
مقاله علمی و پژوهشی" ارائه چارچوبی برای مدیریت منابع انسانی سبز " مقاله ای است که در 20 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به ارائه چارچوبی برای مدیریت منابع انسانی سبز ، پایداری زیست محیطی ، منابع انسانی پایدار و منابع انسانی سبز اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" مدل مدیریت بحران و نظام مدیریت منابع انسانی " مقاله ای است که در24 صفحه و با 13 عنوان فهرست در مجلات معتبر علمی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به مدل مدیریت بحران ، نظام مدیریت منابع انسانی و عوامل فرهنگی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" مدیریت منابع انسانی و وفاداری سازمانی " مقاله ای است که در 24 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به مدیریت منابع انسانی ، رضایت شغلی ، سرمایه انسانی ، تعالی سازمانی و وفاداری سازمانی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" استراتژی منابع انسانی " مقاله ای است که در16 صفحه و با 12 عنوان فهرست در مجلات معتبر علمی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به منابع انسانی ، استراتژی، استراتژی منابع انسانی ، مدیریت استراتژیک و نقاط استراتژیک اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" اقدامات مدیریت منابع انسانی و رضایت شغلی " مقاله ای است که در 14 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به اقدامات مدیریت منابع انسانی، رضایت شغلی و معادلات ساختاری اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" جهانی شدن و منابع انسانی " مقاله ای است که در 22 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به جهانی شدن، جهانی شدن اجتماعی، جهانی شدن اقتصادی، جهانی شدن سیاسی ، ساخت منابع انسانی و منابع انسانی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" فهم دوسویگی عاملیت و ساختار در توسعه منابع انسانی " مقاله ای است که در 32 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به فهم دوسویگی عاملیت و ساختار در توسعه منابع انسانی ، دوسویگی عاملیت ، ماتریس توسعه منابع انسانی ، نظریه ساخت یابی گیدنز اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

در این مقاله علمی و پژوهشی که در 26 صفحه و با 46 عنوان فهرست منبع ارائه شده منابع انسانی پایدار ، منابع انسانی ، بلوغ منابع انسانی ،مدیریت منابع انسانی و سرمایه اجتماعی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در زمینه یافته های پژوهشی بحث و بررسی شده و نتایج آماری ارائه گردیده است دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد از نتایج این پژوهش و تحقیق علمی می توانند در رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد به عنوان یکی از منابع استفاده نمایند.

مقاله علمی و پژوهشی" توانمند سازی منابع انسانی در سازمانهای ارتباطی و رسانه ای " مقاله ای است که در 22 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به توانمند سازی منابع انسانی در سازمانهای ارتباطی و رسانه ای ، توانمندسازی استراتژیک ، روش دلفی ، معادلات ساختاری و منابع انسانی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" مدل توسعه منابع انسانی " مقاله ای است که در 20 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به مدل توسعه منابع انسانی ، چشم انداز راهبردی ، ساختار سازمانی ، فرهنگ سازمانی و کتابخانه دانشگاهی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

در کتاب توانمندسازی منابع انسانی با راهکارهای نوین در هزاره سوم نوشتۀ عباس دستگاه، به ارائه مفاهیم و ریشههای توانمندسازی، اهمیت و ضرورت توانمندسازی، روشهای توانمندسازی، مدلها و الگوهای توانمندسازی، سطوح توانمندسازی، اهداف توانمندسازی، ابعاد و مزایای توانمندسازی کارکنان در سازمان پرداخته میشود. سازمانهای پیشرو در هزاره سوم، تنها از طریق بکارگیری الگوهای پیشرفته، توسعه نیروی انسانی، یادگیری سازمانی و راهبردهای توسعه و بالندگی قابلیتهای پرسنل و کارکنان، میتوانند پاسخگوی نیازهای سازمان آن هم با سرعت و انعطاف بیشتری باشند. توسعه منابع انسانی یکی از مهمترین اهداف راهبردی سازمانهای پیشرو عصر کنونی است که به منظور ارتقای سطح دانش، مهارت، تجربه و کیفیت، تعالی و عملکرد سرمایههای سازمان و حتی تغییر ویژگیهای فردی کارکنان، به مدیریت ارشد چنین سازمانهایی ابلاغ میگردد.

