
مقاله علمی و پژوهشی " برآورد میزان مداخله مستقیم بانک مرکزی ایران با رویکرد فشار بازار ارز" مقاله ای است در 28 صفحه و با 18 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث فشار بازار ارز، مداخله، مداخله همسو، مداخله ناهمسو پرداخته شده است چکیده مقاله بررسی فشار بازار ارز و تعیین میزان مداخله بانک مرکزی در دورههای مختلف زمانی اطلاعات ارزشمندی در خصوص عملکرد بانک مرکزی و کارامدی سیاستهای اعمالشده در بازار ارز ارائه میدهد. هدف اصلی این مطالعه، برآورد درجه مداخله مستقیم بانک مرکزی ایران در بازار ارز از اردیبهشت 1370 تا اسفند 1386 است. برای این منظور، شاخص فشار بازار ارز با بهرهگیری از روش 3SLS محاسبه شده است. یافتههای تحقیق حاکی از آن است که در دوره قبل از یکسانسازی نرخ ارز میانگین درجه مداخله مستقیم بانک مرکزی 16/0 و در دوره بعد از یکسانسازی 33/0 بوده است. علاوه بر این، بانک مرکزی در اغلب ماهها از سیاست مداخله ناهمسو پیروی نموده است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " بررسی تأثیر نوع مالکیت بر عملکرد سیستم بانکی؛ مطالعه موردی بانکهای ایران" مقاله ای است در 30 صفحه و با 32 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث بانک دولتی، بانک خصوصی، خصوصیسازی، ساختار مالکیت، مدل میانگین جمعیت معادلات برآوردی تعمیم یافته پرداخته شده است چکیده مقاله پژوهش حاضر به بررسی اثر نوع مالکیت بانکها بر عملکرد آنها در ایران پرداخته است. عملکرد بانکها با سه شاخص بازده حقوق صاحبان سهام، بازده دارایی، نسبت هزینه به درآمد عملیاتی اندازهگیری شده است. داراییهای بانکها، نسبت تسهیلات به سپرده، نسبت نقدینگی، نسبت اهرمی، نسبت حاشیه سود عملیاتی و نسبت کل سپرده به کل بدهی به عنوان متغیرهای کنترل وارد مدل شدهاند. سه متغیر دامی برای بررسی اثر مالکیت، اثر خصوصیسازی و اثر فهرست شدن در بورس اوراق بهادار نیز در مدل تعریف شده است. دوره زمانی مطالعه 1394-1383 است. این تحقیق برای ۱۷ بانک به ترتیب ۷ بانک خصوصی، ۶ بانک دولتی و ۴ بانک دولتیِ خصوصی شده انجام گرفته است. به طورکلی نتایج مدل میانگین جمعیت معادلات برآوری تعمیم یافته در نرمافزار stata14.2حاکی از آن است که بانکهای خصوصی از شاخصهای عملکرد بهتری در مقایسه با بانکهای دولتی برخوردار هستند. اما خصوصیسازی بانکهای دولتی آنطور که انتظار میرفته منجر به بهبود و افزایش کارایی بانکها نشده است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " شناسایی و اولویتبندی عوامل مدیریتی مؤثر بر موفقیت بانکهای توسعهای در ایران (مطالعه موردی: بانک توسعه تعاون)" مقاله ای است در 24 صفحه و با 24 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث بانک، توسعه، فرآیند تحلیل سلسله مراتبی، موفقیت پرداخته شده است چکیده مقاله بانکهای توسعهای که نقش اساسی در توسعه اقتصادی کشورها بر عهده دارند، عامل انتقالدهنده سیاستهای اقتصادی دولت به بخش خود بوده و با برنامهریزی صحیح، منابع مالی جمعآوری شده را در بخشهای مختلف اقتصادی توزیع مینمایند. با اینکه مقصود اصلی آنها برخلاف بانکهای تجاری سودآوری نیست، اما کمترین خواسته آنان موفقیت در انجام مأموریت توسعهای خود است. این مقاله در پی شناسایی و تبیین عوامل(معیار و زیرمعیار) مؤثر بر موفقیت بانکهای توسعهای در ایران و سپس اولویتبندی آنان است. همچنین، برخی چالشهای پیش روی بانکهای توسعهای نیز مطرح میگردد. این اولویتبندی از طریق فرآیند تحلیل سلسله مراتبی که از جمله تصمیمگیریهای چندمعیاره میباشد صورت پذیرفته است. ابتدا با استفاده از مطالعات اولیه و منابع کتابخانهای مدل اولیه این تحقیق به دست آمد و سپس با استفاده از پرسشنامه و مصاحبه حضوری با اساتید دانشگاه و خبرگان بانکی مدل نهایی تحقیق به دست آمد. طی این پژوهش، معیارها و زیرمعیارهای مؤثر بر موفقیت بانکهای توسعهای شناسایی و سپس به ترتیب اهمیت اولویتبندی گردید. همچنین، به مهمترین چالشهای پیش روی بانکهای توسعهای پرداخته شده است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند . عوامل مدیریتی+بانک+ توسعه+فرآیند تحلیل+ سلسله مراتبی+ موفقیت + مقالات اقتصادی+پژوهشهای اقتصادی+سیاستهای اقتصادی

