
مقاله علمی و پژوهشی" سیاست دموکراتیک و عوامل موثر بر آن " مقاله ای است در 25 صفحه با 67 عنوان فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مطالعات جامعه شناختی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی موضوعات سیاست دموکراتیک ، دموکراسی ، مدرنیزاسیون ، توسعه اقتصادی ، سرمایه اجتماعی ، فرهنگ دموکراتیک، مطالعات تجربی ، شاخص دموکراسی ، شاخص اقتصادی ، شاخص اجتماعی و شاخص فرهنگی مطرح شده است محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" شاخص های سنجش وضعیت خانواده و سیاستگذاری اجتماعی " مقاله ای است در 25 صفحه با 37 عنوان فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مطالعات جامعه شناختی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی موضوعات شاخص های سنجش وضعیت خانواده و سیاستگذاری اجتماعی ، سیاستگذاری خانواده ، دگرگونی خانواده ، ساختار خانواده ، کارکرد خانواده ، روابط سیستمی خانواده ، نظریه مارکسیستی ، کارکردگرایی و نظریه فمنیستی مطرح شده است محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

در این مقاله علمی و پژوهشی که در 22 صفحه و با 32 عنوان فهرست منبع ارائه شده است تکنیک های تصمیم گیری ، سرمایه اجتماعی، تکنیک فازی دیمتل ، روابط متقابل و شاخص های سرمایۀ اجتماعی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در زمینه یافته های پژوهشی بحث و بررسی شده و نتایج آماری ارائه گردیده است دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد از نتایج این پژوهش و تحقیق علمی می توانند در رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد به عنوان یکی از منابع استفاده نمایند.

مقاله علمی و پژوهشی " ارزیابی مدلهای پیشبینی شاخصهای بازار بورس ایران" مقاله ای است در 18 صفحه و با 26 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث بازار بورس، شاخص سود نقدی، شاخص قیمت بازار اول، شاخص قیمت بازار دوم، شاخص قیمت بازارکل، پیشبینی، الگوهای AR، ARMA، TAR، اثر ARCH، و شبکه عصبی مصنوعی پرداخته شده است چکیده مقاله این مطالعه با هدف شناخت الگوهای مناسب پیشبینی شاخصهای عمده بازار بورس اوراق بهادار ایران شامل شاخص سودنقدی، شاخص قیمت در بازارهای فرعی، اصلی و شاخص قیمت کل صورت گرفت. براساس یافتهها متوسط خطای پیشبینی الگوهای رگرسیونی مورد استفاده در سریهای شاخص سود نقدی، شاخص قیمت بازار دوم، شاخص قیمت بازار اول و شاخص قیمت کل به ترتیب برابر با 72/0، 49/2، 41/4 و 55/5 درصد به دست آمد. بطورکلی برای سریهای شاخص سود نقدی و همچنین سری شاخص قیمت بازار دوم الگوی ARMA بهویژه با انجام تعدیل اثر ماهانه دقیقترین پیشبینیها را ارائه نمود. اما درخصوص دو سری شاخص قیمت بازار اول و شاخص قیمت کل لحاظ کردن اثر ARCH مساعدت مطلوبی در پیشبینی داشت. البته الگوی ARMA درخصوص سری شاخص قیمت بازار اول نیز در زمره الگوهای دقیق پیشبینی کننده قرار گرفت. اما درخصوص شاخص کل مشخص گردید که درصورت استفاده از الگوی EGARCH میتوان به پیشبینیهای بسیار دقیقتر از سایر الگوها دست یافت. بطور کلی در یافتهها مشخص گردید که انجام تعدیل ماهانه در اغلب موارد قادر است به بهبود پیشبینیها مساعدت نماید. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " تحلیل عوامل مؤثر بر شاخص توسعه انسانی در استان زنجان" مقاله ای است در 20 صفحه و با 25 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث شاخص توسعه انسانی، استان زنجان، شکاف منطقهای پرداخته شده است چکیده مقاله در فرایند رشد و توسعه اقتصادی، توانمندسازی نیروی انسانی به عنوان عامل اصلی تولید در پیشبرد اهداف و سیاستهای کلان اقتصادی و اجتماعی در سطح ملی و منطقهای ضرورت خاصی دارد. یکی از شیوههای مؤثر در بهبود شاخص توسعه انسانی (HDI) ، توجه به مؤلفههای اثرگذار منطقهای و محلی است. شناسایی عوامل تعیینکننده در کاهش شکاف منطقهای میتواند چالشهای اساسی منطقهای در فرایند توسعه را کاهش دهد. تبیین وضعیت توسعه انسانی در استان زنجان و عوامل مؤثر بر آن در دوره 1383-1379 نشاندهنده روند صعودی شاخص توسعه انسانی در این استان میباشد. مقدار عددی شاخص توسعه انسانی در استان زنجان کمتر از متوسط کل کشور است. در میان اجزای تشکیلدهنده شاخص توسعه انسانی، شاخص درآمدی استان در مقایسه با شاخص درآمدی کشور دارای شکاف قابل ملاحظهای است و نیازمند سرعت بخشیدن به سرمایهگذاری فیزیکی و انسانی در بهبود روند شاخص توسعه انسانی استان است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

کتاب مرجع شاخص های کلیدی ارزیابی عملکرد سازمان نوشته استیون براگ است که محسن قرهخانی و حسین صامعی کتاب را ترجمه و انتشارات آریاناقلم آن را منتشرنموده است عنوان انگلیسی کتاب Business Ratios and Formulas: A Comprehensive Guide می باشد بررسی موضوع کتاب: این کتاب برای همه مدیرانی تهیه شده است که میخواهند وضعیت عملکرد واحدهای مختلف شرکت خود را بدانند. در این کتاب علاوه بر شاخصهای عمومی عملکرد سازمان، شاخصهای خاص ارزیابی عملکرد واحدهای مختلف شامل حسابداری، مالی، مهندسی، لجستیک، تولید، بازاریابی و فروش ارایه شده است. شاخصهای مطرح شده نه تنها بعد مالی سازمان را پوشش میدهند، بلکه کارایی، اثربخشی، ظرفیت و سهم بازار شرکت را نیز مورد بررسی قرار میدهند.

کتاب سنجه ها شاخص های کلیدی عملکرد و نشان گرهای مدیریت پروژه نوشته هارولد کرزنر است که علی بیاتی، مهدی ابراهیمی و فرشید ادهمی آنرا ترجمه کرده اند عنوان انگلیسی کتاب Project Management Metrics, KPIs, and Dashboards است و انتشارات آریاناقلم این کتاب را منتشر شده است بررسی موضوع کتاب مقصود اصلی از سنجه ها و نشانگرها، تهیه اطلاعات بیشتر نمیباشد، بلکه فراهمسازی اطلاعاتِ درست برای اشخاص مرتبط، در زمان مورد نظر، با استفاده از رسانه مناسب و به روشی سودمند است. این کتاب: شاخص های کلیدی عملکرد را تشریح میکند و تفاوت بین سنجهها و شاخصهای کلیدی عملکرد را توضیح میدهد. چگونگی کاربرد نشانگرها را برای ارائهی سنجهها و شاخصهای کلیدی عملکرد به ذینفعان تشریح میکند. نشانگرهای مورد استفاده شرکتها را شناسایی میکند. تکنیکهای گوناگونی را برای اندازهگیری واقعی سنجهها و شاخصهای کلیدی عملکرد ارائه میدهد.

