
مقاله علمی و پژوهشی" روزنامه نگاری، خطر و میهن پرستی " مقاله ای است در 21 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به روزنامه نگاری، روزنامه نگاری بحران ، روزنامه نگاری آمریکایی ، روزنامه نگاری وطن پرستانه ، یازدهم سپتامبر اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" اسلام هراسی در رسانه های غربی " مقاله ای است در 12 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به اسلام هراسی در رسانه های غربی ، روزنامه تایمز ، واپس گرایی ، تروریسم ، مقدسات اسلامی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

کتاب حاضر مجموعهای از 12 مقاله در حوزه روزنامه نگاری است، که در فاصله سالهای 1392 - 1389 توسط نگارنده به تحریر در آمده و در فصلنامههای علمی ـ پژوهشی یا علمی ـ تخصصی و یا به مناسبتهای مختلف منتشر گردیده است. چیزی که این مقالات را انسجام و وحدت میبخشد، علاوه بر موضوع آنها، یعنی روزنامه نگاری، رویکرد حاکم بر آنهاست که یک رویکرد بین المللی است. به عبارتی، نوشتارهای منتشره در این کتاب، با توجه به تعدد و تنوع آنها، به گونهای معرف روزنامه نگاری در جهان معاصر میباشند. مقالههای انتخاب شده برای این مجموعه در شش بخش تنظیم شدهاند که هر مقاله خود فصلی مستقل میباشد. با این که چینش مقالههای هر بخش براساس ربط موضوعی آنها صورت گرفته، اما هر یک از بخشها را میتوان به طور مستقل نیز مورد مطالعه قرار داد. فهرست مطالبمقدمهبخش اول: روزنامه نگاری و قبض و بسط گفتمانها 1. نقش روزنامه نگاری در زایش و تکامل یک گفتمان 2. خویشاوندی روزنامه نگاری و سیاستبخش دوم: وضعیت روزنامه نگاری در جهان و ایران 1. جایگاه روزنامه نگاران بین المللی در روابط بین المللی2. جایگاه حرفهای و حقوقی روزنامه نگاران آزاد در فرانسه و ایران3. بررسی تحلیلی رسانههای فرانسهبخش سوم: شیوه پوشش خبری رسانههای غربی1. نحوه پوشش خبری جنبش وال استریت در رسانههای خبری2. نقش رسانههای آمریکا در انتخابات ریاست جمهوریبخش چهارم: روزنامه نگاری در کشورهای در حال توسعه1. چالشهای روزنامه نگاری درکشورهای در حال توسعه2. اینترپرس سرویس؛ یک خبرگزاری جهانی برای کشورهای جهان سومبخش پنجم: کارکرد و ماهیت خبرگزاریها در ایران1. نظام حقوقی خبرگزاریها و «شبه خبرگزاری ها» در ایران2. وضعیت روزنامه نگاری دانشجویی در ایران و جهانبخش ششم: دو ژانر تاثیرگذار در روزنامه نگاری1. نقش روزنامه نگاری تحقیقی در گسترش رفاه اجتماعی2. پرتره؛ ژانر جدید روزنامه نگاریمنابع

مقاله علمی و پژوهشی" آموزش روزنامه نگاری بحران " مقاله ای است در 12 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به آموزش روزنامه نگاری بحران ، روزنامه نگاری بحران، روزنامه نگاری آمریکا و بحران 11 سپتامبر اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" جایگاه روزنامه نگاری محلی و کارشناسان و متخصصان " مقاله ای است در 18 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به جایگاه روزنامه نگاری محلی و کارشناسان و متخصصان ، جایگاه روزنامه نگاری و شناخت روزنامه نگاری اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