سید ابوالفضل خاتمی در کتاب مدیریت زمان در کارآمدی منابع انسانی، به برخی از مهمترین مهارتهای دستیابی به مدیریت صحیح زمان متناسب با موقعیت سازمان که باعث افزایش اثربخشی سازمان میگردد، میپردازد. مدیریت و رهبری از ارکان سازمان و جامعه است و مدیران به منظور ایجاد یک سازمان سالم و یادگیرنده نیازمند آشنایی با مهارتهای نوین، پارادیمهای توسعه منابع انسانی، استفاده از روش سیستمها برای تعیین تنگناها و چالشها و ارائه راهکارها در بخشهای مختلف هستند. امروزه مدیریت «زمان» در علم مدیریت از جایگاه خاصی برخوردار است. زیرا این رویکرد همواره با بشر همراه بوده و این احساس را برای او به وجود آورده که از زمان عقب میماند و نمیتواند از آن بصورت مؤثر بهره گیرد. بررسی تاریخ به ما نشان میدهد که مدیریت ضعیف زمان یک مسئله قدیمی است. مسئلهای که فناوری آن را بوجود نیاورده و آن را نمیتواند حل کند. در شرایطی که ابزار بیشتری برای مدیریت زمان در اختیار داریم و فرآیندهای اداری، کمتر در پیچ و تاب تشریفات اداری و کاغذ بازی گم میشوند. مدیریت ضعیف زمان را کمتر میتوان مخفی کرد. مدیریت زمان موضوعی است که همه افراد چه در زندگی شخصی و چه در زندگی حرفهای، نیاز داریم با آن روبرو شویم و با مدیریت درست آن به کارایی اثربخشی سازمانی نائل گردیم. پس با استفاده از روشهای مدیریت زمان، بینش افراد در مورد نحوه استفاده از زمان بیشتر شده، تخمین دقیقتری از مدت زمان لازم جهت انجام کارها به دست میآورند و در مجموع نتایج مفیدی حاصل میگردد. فهرست مطالببخش یکمفصل اول: کلیاتفصل دوم: مدیریت زمانبخش دومفصل اول: اثربخشی سازمانیبخش سوممنابع و مآخذ

مقاله علمی و پژوهشی" داستان سرایی سازمانی و توسعه منابع انسانی " مقاله ای است که در 38 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به داستان سرایی سازمانی و توسعه منابع انسانی ، نظریه روایت و پیشینه داستان سرایی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

کتاب فرهنگ سازمانی: روابط انسانی و ارتباطات درون سازمانی نوشتۀ محمدامین کشاورز و سید کاظم امینی، ضمن معرفی فرهنگ سازمانی و عوامل موثر در آن به نقش فرهنگ سازمانی در تعالی سازمانی و افزایش بهرهوری و بهبود عملکرد کارکنان در سازمان میپردازد. مدیریت مشارکتی به معنای مشارکت افراد مناسب، در زمان مناسب و برای انجام کار مناسب است. بر پایه این تعریف، مشارکت کارکنان در کارهایی که به خود آنها مربوط میشود؛ مشارکتی داوطلبانه، ارادی و آگاهانه خواهد بود؛ این درگیری شخص را تشویق میکند که به تحقق هدفهای گروه کمک کند و در مسؤلیتها و پیامدهای آنها سهیم شود. فرهنگ سازمانی عموما به عنوان مجموعهای از ارزشها، فرضیهها، فهمها و هنجارهای کلیدی مشاهده شده که توسط اعضای یک سازمان به اشتراک گذاشته شدهاند و به اعضای جدید به عنوان امر صحیحی یاد داده میشوند. استدلال شده که فرهنگ سازمانی ممکن است یک کلید مهم باشد که مدیران میتوانند از آن برای هدایت مشارکت بین کارکنانشان استفاده کنند. فرهنگ سازمانی نیز نقش مهمی در ایجاد تعهد و ارتقاء کارایی ایفا میکند. به ویژه، مطالعات در صنایع و کشورهای مختلف نشان دادهاند که فرهنگهای ابتکاری و حمایتی دارای اثرات مثبتی قوی بر تعهد و رضایت شغلی بودهاند در حالی که فرهنگهای دیوان سالاری دارای اثری منفی بودهاند. در بخشی از کتاب فرهنگ سازمانی میخوانیم: مدیریت منابع انسانی تخصص ویژهای است که برای رضایت کارکنان و تامین هدفهای سازمانی، برنامهریزی و کوشش میکند. امروزه نقش مدیران منابع انسانی به کلی با گذشته متفاوت شده است و روز به روز نیز بر نقش و اهمیت آن در سازمان افزوده میشود. در عصر حاضر، مدیران رده بالای سازمان به این نتیجه رسیدهاند که بدون یک مدیر منابع