مقاله علمی و پژوهشی " برآورد هزینههای اجتماعی قدرت بازاری بانکها در سیستم بانکداری ایران" مقاله ای است در 18 صفحه و با 30 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث قدرت بازاری، شاخص لرنر، هزینه اجتماعی پرداخته شده است چکیده مقاله این مطالعه به بررسی درجه رقابتی در بانکهای مورد مطالعه بهعنوان نماینده سیستم بانکداری ایران در دوره زمانی (1390-1386) میپردازد، پس از آن کاهش رفاه اجتماعی ناشی از قدرت بازاری بانکها با استفاده از مثلث هاربرگر مورد محاسبه قرار میگیرد. نتایج بهدست آمده نشان میدهد قدرت بازاری سیستم بانکی در ایران در سال 1386 معادل 84/0 درصد تولید ناخالص داخلی ایران هزینه خالص اجتماعی بههمراه داشته است که این میزان در سال 1388 افزایش یافته و به اوج خود رسیده است و از این سال به بعد سیر نزولی به خود گرفته است تا جاییکه در آخرین سال مورد مطالعه این پژوهش یعنی سال 1390 به میزان 97/0 درصد تولید ناخالص داخلی ایران رسیده است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " ساز وکار انتقال سیاست پولی بر وامدهی بانکها از طریق اقلام زیرخط ترازنامه " مقاله ای است در 26 صفحه و با 38 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث اقلام زیرخط ترازنامه، بانکداری، سیاست پولی، داده تابلویی پویا پرداخته شده است چکیده مقاله بانکها از طریق انتقال وجوه از واحدهای دارای مازاد به واحدهای اقتصادی دارای کسری، نقش منحصربه فردی در انتقال اثرات سیاست پولی از طریق کانال وامدهی دارند. کانال وامدهی بانک بر آثار سیاست پولی بر عرضه اعتبارات و تسهیلات بانکی تمرکز دارد. هنگامی که بانکها با یک سیاست پولی انقباضی روبهرو هستند نمیتوانند وجوه قابل وامدادن از دست رفته خود را به طور کامل جایگزین کنند، عرضه وام را کاهش میدهند. این کاهش در عرضه وامها هزینه دریافت اعتبار را برای بنگاهها و خانوارها افزایش داده و، به طور معکوس، بر فعالیتهای واقعی اقتصاد اثر خواهد گذاشت. بدین ترتیب، کانال وامدهی بانک از کانالهای انتقال سیاست پول به بخش واقعی اقتصاد است. سیاست پولی توان مؤثری برای اثرگذاری بر فعالیتهای خارج از واسطهگری پولی بانکها دارد. فعالیتهای خارج از واسطهگری پولی بانک اختصاصاً تأکیدی بر عملیات زیرخط ترازنامه بانکهاست که به شکلهای مختلف و با تأکید بر بازار سرمایه و ارائه خدمات غیرمالی رخ میدهد. اقلام زیرخط ترازنامه بانکها برای مشتریان بانک توان خلق نقدینگی را دارد. در این ارتباط از دادههای پنل شبکه بانکی ایران برای ۱۸بانک، در دوره 1385 تا 1392ش، استفاده شده است. در این مقاله به بررسی اثرات مثبت میان اقلام زیرخط ترازنامه و وامدهی بانکها در شبکه بانکی کشور پرداخته و تأثیرگذاری کم سیاست پولی روی کانال وامدهی بانکها، از طریق اقلام زیرخط، بررسی میشود.مطابق با نتایج بهدست آمده، در ایران اقلام زیرخط اثرات سیاست پولی بر وامدهی بانکها را کاهش میدهد و موجب تضعیف سیاست پولی از طریق کانال وامدهی بانکها خواهد شد. فعالیتهای زیرخط ترازنامه بانکها میتواند دسترسی وام را برای مشتریان تحت تأثیر قرار داده و از این طریق تأثیرگذاری و کارایی سیاست پولی را کاهش دهد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " بررسی وجودصرفه های مقیاس بعد از ادغام بانکی در ایران(1391-1382ش)" مقاله ای است در 20 صفحه و با 16 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث ادغام بانکی، شبیهسازی، صرفههای مقیاس، تعطیلی شعب، تابع هزینه ترنسلوگ پرداخته شده است چکیده مقاله در همه کشورها بانکها از طریق اعطای وامها و پذیرش سپردهها نقش مهمی در تأمین منابع مالی و ارائه خدمات مالی در اقتصاد دارند. از اینرو، همواره کارایی بانکها یکی از مهمترین موضوعاتی است که توجه زیادی را به خود مبذول داشته است. در بعضی موارد،ادغامها رایجترین روش افزایش کارایی نهادهای مالی هستند. به علاوه، ادغامها یکی از روشهای بازسازی ساختارهای بانکی و نهادهای مالی نیز به شمار میروند. هدف این مقاله، بررسی وجود صرفههای مقیاس بعد از ادغام بانکی در ایران است. برای بررسی این موضوع با استفاده از دادههای ترازنامه، ادغام بین دو بانک ملت و تجارت که در بین بانکهای ایرانی از بیشترین دارایی برخوردارند، در طی سالهای 1391-1382ش شبیه سازی شده است. با استفاده از تابع هزینه ترنسلوگ و روش sur، اثر صرفههای مقیاس و تعطیلی شعب روی کاهش هزینه بانکهایی که به صورت فرضی ادغام شدند، بررسی شد. نتایج برآورد مدل نشان می دهد که وجود صرفههای مقیاس باعث کاهش هزینه بعد از ادغام میشود، اما تعطیل کردن شعب بانک هدف بعد از ادغام نمیتواند منجر به کاهش هزینه این دو بانک ادغامی گردد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