یک استارتاپ فعال در حوزه تشخیص چهره، نرمافزاری طراحی کرده است که با استفاده از آن میتوان از روی عکس یک فرد تمام اطلاعات شخصی مربوط به وی را از نام و نام خانوادگی گرفته تا آدرس محل سکونت، استخراج کرد. به گزارش روزنامه نیویورک تایمز، این برنامه که توسط شرکت Clearview AI طراحی شده است با مقایسه عکس موردنظر با بانک دادهای شامل بیش از ۳ میلیارد عکس کار میکند که از فیسبوک، یوتیوب و دیگر شبکههای اجتماعی گردآوری شده اند. این اَپ سپس عکسهایی که با عکس موردنظر تطبیق دارند را در کنار لینک مربوط به سایتی که عکسها از آن برداشته شدهاند را در اختیار کاربر قرار میدهد. از این طریق به راحتی و به طور آنلاین میتوان به نام صاحب عکس و دیگر اطلاعات شخصی مربوط به وی دست پیدا کرد. هم اکنون صدها آژانس و نهاد مجری قانون در آمریکا از جمله اف. بی. آی از این برنامه استفاده میکنند. اگرچه در حال حاضر عموم مردم به این نرمافزار دسترسی ندارند، اما براساس پیشبینیهای افسران پلیس و سرمایهگذاران Clearview این اتفاق در آینده نزدیک خواهد افتاد، نکتهای که نگرانیهایی را در مورد سوءاستفادههای احتمالی از این نرمافزار ایجاد کرده است.

دانشگاه صنعتی شریف در تازه ترین رتبه بندی دانشگاهی تایمز ۲۰۲۰ در حوزه علوم کامپیوتر، برای نخستین بار به جمع ۲۵۰ دانشگاه برتر دنیا پیوست. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه صنعتی شریف، در رتبهبندی بین المللی تایمز، نام ایران برای نخستین بار در میان ۲۵۰ دانشگاه برتر علوم کامپیوتر اعلام شد و دانشگاه صنعتی شریف در رده ۲۰۱-۲۵۰ قرار گرفت. امسال در مجموع ۱۲ دانشگاه ایرانی در جمع ۷۴۹ دانشگاه برتر دنیا در حوزه علوم کامپیوتر قرار دارند. دانشگاه های تهران و امیرکبیر نیز به ترتیب جایگاه دوم و سوم دانشگاه های ایرانی حاضر در این رده بندی را از آن خود کرده اند. همچنین در حوزه کلی مهندسی نیز نام دانشگاه صنعتی شریف در رده ۳۰۱-۴۰۰ جهانی و رده سوم کشوری مشاهده میشود. در این حوزه نیز ۳۳ دانشگاه از ایران در میان ۱۰۰۸ دانشگاه جهان حضور دارند.در حوزه علوم کامپیوتر دانشگاه Oxford بار دیگر در صدر جدول قرار دارد. این در حالی است که دانشگاه Stanford به مقام دوم صعود کرده و در مقابل انستیتو فناوری زوریخ ETH سوئیس به مقام سوم سقوط کرده است و انستیتوی فناوری ماساچوست MIT نیز به مکان چهارم رسیده است. دانشگاه Cambridge نیز در بین پنج گروه برتر قرار دارد.در حوزه کلی مهندسی دانشگاه های هاروارد، کمبریج، استنفورد، کلتک (موسسه فناوری کالیفرنیا) و آکسفورد به ترتیب رتبه های اول تا پنجم را کسب کردند. در سال گذشته دانشگاه آکسفورد مقام اول و دانشگاه کلتک مقام چهارم را در این حوزه کسب در اختیار داشتند.در رتبه بندی موضوعی تایمز از همان شاخصهای رتبهبندی جهانی (شاخصهای آموزش، پژوهش، ارجاعات، نگرش بین الملل و درآمد از صنعت) به منظور امتیاز دهی به دانشگاهها استفاده میشود. البته وزن دهی به شاخصها در این رتبهبندی کمی متفاوت است. این شاخصها در موضوعاتی مانند مهندسی، علوم کامپیوتر، علوم زیستی، علوم طبیعی، روان شناسی، حقوق، علوم اجتماعی، اقتصاد و علوم انسانی به طور متمرکز بررسی میشوند و حاصل آن رتبه بندیهای موضوعی دانشگاهی است که به منظور مقایسه دقیقتر دانشگاههای تخصصی منتشر میشود.