مقاله علمی و پژوهشی" جمهوری اسلامی و مؤلفه های تدوین استراتژی مبارزه با فساد " مقاله ای است در 20 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به جمهوری اسلامی، استراتژی، فساد اداری ، شاخص سیاسی ، شاخص اقتصادی ، شاخص اجتماعی و مؤلفه های تدوین استراتژی مبارزه با فساد اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی " تأثیر نهادها بر نرخ بیکاری" مقاله ای است در 24 صفحه و با 57 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث شاخص نهادی، نرخ بیکاری، آزادی اقتصادی، کشورهای عضو جنبش عدم تعهد پرداخته شده است چکیده مقاله بیکاری یکی از مشکلات بزرگ اقتصادی - اجتماعی است که عملکرد حکمرانان آن را به طور مستقیم و غیرمستقیم تحت تأثیر قرار میدهند و متقابلاً افزایش نرخ بیکاری را میتوان ازجمله دلایل اصلی بروز مشکلات اقتصادی- اجتماعی دانست. هدف این مطالعه بررسی تأثیر شاخص نهادی حکمرانی بر نرخ بیکاری در کشورهای منتخب عضو جنبش عدم تعهد، طی دوره 2012-1996م، است. نتایج مطالعه مبنی بر تأثیر منفی و بیمعنای شاخص نهادی حکمرانی بر نرخ بیکاری، گویای ناهماهنگی سیاستهای کلان اقتصادی با راهبردهای بهبود شاخص نهادی و کاهش نرخ بیکاری و کیفیت نامناسب کیفیت قوانین و مقررات و وجود فساد و اثربخشی پایین دولت در اقتصاد در کشورهای مورد مطالعه است. پس سیاستگذاران و مسئولان اقتصادی در کشورهای مورد مطالعه باید تمهیدات لازم را درخصوص بهبود شاخص نهادی حکمرانی و بهکارگیری هدفمند نیروی کار به کار گمارند. همچنین، تأثیر متغیرهای تولید ناخالص داخلی و آزادی اقتصادی بر نرخ بیکاری کشورهای مورد مطالعه منفی و معنادار است. متغیرهای هزینههای جبران خدمات نیروی کار و وفور منابع طبیعی نیز بر نرخ بیکاری به ترتیب اثرات مثبت و منفی اما بیمعنی دارند. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " توزیع درآمد در ایران با استفاده از شاخصهای جینی و اتکینسون در سالهای 1380 تا 1392 " مقاله ای است در 20 صفحه و با 42 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث توزیع درآمد، ضریب جینی، شاخص اتکینسون، اصول دالتون، هدفمندسازی یارانهها، ایران پرداخته شده است چکیده مقاله مقدمه دبررسی توزیع شخصی درآمد طی سالهای 1380 تا 1392 ش، در دو جامعه شهری و روستایی ایران، با استفاده از شاخصهای جینی و اتکینسون موضوع مقاله حاضر است. این دو شاخص اصول دالتون (ویژگی-های مطلوب شاخص توزیع درآمد) را نقض نمیکنند و در مقایسه با سایر شاخصهای توزیع درآمد از دقت بالاتری برخوردارند. ضریب جینی اگرچه متداولترین شاخص اندازهگیری توزیع درآمد است ولی از آنجا که نسبت به توزیع درآمد در طبقات میانی درآمد حساستر است، نمیتواند بین دو الگوی متفاوت توزیع درآمد مثل زمانیکه دو منحنی لورنز همدیگر را قطع میکنند، تمایز قائلشود. بنابراین، استفاده از شاخص اتکینسون که برگرفته از تابع رفاه اجتماعی است و به واسطه امکان انتخاب پارامتر میتواند نابرابری را در طبقات مختلف درآمدی جامعه اندازهگیریکند، مکمل محاسبه ضریب جینی است. نتایج محاسبه دو شاخص یادشده نشان میدهد نابرابری درآمد هم در جامعه شهری و هم در جامعه روستایی ایران، در دوره بررسیشده، کاهش یافتهاست. البته نابرابری توزیع درآمد در جامعه شهری ایران نسبت به جامعه روستایی کمتر است و با تأکید بر طبقات درآمدی بالاتر در شهر و روستا، نابرابری بیشتر میشود. نابرابری در هر دو جامعه شهری و روستایی و همه طبقات درآمدی، از سال 1389ش، کاهش پایداری داشتهاست و در سال 1390 این افت محسوستر است که با توجه به اصل افزایش یکسان درآمد (اصل سوم دالتون)، دلیل این امر میتواند پرداخت یکسان یارانه نقدی ماهیانه به میزان 455000 ریال، به صورت سرانه به خانوارهای ایرانی، پس از اجرای قانون هدفمندسازی یارانهها قلمداد شود. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " بررسی رابطه بین نوسانات درآمدهای نفتی و اندازه دولت بر سرمایه اجتماعی در ایران" مقاله ای است در 31 صفحه و با 52 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد اقتصاد و الگو سازی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث سرمایه اجتماعی؛ نوسانات درآمدهای نفتی؛ روش ARDL پرداخته شده است چکیده مقاله در این مقاله، تاثیر اندازه دولت و نوسانات درآمدهای نفتی بر سرمایه اجتماعی تحلیل شده است. به این منظور، شاخص اندازه گیری سرمایه اجتماعی براساس مطالعات انجام شده تعریف شده است. اعتماد به عنوان اصلیترین جزء و شاخص نشان دهنده سرمایه اجتماعی، در بیشتر تعاریف و شاخصها وجود دارد. در این مقاله، به روش فوکویاما (1997)، از وجود ناهنجاری به عنوان شاخص نشان دهنده نبود یا تخریب سرمایه اجتماعی استفاده شده است. درنتیجه سرمایه اجتماعی بصورت میانگین دو شاخص سرانه پروندههای قضایی (شامل چکهای برگشتی)؛ و سرانه حقیقی مطالبات غیرجاری سیستم بانکی (شامل معوقات) از بخش خصوصی تعریف شده است. هردو متغیر بین صفر و یک نرمال سازی شدهاند. براساس شاخص ساخته شده و در دوره مورد بررسی (1362 الی 1390) روند سرمایه اجتماعی در ایران نزولی بوده است. برآورد تابع سرمایه اجتماعی به روش ARDL با متغیرهای توضیحی اندازه دولت نسبت به تولید ناخالص داخلی و نوسانات درآمدهای نفتی (قدرمطلق انحراف از میانگین که بین صفر و یک نرمال سازی شده است) نشان میدهد اندازه دولت به عنوان شاخص نشان دهنده آزادیهای سیاسی و اجتماعی و نوسانات درآمدهای نفتی، هر دو دارای اثر معنی دار و کاهنده یا تخریب کننده بر سرمایه اجتماعی هستند. عنوان مقاله [English] Investigating the Relation between Oil Revenues Fluctuations and Government Size on Social Capital in Iran چکیده [English] In this paper, the impact of government size, as an index showing economic and political freedom, and oil revenue fluctuations on social capital is analyzed. To do so, we had to define and measure an index for social capital, according to previous studies. Trust is the most common criteria, used in studies. In this research, following Fukuyama approach, we used invers method. Instead of evaluating or measuring social capital as a positive value, the amount of its non-existence is measured. So, we have measured lack of trust (social capital) by defining a compound index. The compound index is made by taking average of two variables: Number of judiciary case (including dishonored checks) and value of ratio of non-performing loans to total loans paid (to private sector), both normalized between zero and one. According to this index, trend of social capital during studying period (1362-1390) is decreasing. Estimating social capital function with government size and oil revenue fluctuations as explanatory variables using ARDL approach, shows that government size as the index for eco-political freedom, and oil revenue fluctuations, both have negative impact on social capital. کلیدواژهها [English] Social Capital, Oil Revenue Fluctuations, ARDL دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

توزیع جمعیت یک کشور را با استفاده از اطلاعات بدست آمده از سرشماریها بررسی و مطالعه میکنند. در قرن اخیر، ظهور کلان شهرها و مناطقی با تراکم جمعیتی بالا، مستلزم داشتن آگاهی درست از توزیع جمعیت و تجزیه و تحلیل آن است. مسأله جمعیت از دیرباز مورد توجه محققان است، اما رشد بیرویه جمعیت در کشورهای در حال توسعه در پیامدهای اقتصادی و اجتماعی آن در دهههای اخیر، توجه بسیاری از پژوهشگران را به مسأله جمعیت و تغییرات کمی و کیفی آن معطوف ساخته است. با وجود دیدگاههای متفاوتی که در مورد نقش جمعیت و برنامهریزی توسعه