انسانی موثر و کارآمد، امکان رسیدن به هدفهای سازمانی مشکل است. علاوه بر این، تحقیقات موجود نمایانگر این واقعیت است که رابطهای بسیار قوی بین انجام وظایف و مسئولیتهای اجتماعی یک سازمان، از یک طرف و عملکرد واحد مدیریت منابع انسانی آن، از طرف دیگر، وجود دارد. در سازمانهای اداری کشور ما مدیران منابع انسانی، در واقع، همان مدیران امور اداری هستند و متاسفانه در عمل دیده میشود که بیشتر آنان فاقد هر گونه تخصص در زمینه مربوطهاند. این امر، نوعی بیارزش شمردن مدیریت منابع انسانی در سازمانهای دولتی و غیر دولتی است که نتایج منفی آن در تولید کالا و ارائه خدمات دیده میشود. هدف مدیریت منابع انسانی، عبارت است از افزایش کارایی نیروی انسانی در سازمان این هدف میتواند راهنمای مطالعه و به کار بردن اصول و مبنای مدیریت منابع انسانی باشد. مطالعات مدیریت منابع انسانی میتواند به این پرسش پاسخ دهد که مدیران منابع انسانی چه میکنند و چه میتوانند بکنند. فهرست مطالب فرهنگ و ویژگیهای آنفرهنگ سازمانیفرهنگ مشارکتیمدیریت و ارتباطات درون سازمانیفعالیتهای مدیریت منابع انسانیاثربخشی سازمانینتیجهگیریمنابع و مآخذ

مقاله علمی و پژوهشی" توسعه منابع انسانی، توسعه فردی و سازمانهای پروژه محور " مقاله ای است که در 18 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به توسعه منابع انسانی، توسعه شایستگی ها ، نظریه پردازی ، توسعه فردی و سازمانهای پروژه محور اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی " ارائه مدل ساختاری مدیریت منابع انسانی سبز برمبنای نظامهای مدیریت منابع انسانی " مقاله ای است در 27 صفحه و با 79 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد مدیریت منابع انسانی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث مدیریت منابع انسانی سبز؛ رویکرد مدیریت سبز؛ مدیریت زیستمحیطی؛ نظامهای مدیریت منابع انسانی پرداخته شده است چکیده مقاله مدیریت منابع انسانی سبز، مهمترین رکن مدیریت سبز است و در سالهای اخیر توجه بسیاری از پژوهشگران مدیریت منابع انسانی را به خود معطوف کرده است. هدف از این پژوهش، طراحی مدل ساختاری مدیریت منابع انسانی سبز برمبنای نظامهای مدیریت منابع انسانی است که برای نخستین بار در ادبیات مدیریت منابع انسانی سبز ارائه شده است. این پژوهش از منظر هدف، کاربردی، از بعد ماهیت و روش، توصیفی- پیمایشی و از حیث زمانی، مقطعی است. ابزار جمعآوری دادهها شامل ترکیبی از پرسشنامه ساختاریافته مدیریت منابع انسانی سبز و پرسشنامه محققساخته نظامهای مدیریت منابع انسانی است. روایی بهصورت همگرا و پایایی از طریق ضریب آلفای کرونباخ محاسبه شد. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان فارس و بالغبر 120 نفر است. حجم نمونه براساس فرمول کوکران 92 نفر انتخاب شد و روش نمونهگیری بهصورت تصادفی طبقهبندی انجام گرفت. فرضیههای تحقیق با استفاده از مدلسازی معادلات ساختاری و با نرمافزار SMART PLS انجام شد. یافتههای تحقیق نشان داد ترتیب میزان اثرگذاری متغیرهای پیشبین برای تحقق مدیریت منابع انسانی سبز عبارت است از: نگهداری، جبران خدمات، مدیریت عملکرد و توسعه منابع انسانی و رابطه بین این نظامها با مدیریت منابع انسانی سبز، معنیدار است. عنوان مقاله [English] Proposing a Green Human Resource Management Model on the Basis of Human Resource Management چکیده [English] Green human resource management is the most important component of green management which has attracted the attention of many HRM researchers recently. This research is aimed at designing a structural model of human resource management based on human resource management