
مقاله علمی و پژوهشی" اسلام هراسی در رسانه های غربی " مقاله ای است در 12 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به اسلام هراسی در رسانه های غربی ، روزنامه تایمز ، واپس گرایی ، تروریسم ، مقدسات اسلامی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" مشتری گرایی و نوآوری راهبردی " مقاله ای است که در 16 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به مشتری گرایی، نوآوری راهبردی ، مشتری گرایی داخلی و مشتری گرایی خارجی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" اسلام هراسی در تبلیغات غرب " مقاله ای است در 15 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به اسلام هراسی در تبلیغات غرب ، اسلامی گرایی ، بنیاد گرایی ، اصول گرایی ، افراطی گرایی ، خشونت گرایی و سرمایه اجتماعی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی " رابطه بین کمال گرایی مثبت و کمال گرایی منفی با اضطراب حالتی رقابتی بازیکنان فوتبال غیرحرفه ای" مقاله ای است در 15 صفحه و با 36 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد رشد و یادگیری حرکتی و ورزشی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به اضطراب حالتی رقابتی؛ فوتبال؛ کمالگرایی مثبت؛ کمالگرایی منفی پرداخته شده است چکیده مقاله کمالگرایی، در واقع باوری غیرمنطقی است که اشخاص نسبت به خود و محیط اطرافشان دارند. به نظر افراد کمالگرا، خود و محیط اطرافشان باید کامل بوده و هر گونه تلاشی در زندگی باید بدون اشتباه و خطا باشد. هدف پژوهش حاضر تعیین رابطۀ بین کمالگرایی مثبت و کمالگرایی منفی با اضطراب حالتی بود. 100 نفر از بازیکنان فوتبال پرسشنامههای کمالگرایی مثبت و منفی و پرسشنامۀ اضطراب حالتی رقابتی را کامل کردند. بهمنظور تجزیهوتحلیل دادهها و تعیین ارتباط بین دو متغیر کمالگرایی مثبت و منفی با اضطراب حالتی رقابتی از ضریب همبستگی پیرسون، و در نهایت بهمنظور پیشبینی اضطراب حالتی رقابتی از روی کمالگرایی مثبت و منفی از رگرسیون چندمتغیره استفاده شد. نتایج نشان داد بین کمالگرایی مثبت و اضطراب حالتی رقابتی و مؤلفههای جسمانی و شناختی آن رابطة منفی معناداری وجود دارد. اما بین کمالگرایی مثبت و مؤلفه اضطراب حالتی رقابتی اعتمادبهنفس رابطة منفی معناداری وجود ندارد. در مقابل نتایج دیگر نشان داد فقط بین کمالگرایی منفی و مؤلفة اضطراب حالتی رقابتی اعتمادبهنفس رابطة مثبت معناداری وجود دارد، اما در بین کمالگرایی منفی و اضطراب حالتی رقابتی و بقیۀ مؤلفههای آن رابطة معناداری گزارش نشد. سرانجام نتایج نهایی رگرسیون نشان داد کمالگرایی مثبت و منفی میتوانند مؤلفههای اضطراب حالتی رقابتی را در فوتبالیستهای غیرحرفهای پیشبینی کنند. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی" نسبت علم اجتماعی و فلسفه ، جدال یا هم زیستی " مقاله ای است در 38 صفحه و 41 عنوان فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مطالعات جامعه شناختی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی موضوعات نسبت علم اجتماعی و فلسفه ، جدال یا هم زیستی ، شناخت شناسی ، اثبات گرایی ، تجربه گرایی ، فلسفه اجتماعی ، ابزار گرایی ، فن گرایی ، عینی گرایی ، هستی شناسی و معرفت شناسی مطرح شده است محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" رسانه ها و اسطوره مصرف گرایی " مقاله ای است در 14 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به رسانه ها و اسطوره مصرف گرایی ، اسطوره شناسی ، تله شاپینگ ، تبلیغات ، فرهنگ مسلط و اسطوره همگان اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" سوسور، ساختار گرایی و نظام های نمادین " مقاله ای است در 17 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به فردینان دوسوسور، ساختار