کتاب نگاهی جامعه شناسانه به طبقه متوسط ایران کتابی با محتوای علمی و جامعه شناسی تالیف دکتر پروین سازگار برای دانلود در بانک مقالات ایران قرار گرفته است

مقاله علمی و پژوهشی " بررسی تأثیر متغیرهای کلان اقتصادی بر ریسک نقدینگی بانکهای ایران" مقاله ای است در 50 صفحه و با 59 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث ریسک نقدینگی، متغیرهای کلان اقتصادی، ریشه واحد فصلی، همجمعی، حداقل مربعات معمولی پویا پرداخته شده است چکیده مقاله بروز بحرانهای مالی زیان فراوانی را به بانکها و مؤسسات اعتباری وارد کرده و موجب افزایش ریسک نقدینگی و ورشکستگی بسیاری از آنها شده است. ویژگی اصلی این بحرانها، کاهش میزان نقدینگی در شبکه بانکی است. مطالعات تجربی سالهای اخیر نشان میدهد که شرایط اقتصادی علت شکلگیری بحرانهای مالی و همچنین بروز ریسک نقدینگی در نظام بانکی است. در واقع ریسک نقدینگی بانکها علاوه بر ویژگیهای خاص بانکی تحت تأثیر شرایط اقتصادی کشورها قرار دارد. در این مقاله تأثیر عوامل کلان اقتصادی بر ریسک نقدینگی بانکهای ایران در قالب یک الگوی رگرسیونی با استفاده از روش دادههای تابلویی فصلی واطلاعات 14 بانک کشور از فصل اول سال 1385 تا فصل چهارم سال 1392 بررسی میشود. نتایج حاصل از برآورد الگو با استفاده از روش حداقل مربعات معمولی پویا (DOLS) نشان میدهد که عوامل کلان اقتصادی و ویژگیهای بانکی منتخب همگی بر ریسک نقدینگی بانکها مؤثرند. ضریب تصحیح خطا برابر 21/0- برآورد میشود، که بیانگر سرعت تصحیح خطا (در گرایش به روند بلندمدت) است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " ارائه مدل ارزیابی و پیشبینی سلامت بانکهای منتخب ایران با استفاده از شاخصهای کَمِلز (CAMELS)" مقاله ای است در 36 صفحه و با 50 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث پیشبینی سلامت بانکی، سلامت و ثبات بانکی، شاخصهای کملز، نظارت بانکی پرداخته شده است چکیده مقاله تاکنون در کشور ما به موضوع ارزیابی و پیشبینی سلامت بانکها به صورت جامع پرداخته نشده و بیشترین مطالعات در رابطه با پیشبینی ورشکستگی شرکتهای عضو بورس اوراق بهادار تهران انجام شده است. در این تحقیق، به دنبال بررسی 17 نسبت مالی به عنوان نماگری از وضعیت مالی سیستم بانکی کشور در قالب شاخصهای کملز به منظور ارائه مدلی جهت ارزیابی و پیشبینی سلامت بانکهای منتخب هستیم. در این راستا صورتهای مالی حسابرسی شده 20 بانک دولتی و خصوصی دارای مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران برای دوره زمانی سالهای1392-1388 مورد بررسی