systems. It is being proposed for the first time in the literature of human resource management. This applied research follows a descriptive-survey method. It is a cross-sectional research in terms of time. A combination of a structured questionnaire on green human resources management and a researcher-made questionnaire on human resource management systems was used for data collection. The reliability of the instruments was tested through convergent method, and the validity was calculated by Cronbach's alpha coefficient. The statistical population of this research contains all managers of Fars Power Distribution Company (120 members). The sample included 92 people selected according to Cochran formula based on stratified random sampling. The research hypotheses were tested through structural equation modeling with SmartPLS software. The results indicated that the effectiveness of predictive variables for implementing green human resources management can be ranked in the following way: maintenance, compensation, performance management and human resource development. The relationship between these systems and the management of green human resources turned out to be significant. کلیدواژهها [English] Green human resource management, Green Management Approach, Environmental management, human resource management systems دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواننداز محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

کتاب فرهنگ سازمانی: روابط انسانی و ارتباطات درون سازمانی نوشتۀ محمدامین کشاورز و سید کاظم امینی، ضمن معرفی فرهنگ سازمانی و عوامل موثر در آن به نقش فرهنگ سازمانی در تعالی سازمانی و افزایش بهرهوری و بهبود عملکرد کارکنان در سازمان میپردازد. مدیریت مشارکتی به معنای مشارکت افراد مناسب، در زمان مناسب و برای انجام کار مناسب است. بر پایه این تعریف، مشارکت کارکنان در کارهایی که به خود آنها مربوط میشود؛ مشارکتی داوطلبانه، ارادی و آگاهانه خواهد بود؛ این درگیری شخص را تشویق میکند که به تحقق هدفهای گروه کمک کند و در مسؤلیتها و پیامدهای آنها سهیم شود. فرهنگ سازمانی عموما به عنوان مجموعهای از ارزشها، فرضیهها، فهمها و هنجارهای کلیدی مشاهده شده که توسط اعضای یک سازمان به اشتراک گذاشته شدهاند و به اعضای جدید به عنوان امر صحیحی یاد داده میشوند. استدلال شده که فرهنگ سازمانی ممکن است یک کلید مهم باشد که مدیران میتوانند از آن برای هدایت مشارکت بین کارکنانشان استفاده کنند. فرهنگ سازمانی نیز نقش مهمی در ایجاد تعهد و ارتقاء کارایی ایفا میکند. به ویژه، مطالعات در صنایع و کشورهای مختلف نشان دادهاند که فرهنگهای ابتکاری و حمایتی دارای اثرات مثبتی قوی بر تعهد و رضایت شغلی بودهاند در حالی که فرهنگهای دیوان سالاری دارای اثری منفی بودهاند. در بخشی از کتاب فرهنگ سازمانی میخوانیم: مدیریت منابع انسانی تخصص ویژهای است که برای رضایت کارکنان و تامین هدفهای سازمانی، برنامهریزی و کوشش میکند. امروزه نقش مدیران منابع انسانی به کلی با گذشته متفاوت شده است و روز به روز نیز بر نقش و اهمیت آن در سازمان افزوده میشود. در عصر حاضر، مدیران رده بالای سازمان به این نتیجه رسیدهاند که بدون یک مدیر منابع انسانی موثر و کارآمد، امکان رسیدن به هدفهای سازمانی مشکل است. علاوه بر این، تحقیقات موجود نمایانگر این واقعیت است که رابطهای بسیار قوی بین انجام وظایف و مسئولیتهای اجتماعی یک سازمان، از یک طرف و عملکرد واحد مدیریت منابع