وجود دارد، مطالعات جمعیتی و استفاده کاربردی از آن در اکثر برنامهریزیها، اهمیت ویژهای یافته است. پایه این مطالعات جمعیتی آمارهایی است که بر مبنای اعداد و ارقام بدست آمده از جمعیت است. چنانچه این اعداد و ارقام درست نباشد و یا نقص داشته باشد، محاسبات جمعیتی ما و شناخت تغییر و تحولات و مقایسه شاخصهای جمعیتی که نقش کلیدی در توسعه دارند بیفایده است. در حالی که به خاطر مشکلات اقتصادی و اجتماعی که ریشه در افزایش جمعیت دارند باید از تعداد و چگونگی افزایش یا کاهش که هر لحظه در جمعیت صورت میگیرد آگاه شویم و این تغییرات و تحولات را بر پایه آمارهای صحیح محاسبه و بر اساس آمارهای موجود برنامهریزی کنیم. فهرست مطالبپیشگفتارفصل 1کلیات جمعیت شناسیمقدمهتعریف جمعیتشناسیمفهوم جمعیتشناسیاهداف جمعیتشناسیتاریخ تغییرات جمعیت در جهانمفهوم کاربردی جمعیتشناسیپدیده جمعیت و برنامهریزیاهمیت جمعیتشناسی در برنامهریزی آموزشیروشهای جمعیت پژوهیفصل 2تاریخچه نظریه های مربوط به جمعیتمقدمهجمعیت و نظریههای دینینظریههای جمعیت در قرون وسطینظریههای جمعیتی در دوره رنسانسنظری به اندیشههای ایرانی در مورد جمعیتنظریههای طرفداران افزایش جمعیت در چند کشور منتخبنظریههای مخالفین افزایش جمعیت در چند کشور منتخبفصل 3ساختار جمعیت و تاثیر آن در مسائل اقتصادی و اجتماعیمقدمهساختار جمعیتساختار سنی جمعیتتعلیم و جمعیتتعلیم و تربیت و رشد جمعیتجمعیت و توسعه اقتصادی و اجتماعیتحولات اقتصادینظریههای اقتصاد جمعیتتعلیم و تربیت و تحول در سرمایه انسانیتحولات اجتماعیتعلیم وتربیت و تحول در نهادهای اجتماعیتعلیم و تربیت و تحول در ارزشهافصل 4جمعیت و برنامه ریزی تعلیم و تربیتمقدمهتعریف برنامه ریزیمراحل برنامهریزیتعریف برنامهریزی آموزشیمفهوم برنامهریزی آموزشیهدفهای کلی برنامهریزی آموزشیسطوح برنامهریزی آموزشیتفاوت برنامهریزی آموزشی و درسیمشکلات اجتماعی و برنامهریزی درسیفصل 5شاخص های تعلیم و تربیتمقدمهتعریف شاخصکاربرد شاخصهاشرایط شاخصهاشاخصهای جمعیتشناسیشاخص اشتغال به تحصیلشاخص افت تحصیلیراههای کاهش افت تحصیلیشاخص نسبت کل شاگردان به معلمانشاخص هزینه سرانه شاگردانفصل 6تکنیک ها و شیوه های آماری مورد استفاده در برنامه ریزیمقدمهتحقیق کمی در تعلیم و تربیتتحقیق کیفی در تعلیم و تربیتروشهای برنامهریزی آموزشیفصل 7مطالعه آماری وضع سواد و تحصیلات در ایران و سایر کشورهامقدمهتعریف سوادآموزیریشههای تاریخی سواد آموزیسابقة تاریخی سواد آموزی در ایراندورههای آموزشی سواد آموزی و اهداف آنسوادآموزی در سایر کشورهافصل 8افت تحصیلی و رابطه آن با برنامه های اقتصادی و اجتماعیمقدمهتعریف افت تحصیلیانواع افت تحصیلیدلایل افت تحصیلیزیانهای ناشی از افت تحصیلیرابطه افت تحصیلی با موقعیت اقتصادی و اجتماعیاثرات افت تحصیلی در هزینههای تعلیم و تربیتراههای کاهش افت تحصیلیفصل 9پیش بینی نیازهای آموزشی ناشی از افزایش جمعیتمقدمهرشد جمعیتاثر روندهای جمعیتی در امر آموزشچند پیش بینی تکان دهندهسیاستهای آموزشیسیاستهای جمعیتی در برنامهریزی آموزشیراههای کاهش نابرابریها در تعلیم و تربیتمنابع فارسیواژه نامه

مقاله علمی و پژوهشی " کارایی تأمین اجتماعی و اقتصاد سیاسی" مقاله ای است در 24 صفحه و با 25 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث تأمین اجتماعی، اقتصاد سیاسی، شاخص دیکسون، تئوریهای سیاسی، تئوریهایکارایی پرداخته شده است چکیده مقاله سه برار شدن جمعیت سالمندان در چهار دهه اخیر توجه بیش از پیش به برنامههای بازنشستگی و تأمین اجتماعی را می طلبد. این مطالعه ضمن تبیین این موضوع مؤلفه های اثرگذار بر شکل گیری و رشد برنامه های تأمین اجتماعی در کشورهای مختلف دنیا را در قالب تئوریهای سیاسی و تئوریهای اقتصادی-جمعیتی مشخص می نماید و با محور قرار دادن این تئوریها به رابطه ساختار سیاسی و تأمین اجتماعی می پردازد. همچنین، مطالعه حاضر با معرفی شاخص دیکسون بهعنوان شاخصی برای تعیینکارایی