مقاله علمی و پژوهشی" تراژدی ها و روزنامه نگاران " مقاله ای است در 10 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به تراژدی ها و روزنامه نگاران، روزنامه نگاری بحران ، مدیریت رسانه و پوشش اخبار اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" ادبیات و روزنامه نگاری " مقاله ای است در 8 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به ادبیات و روزنامه نگاری، نگارش ادبی ، روزنامه نگاری ، نگارش رسانه ای و درست نویسی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" گفتمان روزنامه نگاری و معنی شناسی ارزشی " مقاله ای است در 29 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به گفتمان روزنامه نگاری، ایدئولوژی ، ارزشیابی ، ارزیابی ، عینیت ، ذهنیت ، گزارش خبری ، سوگیری ، روزنامه نگاری و معنی شناسی ارزشی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" استقلال تحریریه ای ، روزنامه نگاران و مشارکت در مالکیت و مدیریت رسانه " مقاله ای است در 45 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به استقلال تحریریه ای ، روزنامه نگاران و مشارکت در مالکیت و مدیریت رسانه ، آزادی مطبوعات ، حق فکری ، حق معنوی و استقلال روزنامه نگاران اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" اخلاق حرفه ای و عملکرد روزنامه نگاران مطبوعات " مقاله ای است در 20 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به اخلاق حرفه ای و عملکرد روزنامه نگاران مطبوعات ، مسئولیت اجتماعی ، مصاحبه عمقی ، اصول اخلاقی ، نظریه اقتدار گرا ، نظریه مطبوعات آزاد ، تئوری مشارکت دموکراتیک ، نظریه رسانه های شوروی ، نظریه رسانه های توسعه بخش و روزنامه نگاری عینی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" روزنامه نگاری بحران " مقاله ای است در 10 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به روزنامه نگاری بحران ، گزارشگری بحران ، گزارش جنگ تحمیلی و پوشش خبری اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" گرافیک و روزنامه نگاری بحران " مقاله ای است در 38 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به گرافیک و روزنامه نگاری بحران و گرافیک مطبوعاتی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