انسانی آن، از طرف دیگر، وجود دارد. در سازمانهای اداری کشور ما مدیران منابع انسانی، در واقع، همان مدیران امور اداری هستند و متاسفانه در عمل دیده میشود که بیشتر آنان فاقد هر گونه تخصص در زمینه مربوطهاند. این امر، نوعی بیارزش شمردن مدیریت منابع انسانی در سازمانهای دولتی و غیر دولتی است که نتایج منفی آن در تولید کالا و ارائه خدمات دیده میشود. هدف مدیریت منابع انسانی، عبارت است از افزایش کارایی نیروی انسانی در سازمان این هدف میتواند راهنمای مطالعه و به کار بردن اصول و مبنای مدیریت منابع انسانی باشد. مطالعات مدیریت منابع انسانی میتواند به این پرسش پاسخ دهد که مدیران منابع انسانی چه میکنند و چه میتوانند بکنند. فهرست مطالبفرهنگ و ویژگیهای آنفرهنگ سازمانیفرهنگ مشارکتیمدیریت و ارتباطات درون سازمانیفعالیتهای مدیریت منابع انسانیاثربخشی سازمانینتیجهگیریمنابع و مآخذ

مقاله علمی و پژوهشی ارائه الگوی تعدیل منابع انسانی با رویکرد مبتنی بر ساخت آینده شغلیِ کارکنان مقاله ای است که در 17 صفحه و با 36 عنوان فهرست منابع منتشر شده است. در این مقاله علمی به موضوعات برنامه ریزی منابع انسانی؛ تعدیل کارکنان؛ عوامل رفتاری؛ عوامل ساختاری؛ عوامل فردی؛ سیستم اطلاعات منابع انسانی؛ پوشش حمایتی و دلفی فازی اشاره شده است دانشجویان دوره های دکترا و کارشناسی ارشد می توانند برای انجام رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد از این پژوهش علمی استفاده کنند.

مقاله علمی و پژوهشی " پیش بینی روند پژوهش در مدیریت منابع انسانی با استفاده از تحلیل سریهای زمانی (با استناد به مقالات پایگاههای اطلاعاتی علمی) " مقاله ای است در 29 صفحه و با 29 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد مدیریت منابع انسانی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث روابط کار و کار گروهی؛ تجزیهوتحلیل شغل؛ سامانههای اطلاعاتی؛ مدیریت راهبردی منابع انسانی؛ سریهای زمانی پرداخته شده است چکیده مقاله توجه به اهمیت مدیریت منابع انسانی و نیاز روزافزون به آن در سازمانها و ادارهها و همچنین، گستردگی حوزههای تحقیقاتی در این زمینه، بررسی روند پژوهش در مدیریت منابع انسانی مهم است. هدف از پژوهش حاضر، بررسی سیر تغییر و تحول پژوهشی در حوزههای تحقیقاتی مدیریت منابع انسانی و پیشبینی روند آیندهی آن است. در این راستا، تعداد 50014 مقالهی مربوط به مدیریت منابع انسانی که طی سالهای 1962 تا 2011 در 81 نشریه منتشر شده است، مورد تجزیهوتحلیل قرار گرفت و با استخراج دادهها، ذخیرهسازی در بانک اطلاعاتی و تحلیل روند 50 سال گذشته، تلاش شد با استفاده از تحلیل سریهای زمانی به پیشبینی 10 سال آیندهی هر یک از حوزههای تحقیقاتی مدیریت منابع انسانی پرداخته شود. نتایج روند صعودی را در تمامی حوزهها، بهخصوص: روابط کار و کار گروهی؛ تجزیهوتحلیل شغل؛ سامانههای اطلاعاتی و مدیریت راهبردی منابع انسانی، نشان میدهد. عنوان مقاله [English] Prediction of Research Process in Human ResourceManagement by Using Time Series Analysis چکیده [English] Due to the importance of human resource management and the increasing needs to it in organizations and institutes, as well as the extensiveness of researches related to it, assessment of the research process regarding human resource management seems quite essential. This research is intended to review the change process of research in human resource management fields and to predict its process in future. To do so, 50014 articles published in 81 magazines from 1962 to 2011 were analyzed. Data were collected in a 50-year period and using time