تأمین اجتماعی بهکمک تحلیلهای رگرسیونی عوامل سیاسی و اقتصادی مؤثر برکارایی تأمین اجتماعی را برآورد میکند. نتایج نشان می دهد درکشورهاییکه از درجه آزادی سیاسی بیشتری برخوردارند، سیستمهای تأمین اجتماعیکارایی بالاتری دارند درحالیکه برای کشورهای فقیر و ثروتمندکه درجه آزادی سیاسیشان پایین است مؤلفه های اقتصادی ازجمله سهم جمعیت بالای 65 سال و توزیع ناعادلانه درآمد برکارایی تأمین اجتماعی مؤثر است و عوامل سیاسی نقش چندانی درکارایی ندارد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی" تأثیر شاخص تودة بدنی بر زمان واکنش و پاسخ سالمندان فعال و غیرفعال " مقاله ای است در 21 صفحه با 42 عنوان فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد رشد و یادگیری حرکتی و ورزشی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی موضوعات توده بدن؛ زمان پاسخ؛ سالمندان؛ عملکرد حرکتی؛ فعالیت جسمانی مطرح شده است سالمندی دوران حساسی از زندگی است و توجه به مسائل و نیازهای این مرحله یک ضرورت اجتماعی است. هدف از پژوهش حاضر، بررسی تأثیر شاخص تودة بدنی روی زمان واکنش و پاسخ سالمندان فعال و غیرفعال بود. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

در این مقاله علمی و پژوهشی که در 22 صفحه و با 56 فهرست منبع ارائه شده است توسعه سرمایه اجتماعی و مفهوم و کارکردهای سرمایه اجتماعی و شاخص ها و مولفه های سرمایه اجتماعی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در زمینه یافته های پژوهشی بحث و بررسی شده و نتایج آماری ارائه گردیده است دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد از نتایج این پژوهش و تحقیق علمی می توانند در رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد به عنوان یکی از منابع استفاده نمایند.

در این مقاله علمی و پژوهشی که در 19 صفحه و با 34 عنوان فهرست منبع ارائه شده است سرمایه اجتماعی ، میزان الحکمه،اعتماد ، شاخص سرمایه اجتماعی ،جایگاه سرمایه اجتماعی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در زمینه یافته های پژوهشی بحث و بررسی شده و نتایج آماری ارائه گردیده است دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد از نتایج این پژوهش و تحقیق علمی می توانند در رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد به عنوان یکی از منابع استفاده نمایند.

مقاله علمی و پژوهشی " محاسبه حجم پول به روش دیویسیا و مقایسه آن با حجم پول جمع ساده در ایران" مقاله ای است در 30 صفحه و با 22 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث شاخص دیویسیا، شاخص جمع ساده، هزینه استفاده از پول، حجم پول، سیاست پولی، نظریه تجمیع، نظریه اعداد شاخص پرداخته شده است چکیده مقاله حجم پول یک متغیر عمده اقتصاد کلان و نیز یکی از ابزارهای اصلی اعمال سیاستهای پولی میباشد. بهدنبال بروز پدیده پول گمشده در اوایل دهه 1970 میلادی و بیثباتی تابع تقاضای پول، ضعفهای روش جمع ساده برای محاسبه حجم پول برای اقتصاددانان آشکار شد. ارائه هزینه استفاده از پول توسط بارنت، امکان استفاده از شاخص دیویسیا به منظور محاسبه حجم پول را فراهم نمود. در این مقاله ضمن معرفی شاخص دیویسیا، حجم پول در ایران برای دوره (2:1384-1367:1) بر مبنای این شاخص محاسبه شده است. نتایج بدست آمده با حجم پول ارائه شده توسط بانک مرکزی که مبتنی بر روش جمع ساده است مقایسه شده است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " مقایسه تطبیقی توسعه زنان درکشورهای توسعه یافته وایران و پیامد های اخلاقی آن در جامعه " مقاله ای است در 16 صفحه و با 18 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد پژوهشهای اخلاقی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث شاخص توسعه انسانی، برنامه توسعه ملل متحد، میزان باسوادی، امید به زندگی، درآمد سرانه پرداخته شده است چکیده مقاله از