گرایی، لول اشتراوس ، گفتمان ، زبان شناسی ، چرخش زبان شناسی و نظام های نمادین اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی " اخلاق دینی و واقعگرایی اخلاقی" مقاله ای است در 64 صفحه و با 39 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد اخلاق وحیانی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث نظریۀ اخلاقی؛ اخلاق اسلامی؛ معرفتشناسی اخلاقی؛ واقعگراییاخلاقی؛ واقعگرایی اکید؛ برساختگراییاخلاقی؛ معتزله؛ اشاعره؛ اخلاق دینی مشائی؛ فرا اخلاق شیعی پرداخته شده است چکیده مقاله هدف این مقاله بررسی ارتباط بین شکلهای مختلف واقعگرایی اخلاقی و برخی دیدگاهها دربارۀ اخلاق دینی و بهویژه اخلاق دینی در سنت اسلامی است، هرچند بیشتر گفتهها در سنتهای دینی دیگر نیز کاربردی خواهد بود. نخست، مرور تاریخی مختصری از ظهور واقعگرایی اخلاقی در قرن بیستم بیان میشود؛ دوم، انواع اصلی واقعگرایی اخلاقی را از هم تفکیک خواهیم کرد؛ سوم، نشان خواهیم داد که در مورد هر یک از انواع اصلی واقعگرایی اخلاقی، از واقعگراییاخلاقی اکید گرفته تا واقعگراییاخلاقی حداقلی، دیدگاههای دینیای را نسبت به اخلاق میتوان صورتبندی کرد که هم با واقعگرایی سازگار باشند و هم با ردّ آن. ولی، در هر حال، اخلاقشناس دینی باید برای پذیرفتن واقعگرایی یا ردّ آن هزینهای بپردازد. در نهایت استدلال میشود موضعی که فیلسوفان برجستۀ مسلمان در سنت سینوی تا ملاصدرا اتخاذ کردهاند موضعی است که در شماری از نقاط مهمش با موضع ضدواقعگرایی توافق دارد. عنوان مقاله [English] Religious Ethics and Moral Realism چکیده [English] The purpose of this paper is to explore the relations between various forms of moral realism and some views about religious ethics, particularly, religious ethics in the Islamic tradition, although much of what is said will apply to ethical views in other religious traditions, as well. First, there is a brief historical review of the rise of moral realism in the twentieth century. Second, the major types of moral realism are distinguished. Third, it is argued that for each of the major types of moral realism, from robust moral realism to minimalist moral realism, religious views of ethics can be formulated that are compatible with both realism and its denial. In each case, however, the religious ethicist must pay a price for taking on realism or its denial. Finally, it is argued that the position taken by major Muslim philosophers in the tradition of Ibn Sina through Mulla Sadra is one that concurs with the non-realist position on a number of significant points. کلیدواژهها [English] Ash‘arite, ethical theory, Islamic ethics, moral epistemology, Moral realism, robust realism, moral constructivism, Mu‘tazilite, Peripatetic, religious ethics, Shi‘ite metaethics دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی" گفتمان قوم گرایی در نشریات دانشجویی " مقاله ای است در 21 صفحه با 27 عنوان فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مطالعات جامعه شناختی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی موضوعات گفتمان قوم گرایی در نشریات دانشجویی ، گفتمان ، سیاست فرهنگی ، اقوام ایرانی ، هویت ایرانی و هویت ملی مطرح شده است محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" بررسی رابطة کمال گرایی، استرس و تحلیل رفتگی در بین مربیان شنای زن و مرد" مقاله ای است در 11 صفحه با 17 عنوان فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد رشد و یادگیری حرکتی و ورزشی منتشر شده است .