series analysis, the process of a 10-year future period was predicted in human resource management fields. The results indicated that the process followed an increasing procedure in all fields, especially in the relationship between work and group work, job analysis, information system and strategic human resource management کلیدواژهها [English] Relationship Between Work and Group Work, Job Analysis, Information System and Strategic Human Resource Management, Time Serial دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواننداز محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " تأثیر مدیریت منابع انسانی بر توسعه مدیریت زیست محیطی" مقاله ای است در 23 صفحه و با 34 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد مدیریت منابع انسانی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث مدیریت منابع انسانی؛ مدیریت زیست محیطی؛ کارکردهای منابع انسانی؛ مدلسازی معادلات ساختاریپرداخته شده است چکیده مقاله در قرن بیست و یکم، افزایش نگرانیها درمورد هشدارهای محیطی، اهمیت حفظ محیطزیست را در جوامع و سازمانهای مختلف دوچندان کرده است. بررسی ادبیات تخصصی در این رابطه، بیان میکند که مدیریت زیستمحیطی مناسب در شرکتها، نیاز به پشتیبانی مدیریت منابع انسانی دارد. باتوجهبه اینکه مدیریت زیستمحیطی یک هدف درحالظهور سازمانی است، کارکردهای منابع انسانی، در اینراستا بسیار کمککننده خواهند بود. بنابراین، هدف این پژوهش، بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی در اتخاذ و پیادهسازی مدیریت زیستمحیطی است. این تحقیق ازنظر هدف کاربردی و ازنظر روش گردآوری دادهها از نوع پیمایشی است. برای آزمون مدل مفهومی پژوهش، تعداد 126پرسشنامه در جامعۀ آماری پژوهش (شرکتهای صنعتی بوشهر) توزیع و فرضیۀ پژوهش با استفاده از مدلسازی معادلات ساختاری و نرمافزار LISREL آزموده شد. نتایج پژوهش نشان میدهد، کارکردهای منابع انسانی، تأثیر مثبت و معناداری بر اتخاذ مدیریت زیستمحیطی دارد. عنوان مقاله [English] The Effects of Human Resource Management on Environmental Management Development چکیده [English] Increasing worries about environmental warnings have extended the attention of communities an environmental organizations to the vitality of this issue in the 21st century. Special investigations have shown that suitable environmental conduct by the companies is due to the support of human resource. As environmental management in companies is an emerging goal for organizations, the function of human resource can be considered as an exceptionally important help. This research is intended to investigate the effects of human resource management on selecting and applying environmental management. This applied research follows a survey method for data collection. The conceptual model of the study is tested by dispensing 126 questionnaires among the employees of industrial companies in Booshehr. Research hypothesis is tested by structural equation modeling and LISREL software. The results indicated that the function of human resource is positively and significantly related to environmental management. کلیدواژهها [English] human resource management, Environmental management, human resource functions, structural equation modeling دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواننداز محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .