیاسی، مستلزم شناخت معیار اخلاقی درآن نظام سیاسی است. در تبیین معیار قواعد اخلاقی، چهار رویکرد وظیفهگرایی، نتیجهگرایی، فضیلتگرایی وحقمداری وجود دارد. همۀ این رویکردهای اخلاقی میکوشند به چیستیِ ملاکِ ارزشمندیِ عمل اخلاقی پاسخ دهند. بهدلیل تکثر نظریههای اخلاقی، حتی در نظام اخلاق اسلامی، مهم است که مبنای عمل سیاسی اخلاقی کدام رویکرد و معیار است. نگارنده ضمن بررسی رویکردهای اخلاقی و آثار سیاسی اجتماعی هریک، بر این باور است که وجود رویکردهای اخلاقی مختلف ناشی از نگاه تکبعدی و افراطی به یکی از جنبههای فعل اخلاقی است؛ درحالیکه نظریۀ اخلاقی حاکم بر جامعۀ سیاسی باید رویکرد جامعی باشد که هر رویکرد اخلاقی را سطح خاصی و باتوجهبه جایگاه آن در نظریۀ اخلاقی مدنظر قرار دهد. رویکرد اخلاقی در نظام سیاسی اسلام، سطوح و ابعاد مختلفی دارد که هریک جایگاه و کارکرد خاصی دارند و نظام اخلاقی بهتنهایی به نتیجه نخواهد رسید؛ ازاینرو چارهاندیشی منافاتی با وظیفهگرایی و فضیلتمحوری ندارد و افراط در هر سطح، موجب کمتوجهی به سایر سطوح و پیدایش نظریۀ اخلاقی ناکارامد خواهد شد. عنوان مقاله [English] The Criterion of Ethical Rules in the Islamic Political System assistant professor چکیده [English] The aim of this paper is to investigate the basis and criterion of ethical values in Islamic political system. The implementation of ethical rules in a political system requires a knowledge of its ethical criterion. There are four approaches for explaining the criterion of ethical rules: deontologism, consequentialism, virtue ethics, and truth-orientedness. All of these ethical approaches try to answer the question of what is the criterion for an ethical action to be valuable. Because of the diversity of ethical theories, even in the Islamic ethics, it is crucial to determine which criterion and approach is the basis of ethical, political actions. Investigation the ethical approaches and the political effects of each one of them, I believe that the diversity of ethical approaches is a consequence of one-dimensional, extremist view on one of the aspects of ethical action. It is while the governing ethical theory of a political society must be a comprehensive approach that consider each ethical approach in a certain level and with respect to its position in the ethical theory. The ethical approach in the political system of Islam has different dimensions and levels that each of them has a certain function and status, and the ethical system doesn’t lead to any consequence alone. So, looking for solution doesn’t have any conflict with deontologism and virtue ethics, and extremism in any level would lead to carelessness about other levels and emergence of inefficient ethical theory. کلیدواژهها [English] ethical approach, Consequentialism, deontologism, Virtue Ethics, truth-orientedness, Political System of Islam دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی" سوسور، ساختار گرایی و نظام های نمادین " مقاله ای است در 17 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به فردینان دوسوسور، ساختار گرایی، لول اشتراوس ، گفتمان ، زبان شناسی ، چرخش زبان شناسی و نظام های نمادین اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" گفتمان قوم گرایی در نشریات دانشجویی " مقاله ای است در 21 صفحه با 27 عنوان فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مطالعات جامعه شناختی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی موضوعات گفتمان قوم گرایی در نشریات دانشجویی ، گفتمان ، سیاست فرهنگی ، اقوام ایرانی ، هویت ایرانی و هویت ملی مطرح شده است محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" بررسی رابطة کمال گرایی، استرس و تحلیل رفتگی در بین مربیان شنای زن و مرد" مقاله ای است در 11 صفحه با 17 عنوان فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد رشد و یادگیری حرکتی و ورزشی منتشر شده است .در این مقاله علمی و پژوهشی موضوعات استرس؛ تحلیل رفتگی؛ کمال گرایی؛ مربیان زن ومربیان مرد مطرح شده است محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" اسلام گرایی ملت و سکولاریسم دولت مورد پژوهی جمهوری تاجیکستان " مقاله ای است در 24 صفحه با 17 عنوان فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مطالعات جامعه شناختی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی موضوعات اسلام گرایی ملت و سکولاریسم دولت ، تاجیکستان ، ملت سازی و دولت سازی مطرح شده است محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" تأثیر واسطه ای خودکارامدی ورزشی بر رابطۀ بین کمالگرایی و اضطراب رقابتی " مقاله ای است در 23 صفحه با 67 عنوان فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد رشد و یادگیری حرکتی و ورزشی منتشر شده است .در این مقاله علمی و پژوهشی موضوعات اضطراب رقابتی؛ خودکارامدی؛ روانشناسی ورزشی.؛ کمال گرایی مطرح شده است محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی " ارزیابی مؤلفههای ایمان از نگاه ویتگنشتاین" مقاله ای است در 20 صفحه و با 25 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد اندیشه نوین دینی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث ایمان دینی، ویتگنشتاین متاخر، واقعگرایی، ناواقعگرایی و بازی دینی پرداخته شده است چکیده مقاله نگرش ویتگنشتاین به باورهای دینی به ایمانگرایی معروف است. از نگاه او خاستگاه واقعی ایمان، عواطف آدمی است و ایمان دینی را نوعی دلدادگی به شکلی از زندگی میداند. ویتگنشتاین، اصل اساسی در یک زندگی دینی را نه پذیرش آموزهها یا اصول و عقائد بلکه اعمال فرد میداند. باورهای دینی از اینرو که نقش تنظیمی در حیات مؤمنین دارند تزلزل ناپذیر هستند. چنین نگرشهای متفاوتی به دین و باورهای دینی در دو دوره فکری ویتگنشتاین باعث شده که نگاهها را به سوی خود معطوف بدارد. این نوشتار تحقیقی کیفی است که با روش توصیفی ـ تحلیلی با استفاده از منابع کتابخانهای به بررسی مباحثی همچون: ایمان دینی، واقعگرایی یا ناواقعگرایی دینی، نقش عمل در باورهای دینی، متعلق ایمان و ... از نگاه ویتگنشتاین میپردازد. و در حاصل این پژوهش پس از نقد و بررسی میتوان ادعا نمود که زمینه پیدایش تفکر ایمان گرایی در مغرب زمین وجود ناسازگاری میان ایمان و عقل در برخی از آموزههای بنیادین آیین تحریف شده مسیحیت بوده و این مشکل در آموزههای دین اسلام مشاهده نمیگردد، لذا بنظر میرسد تقابل ایمان و عقل توجیه ندارد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی" بررسی رابطه نوسازی و تکثر گرایی دینی " مقاله ای است در 27 صفحه با 31 عنوان فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مطالعات جامعه شناختی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی موضوعات بررسی رابطه نوسازی و تکثر گرایی دینی ، تجدد خواهی ، مدرنیزاسیون ، شاخص های نوسازی ، انحصارگرایان و نوگرایی مطرح شده است محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.