کتاب "روزنامههای اصفهان در عصر مشروطه" به معرفی و بیان زمینه فعالیتهای روزنامههای قبل و بعد از دوران مشروطه در اصفهان میپردازد. روزنامهها جایگاه رفیعی در میان منابع تاریخ مشروطیت دارند که بیشتر در مرکز انتشار مییافتند ؛ در پی گسترش روزنامهها در تهران، برخی از شهرهای دیگر از جمله اصفهان هم به انتشار روزنامههای محلی اقدام کردند. آنچه مراجعه به روزنامههای شهرهای غیر از تهران را با اهمیتتر میسازد کمتوجهی دیگر منابع کتبی درباره سهم این شهرها در حرکت مشروطهخواهی است. اصفهان با وجود سهم بسزایی که در این حرکت ملی داشت مورد بیتوجهی مورخان مشروطه قرار گرفته است. چهرهای که از مشروطیت این شهر در کتابها ارائه شده است واقعی نیست، چنان که کسروی در این مورد مینویسد: "این جنبش مشروطهخواهی در اسپهان رویه ملابازی داشت و اسپهانیان بیش از همه به کارهای بیهوده و نمایشهای خنک میپرداختند." وی در جای دیگر حمایتهای مردم اصفهان از مشروطه را به سخره میگیرد، به طور کلی از نگاه کسروی مشروطه اصفهان و برخی دیگر شهرها های و هوی راه انداختن بوده است. روزنامههایی که در دوره مشروطه در اصفهان انتشار مییافتند میتواند پاسخگوی این انتقادات باشند. در این روزنامهها رویدادهای اصفهان و دیدگاههای رهبران و مردم این شهر پیرامون مشروطه آشکارا بیان شده است که نشان میدهد مشروطه اصفهان برخلاف گفته کسروی و ملک زاده نه های و هوی؛ بلکه واکنشی علیه استبداد بوده است. روزنامه های اصفهان پیش از مشروطه نخستین روزنامههای اصفهان در دوره ناصرالدین شاه انتشار یافت. این روزنامه را که "فرهنگ اصفهان" نام داشت میرزاتقیخان سرتیپ، حکیم باشی ظلالسلطان با حمایت مالی و سیاسی آن شاهزاده انتشار داد. انتشار روزنامه "فرهنگ اصفهان" در جای خود تحول بزرگ به شمار میآمد زیرا آغاز دوران نوین از فعالیتهای فرهنگی بود که در قالب انتشار روزنامه تبلور مییافت. روزنامه دیگری که پیش از مشروطیت اصفهان انتشار مییافت روزنامه "الاسلام" است. این روزنامه که "گفتوگوی صفاخانه" نیز نامیده میشود روزنامهای کاملاً دینی بود و به سیاست و حکومت کاری نداشت. روزنامه "الاسلام" به ابتکار سلیمانخان رکنالملک، نایب الحکومه اصفهان و با همکاری آیتالله حاج آقانورالله نجفی اصفهانی و مدیریت سیدمحمدعلی داعیالاسلام انتشار مییافت. روزنامههای اصفهان پس از مشروطه اصفهان با چنین سابقه روزنامهنگاری به عرصه مشروطیت گام نهاد. در مدت کوتاهی پس از صدور فرمان مشروطیت روزنامههای گوناگون در اصفهان منتشر شد که در این کتاب چهار عنوان از آنها انتشار یافته است. این روزنامهها عبارتند از "الجناب"، "جهاد اکبر"، "بعد از شدت و انجمن بلدیه" و "ناقور". نخستین روزنامهای که پس از صدور فرمان مشروطیت اصفهان انتشار یافت "الجناب" بود. این روزنامه به کوشش میرسیدعلی جناب و تنها ۱۴ شماره از آن انتشار یافت. این روزنامه برخلاف دیگر روزنامههای روزگار مشروطه از نثری دشوار و سنگین بهره میگرفت. روزنامه "جهاد اکبر" فرش ششم محرم ۱۳۲۵ هجری قمری به کوشش و مدیریت میرزا علی آقا خراسانی آغاز به انتشار کرد. روزنامه "فرج بعد از شدت و انجمن بلدیه" در شعبان ۱۳۲۵ هجری قمری به مدیریت میرزا محمدحسین نورالدین مجلسی آغاز به انتشار کرد. وی مردی روحانی، دانشمند و ادیب بود که علاوه بر ادای نماز جماعت و وعظ و ارشاد مردم در مدرسهای که نیاکانش در زمان صفویه بنا کرده بودند به روزنامهنگاری هم روی آورده بود. روزنامه "ناقور" در سال ۱۳۲۶ هجری قمری انتشارات سید مسیح تویسرکانی، مدیر روزنامه، از دانش آموختگان علوم دینی بود. تویسرکانی در جوانی از هواداران مشروطیت بود و در به ثمر رساندن آن از هیچ تلاشی دریغ نکرد؛ مهمترین و بارزترین خدمتی که او توانست در این راه انجام دهد آگاه ساختن مردم با انتشار این روزنامه بود، وی این موضوع را در صدر امور مطبوعاتی و خبری خود قرار داد و مقالات گوناگونی پیرامون آن منتشر کرد. کتاب "روزنامههای اصفهان در عصر مشروطه" به اهتمام دکتر محمدعلی چلونگر در سال ۱۳۸۵ توسط انتشارات سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان در ۳۵۶ صفحه و با شمارگان یکهزار نسخه به چاپ رسید.

مقاله علمی و پژوهشی" روزنامه نگاری بحران " مقاله ای است در 37 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به روزنامه نگاری بحران ، رسانه ها ، اغراق رسانه ای ، گزارشگری بحران ،برنامه ریزی رسانه ای و مدیریت بحران اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" کارکرد روزنامه ها و ابعاد توسعه کارآفرینانه " مقاله ای است در 20 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به کارکرد روزنامه ها و ابعاد توسعه کارآفرینانه ، رسانه های جمعی ، کارآفرینی و کسب و کار نوین اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