قرار گرفته است. هفده نسبت مالی به عنوان متغیرهای مستقل بهوسیله مدل رگرسیون دادههای پنلی و روش گامبردای مورد آزمون قرار گرفت و رابطه آن با سلامت بانکی سنجیده شد. نتایج حاکی از آن است که 6 نسبت با قدرت 2/75 درصد توان ارزیابی و پیشبینی سلامت بانکها را دارند. سنجش عملی مدل طراحی شده نیز بیانگر صحت پیشبینی 70 درصدی مدل میباشد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " بـرآورد تابع تقاضـای پــول در سـپردههـای قـرضالحسنه بـانــکهـای ایــران" مقاله ای است در 13 صفحه و با 17 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث تابع تقاضای پول کاگان، تورم، قرض الحسنه پرداخته شده است چکیده مقاله در این مقاله با استفاده از یک تابع تقاضای پول میزان وابستگی سپردههای قرضالحسنه بانکها به انتظارات تورمی مورد بررسی قرارگرفتهاست. نتایج این بررسی میتواند با توجه به نرخهای تورم پیشبینیشده، سیاستگذاران بانکیکشور را برای پیشبینی میزان سپردهگذاری مردم در حسابهای قرضالحسنه بانکها بسیار یاری دهد. در این مقاله با استفاده از تابع تقاضای پول کاگان(1956)، رابطه بین حجم پول در گردش حسابهای قرضالحسنه بانکها و انتظارات تورمی در اقتصاد بررسی شده است. طبق این تحقیق و بااستفاده از آزمون علیت گرنجر، تغییر حجم سپردههای قرضالحسنه بانکها در اقتصاد ایران طی سالهای (1386-1340) نسبت به انتظارات تورمی برونزا بوده است و مقدار ضریب تابع تقاضای پولکاگان (014/0-) برآورد شده است که نشان دهنده این است که با افزایش یک درصدی انتظارت تورمی در اقتصاد ایران، حجم سپردههای قرضالحسنه بانکها 014/0 درصد کاهش مییابد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

ارائه قالبهای زیبا و جدید پاور پوینت در پایگاه بانک مقالات ایران دانشجویان ، پژوهشگران، دانش آموزان و علاقمندان عزیز می توانند با دانلود رایگان قالبهای پاورپوینت که در بانک مقالات ایران منتشر شده است به راحتی مقالات و پژوهشهای خود را ارائه نمایند .

ارائه قالبهای زیبا و جدید پاور پوینت در پایگاه بانک مقالات ایران دانشجویان ، پژوهشگران، دانش آموزان و علاقمندان عزیز می توانند با دانلود رایگان قالبهای پاورپوینت که در بانک مقالات ایران منتشر شده است به راحتی مقالات و پژوهشهای خود را ارائه نمایند .

ارائه قالبهای زیبا و جدید پاور پوینت در پایگاه بانک مقالات ایران دانشجویان ، پژوهشگران، دانش آموزان و علاقمندان عزیز می توانند با دانلود رایگان قالبهای پاورپوینت که در بانک مقالات ایران منتشر شده است به راحتی مقالات و پژوهشهای خود را ارائه نمایند .