اوایل دهه هفتاد میلادی توجه به نقش زن در توسعه ی جوامع و توانمندسازی زنان در ابعاد مختلف توسعه و مسأله رفع عقب ماندگی های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی به عنوان یک اولویت در سطح جهانی پذیرفته شد. بر اساس یافته های مربوط به شاخص های بهداشتی، آموزشی، مشارکت اجتماعی و حضور تعیین کننده سیاسی، زنان ایرانی در شرایطی به مراتب بهتر نسبت به اغلب کشورهای در حال توسعه ی منطقه ای و اسلامی قرار دارند. اما واقعیت آن است که زنان ایرانی هنوز برای رسیدن به جایگاه حقیقی خود راه درازی را پیش رو دارند. پژوهش حاضر با هدف مقایسه تطبیقی وضعیت زنان ایران (توسعه بالا)، با کشورهای توسعه خیلی بالا بر اساس شاخصهای توسعه انسانی یونسکو انجام شد. پژوهش حاضر به روش توصیفی-تحلیلی و با استناد به اسناد معتبر و گزارشهای توسعه انسانی سازمان ملل، به مقایسه شاخص توسعه انسانی ایران با کشورهای توسعه خیلی بالا در یک دوره 10 ساله از سال (2006-2016) پرداخته است. این بررسی شامل موارد: رتبه هر کشور و میزان سه شاخص اصلی برای محاسبه شاخص توسعه انسانی (امید به زندگی در بدو تولد، نسبت باسوادی در بزرگسالان، نسبت ناخالص ثبت نام و استاندارد زندگی با GDP سرانه یا درآمد) در هریک از کشورها بود. نمونه گیری به صورت هدفمند انجام شد در واقع تعدادی از کشورها با شاخص توسعه انسانی خیلی بالاتر از ایران انتخاب شدند. یافتهها حاصل از این تحقیق نشان داد که بین میزان باسوادی، امید به زندگی و درآمد سرانه زنان ایران و زنان کشورهای توسعه خیلی بالا تفاوت معناداری وجود دارد. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که وضعیت زنان ایرانی در مقایسه با زنان کشورهای دارای توسعه خیلی بالا، ضعیف است که این خود نیازمند برنامه ریزی های دقیق برای ارتقاء شاخص توسعه انسانی در بین زنان ایرانی است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی" بودجه بندی بر اساس شاخص های حکمرانی خوب " مقاله ای است که در 20 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به بودجه بندی بر اساس شاخص های حکمرانی خوب ، نظام بودجه بندی ، تحلیل تم و بودجه خوب اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی " محاسبه شاخصهای اصلی و فرعی اقتصاد دانش بنیان برای ایران (سالهای 2014-1996)" مقاله ای است در 28 صفحه و با 19 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث اقتصاد دانش بنیان، متدولوژی ارزیابی دانش، شاخص اقتصاد دانش بنیان پرداخته شده است چکیده مقاله بانک جهانی از متدولوژی ارزیابی دانش جهت سنجش میزان آمادگی کشورها جهت تحقق اقتصاد دانش بنیان استفاده میکند. این متدولوژی با معرفی شاخص اقتصاد دانش بنیان،آمادگی کلی کشورها برای رقابت در اقتصاد دانش را مورد سنجش قرار میدهد. این معیار از چهار رکن مشوقهای اقتصادی و رژیم نهادی، آموزش و نیروی انسانی، سیستم نواوری و زیرساخت اطلاعاتی و ارتباطی تشکیل شده است که با محاسبه امتیازات مربوط به آنها از فرمول بانک جهانی، شاخص اقتصاد دانش بنیان بهدست میآید. ارزیابی وضعیت کشورمان در دورهای مشخص و روند تغییرات شاخصهای فرعی مربوط به ارکان شاخص اقتصاد دانش بنیان میتواند در ارزیابی عملکرد برنامههای قبلی و جاری و لزوم تمرکز بر حوزههای خاص مؤثر باشد. نتایج شاخصهای فرعی مربوط به ارکان چهارگانه اقتصاد دانش بنیان در ایران بیان داشت که هر چند ایران از لحاظ شاخص نوآوری در سطح تقریباً خوبی قرار دارد و در رکن آموزش و نیروی انسانی و زیرساخت ارتباطی و اطلاعاتی در سطح متوسطی قرار دارد، اما از لحاظ مشوقهای اقتصادی و رژیم نهادی در شرایط نامطلوبی بوده که نتوانسته است دانش نظری و علمی را به دانش کاربردی و تجاری تبدیل کند. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند . اقتصاد دانش بنیان+متدولوژی ارزیابی دانش+شاخص اقتصاد دانش بنیان + مقالات اقتصادی+پژوهشهای اقتصادی+سیاستهای اقتصادی