درباره «فیروز گوران » (۱۳۲۰ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۸)از دستفروشی تا روزنامهنگاریمهدی نوروز | روزنامهنگارروزنامهنگار پیشکسوت ایران، در اول فروردین ۱۳۲۰ در روستای آوریم از توابع سوادکوه مازندران به دنیا آمد اما مسیر زندگی او در هفت سالگی بهسمت تهران کشیده شد. گوران همزمان با تحصیل به دستفروشی پرداخت و سپس در سال ۱۳۳۶، کارگر چاپخانه مهر ایران شد. او طی مصاحبهای درباره دستفروشی و کار در چاپخانه گفته بود «مامورانِ طرح مبارزه با سد معبر اسباب و وسایل دستفروشها را جمع کردند که نوبت به وسایل من رسید و بهخاطر توهین و فحاشی یکی از پاسبانها با او درگیر شدم، همین منجر به حمله آنها به من شد. در همان موقع یکی از همکلاسیهایم که در دوره دبیرستان به همراه داییاش شاهد صحنه ضرب و شتم من بودند، آنها از دستفروشی من خبر نداشتند این بود که همکلاسیام خیلی متعجب شد و داییاش از سر دلسوزی من را به برادر خود محسن موقر که صاحب چاپخانه مهر ایران در باب همایون بود، معرفی کرد.» چاپخانهای که گوران در آن مشغول به کار شد صاحب امتیاز یکی از روزنامههای نام آشنا یعنی «مهر ایران» بود. گوران در چاپخانه بهعنوان مصحح وظیفه کنترل شماره صفحات بود اما اتفاقی کار او را جدی میکند. بهگفته او در یکی از شبهایی که شیفت بوده قتلی رخ میدهد و او که خبر را متوجه میشود، بدون هماهنگی سردبیر و مسئول صفحه خبر را تیتر میزند و منتشر میکند. صبح روز بعد مهر ایران تنها روزنامه منتشر کننده این خبر بود و همین امر سبب توجه بیشتر موقر، صاحبامتیاز روزنامه، به گوران شد. گوران بهواسطه حرفهاش در آن زمان با روزنامههای کیهان و اطلاعات ارتباط داشت و در سال ۱۳۴۴ به روزنامه کیهان رفت و تا دهه پنجاه علاوه بر روزنامهنگاری مدتی نیز به فعالیت سیاسی پرداخت که سبب بازداشت او شد. پس از آزادی از زندان و در اوایل دهه پنجاه به روزنامه آیندگان رفت؛ روزنامهای که نام حرفهای گوران با آن گره خورده است و تا سردبیری آن پیش رفت. پس از انقلاب نیز مدتی در مجلات صنعت حملونقل و جامعه سالم فعالیت کرد اما این فعالیتها چندان دوام نیاورد و از عرصه مطبوعات به دور ماند. گوران در نهایت امسال و پس از تحمل دوره طولانی بیماری در ۷۸ سالگی درگذشت اما بگذارید متن را با مرور یک ویژگی رفتاری او به پایان ببریم، یکی از نویسندگان ستون طنز ورزشی «آیندگان» در شمارهای از این روزنامه چنین نقل میکند «فیروز گوران دبیر سرویس شهرستانهای روزنامه آیندگان است، اگر در هر جلسه و کنفرانسی دیدید دست یک نفر بهعنوان مخالف بالاست شک نکنید فیروزخان گوران هم در آن جلسه شرکت دارد... مخالفخوانی ریشه در خونش دارد. اما خارج از این خصیصه دوست و دشمن اعتقاد دارند که جناب گوران مرد درویشی است و دلی پاک و نیتی بسیار بیآلایش دارد.»

مقاله علمی و پژوهشی" چشم انداز در حال ظهور صنعت خبر " مقاله ای است در 24 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به چشم انداز در حال ظهور صنعت خبر ، اینترنت ، روزنامه نگاری ، رسانه های اجتماعی ، روزنامه نگاری متغیر ، روزنامه نگاری شبکه ای و دروزاه بانی خبر اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" روزنامه نگاری کنشگر و ارتباطات توسعه " مقاله ای است در 14 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به روزنامه نگاری کنشگر و ارتباطات توسعه ، جامعه شبکه ای ، ارتباطات مشارکتی ، میراث فرهنگی و ارتباطات سنتی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.