مقاله علمی و پژوهشی " مقایسه کارایی بانکهای اسلامی و بانکهای سرمایهداری در بحران مالی و بحران اقتصادی" مقاله ای است در 30 صفحه و با 40 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث بحران مالی، بحران اقتصادی، کارایی هزینه، بانکهای اسلامی، بانکهای سرمایهداری پرداخته شده است چکیده مقاله وقوع بحران مالی و تسری آن به بخش حقیقی، فرصت مناسبی برای مقایسه عملکرد بانکهای اسلامی و بانکهای سرمایهداریاست. در مطالعه حاضر این بررسی از طریق تأثیرگذاری بحران مالی و نیز اقتصادی بر کارایی هزینه با استفاده از رویکرد مرز تصادفی صورت گرفته است. کشورهای مورد بررسی عبارتاند از اردن، امارات، اندونزی، بحرین، بنگلادش، پاکستان، ترکیه، عربستان، فلسطین، قطر، کویت، مالزی و مصر. طبق نتایج به دست آمده، اگرچه کارایی بانکهای اسلامی در دوره بحران مالی با کارایی بانکهای سرمایهداری تفاوت نداشته و تقریباً برابر است لکن این نتیجه در شرایطی حاصل شده که بانکهای سرمایهداری در طول دوره بحران از کمکهای ویژه برخوردار بودهاند. با توجه به آنکه بانکهای اسلامی به این کمکها نیازی نداشتهاند، این یافته نقطه قوتی برای آنها محسوب میشود. اما در دوره بحران اقتصادی، کارایی بانکهای اسلامی کمتر از بانکهای سرمایهداری بوده است. علت را میتوان در رابطه تنگاتنگ بانکهای اسلامی با بازارهای حقیقی جستجو کرد. از اینرو، میتوان اینگونه برداشت نمود که بانکهای اسلامی میتوانند با تقویت ابزارهای پوشش ریسک، در بازارهای حقیقی، اینگونه خسارتها را تخفیف دهند. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

ارائه قالبهای زیبا و جدید پاور پوینت در پایگاه بانک مقالات ایران دانشجویان ، پژوهشگران، دانش آموزان و علاقمندان عزیز می توانند با دانلود رایگان قالبهای پاورپوینت که در بانک مقالات ایران منتشر شده است به راحتی مقالات و پژوهشهای خود را ارائه نمایند .

ارائه قالبهای زیبا و جدید پاور پوینت در پایگاه بانک مقالات ایران دانشجویان ، پژوهشگران، دانش آموزان و علاقمندان عزیز می توانند با دانلود رایگان قالبهای پاورپوینت که در بانک مقالات ایران منتشر شده است به راحتی مقالات و پژوهشهای خود را ارائه نمایند .

ارائه قالبهای زیبا و جدید پاور پوینت در پایگاه بانک مقالات ایران دانشجویان ، پژوهشگران، دانش آموزان و علاقمندان عزیز می توانند با دانلود رایگان قالبهای پاورپوینت که در بانک مقالات ایران منتشر شده است به راحتی مقالات و پژوهشهای خود را ارائه نمایند .

ارائه قالبهای زیبا و جدید پاور پوینت در پایگاه بانک مقالات ایران دانشجویان ، پژوهشگران، دانش آموزان و علاقمندان عزیز می توانند با دانلود رایگان قالبهای پاورپوینت که در بانک مقالات ایران منتشر شده است به راحتی مقالات و پژوهشهای خود را ارائه نمایند .

ارائه قالبهای زیبا و جدید پاور پوینت در پایگاه بانک مقالات ایران دانشجویان ، پژوهشگران، دانش آموزان و علاقمندان عزیز می توانند با دانلود رایگان قالبهای پاورپوینت که در بانک مقالات ایران منتشر شده است به راحتی مقالات و پژوهشهای خود را ارائه نمایند .

ارائه قالبهای زیبا و جدید پاور پوینت در پایگاه بانک مقالات ایران دانشجویان ، پژوهشگران، دانش آموزان و علاقمندان عزیز می توانند با دانلود رایگان قالبهای پاورپوینت که در بانک مقالات ایران منتشر شده است به راحتی مقالات و پژوهشهای خود را ارائه نمایند .