در این مقاله علمی و پژوهشی موضوعات استرس؛ تحلیل رفتگی؛ کمال گرایی؛ مربیان زن ومربیان مرد مطرح شده است محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" اسلام گرایی ملت و سکولاریسم دولت مورد پژوهی جمهوری تاجیکستان " مقاله ای است در 24 صفحه با 17 عنوان فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مطالعات جامعه شناختی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی موضوعات اسلام گرایی ملت و سکولاریسم دولت ، تاجیکستان ، ملت سازی و دولت سازی مطرح شده است محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" تأثیر واسطه ای خودکارامدی ورزشی بر رابطۀ بین کمالگرایی و اضطراب رقابتی " مقاله ای است در 23 صفحه با 67 عنوان فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد رشد و یادگیری حرکتی و ورزشی منتشر شده است .در این مقاله علمی و پژوهشی موضوعات اضطراب رقابتی؛ خودکارامدی؛ روانشناسی ورزشی.؛ کمال گرایی مطرح شده است محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی " ارزیابی مؤلفههای ایمان از نگاه ویتگنشتاین" مقاله ای است در 20 صفحه و با 25 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد اندیشه نوین دینی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث ایمان دینی، ویتگنشتاین متاخر، واقعگرایی، ناواقعگرایی و بازی دینی پرداخته شده است چکیده مقاله نگرش ویتگنشتاین به باورهای دینی به ایمانگرایی معروف است. از نگاه او خاستگاه واقعی ایمان، عواطف آدمی است و ایمان دینی را نوعی دلدادگی به شکلی از زندگی میداند. ویتگنشتاین، اصل اساسی در یک زندگی دینی را نه پذیرش آموزهها یا اصول و عقائد بلکه اعمال فرد میداند. باورهای دینی از اینرو که نقش تنظیمی در حیات مؤمنین دارند تزلزل ناپذیر هستند. چنین نگرشهای متفاوتی به دین و باورهای دینی در دو دوره فکری ویتگنشتاین باعث شده که نگاهها را به سوی خود معطوف بدارد. این نوشتار تحقیقی کیفی است که با روش توصیفی ـ تحلیلی با استفاده از منابع کتابخانهای به بررسی مباحثی همچون: ایمان دینی، واقعگرایی یا ناواقعگرایی دینی، نقش عمل در باورهای دینی، متعلق ایمان و ... از نگاه ویتگنشتاین میپردازد. و در حاصل این پژوهش پس از نقد و بررسی میتوان ادعا نمود که زمینه پیدایش تفکر ایمان گرایی در مغرب زمین وجود ناسازگاری میان ایمان و عقل در برخی از آموزههای بنیادین آیین تحریف شده مسیحیت بوده و این مشکل در آموزههای دین اسلام مشاهده نمیگردد، لذا بنظر میرسد تقابل ایمان و عقل توجیه ندارد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی" بررسی رابطه نوسازی و تکثر گرایی دینی " مقاله ای است در 27 صفحه با 31 عنوان فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مطالعات جامعه شناختی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی موضوعات بررسی رابطه نوسازی و تکثر گرایی دینی ، تجدد خواهی ، مدرنیزاسیون ، شاخص های نوسازی ، انحصارگرایان و نوگرایی مطرح شده است محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی " بررسی روششناسی مطالعات دینی کنتول اسمیت" مقاله ای است در 18 صفحه و با 17 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد اندیشه نوین دینی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث کنتول اسمیت، روششناسی، دینپژوهی، کثرتگرایی، شخصگرایی پرداخته شده است چکیده مقاله از جمله مباحثی که در چند قرن اخیر مورد توجه بسیاری قرار گرفته است، مطالعه و بررسی دین، مسائل مربوط به آن و تلاش برای شناخت ابعاد مختلف آن بوده است. این مقاله به روش توصیفی ـ تحلیلی به بررسی روششناسی مطالعات دینی ویلفرد کنتول اسمیت، از دینپژوهان معاصر، میپردازد. از دیدگاه اسمیت یک محقق در مطالعات دینی نباید خود را به یک روش خاص محدود کند. ویژگیهای رویکرد اسمیت در مطالعات دینی عبارتند از: شخصگرایی، موضوعمحوری و پرهیز از تأکید بیش از حد بر روش، کثرتگرایی روشی، تأکید بر رویکرد مبتنی بر گفتگو و روش پرسش از افراد دیندار. نقاط قوت اسمیت در اینباره تمرکز بر موضوع به جای روش، پرهیز از حصرگرایی روشی و تأکید بر رویکرد مبتنی بر گفتگوی بین دینداران است. نقدهای وارد به دیدگاه اسمیت در مباحث فروکاهش دین، نسبیت معرفتشناختی، کثرتگرایی دینی و تساهل و تسامح مطلق مطرح میشود. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی" پیامدهای مدرنیته برای معنویت گرایی " مقاله ای است در 24 صفحه با 28 عنوان فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مطالعات جامعه شناختی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی موضوعات پیامدهای مدرنیته برای معنویت گرایی ، چارلز تیلور ، معنویت مدرن ، معنویت دینی ، معنویت غیر دینی ، دوران مدرن ، دوران پیشامدرن ، اصلاحات ، روشنگری ، رمانتیسم وعصر اصالت مطرح شده است محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی "دیدگاه آیت الله جوادی آملی و نسبی گرایی اخلاقی" مقاله ای است در 28 صفحه و با 26 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد اخلاق وحیانی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث نسبیگرایی اخلاقی؛ نسبیگرایی معرفتی؛ واقعیت اخلاقی؛ واقعیت و ارزش و اصول اخلاقی پرداخته شده است چکیده مقاله اطلاق و نسبیت اخلاق از مباحث مهم در حوزه فلسفه در طول تاریخ این رشته است. برخی مقهور یافتههایی همچون تفاوت فرهنگها، جوامع، آداب و رسوم و حتی سلایق فردی شده و با نفی هرگونه عامگرایی و اطلاق در حوزه قواعد و احکام اخلاقی، به سوی نسبیگرایی متمایل شدهاند. در مقابل، گروهی نسبیت را نه تنها خلاف یافتههای عقلی دانستهاند، اعتقاد به آن را به ضرر افراد و مصالح عام اجتماعی میدانند. فیلسوفان مسلمان با تکیه بر اعتقادات دینی و دریافتهای عقلی، احکام اخلاقی را کاشف از واقع میدانند و منکر جعلی بودن این اصول هستند. آیت الله جوادی آملی، مفسر حکمت متعالیه و فیلسوف اسلامی، با توجه به علم بشری و نحوه تحصیل آن و نیز کلیت و جاودانگی اصول و احکام اخلاقی، هرگونه نسبیت در اخلاق ـ بلکه در شناخت انسانی ـ را نفی کردهاند و با ارجاع امکان شناخت احکام اخلاقی به تجربه بشری، علمی بودن و برهانپذیری اصول اخلاقی را اثبات کردهاند. این مقاله با ذکر مؤلفههای اصلی نسبیگرایی اخلاقی، دلایل این حکیم متأله را در نقد این مؤلفهها تشریح میکند و با توجه به مبنای واقعی بودن اصول و احکام اخلاقی، مستندات ایشان بر اطلاق و کلیت این اصول را تبیین خواهد کرد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " تبیین کاربست عقل در فهم نصوص دینی از دیدگاه ابوحامد غزالی" مقاله ای است در 22 صفحه و با 64 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد اندیشه نوین دینی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث عقل، فهم، نص، دین، وحی، کاربست و غزالی پرداخته شده است چکیده مقاله روششناسی فهم نصوص دینی از مسائل اساسی روششناسی مطالعات دینی است؛ به این معنا که برای فهم نصوص دینی از چه ابزراها و رویکردها و رهیافتهایی میتوان بهره گرفت. در این میان عقل در فهم متن، از موضوعیت خاصی برخوردار است. درباره نقش عقل در فهم نصوص دینی، همواره بین متفکران اسلامی، اعم از نصگرایان و عقلگرایان اختلاف بوده است. نصگرایان برای عقل در فهم متن مقدس اعتبار چندانی قائل نیستند و دربرابر عقلگرایان، برای آن حجیت و اعتبار قائلاند. آیا غزالی در روش فهم نصوص دینی با مشی عقلگرایی طی مسیر میکند یا با روش نصگرایی؟ بهلحاظ روشی بین این دو نگاه تعارض بهنظر میرسد. یعنی نمیتوان هم به نصگرایی تمایل داشت و هم عقلگرایی را پذیرفت. راه جمع این دو چیست؟ غزالی ازجمله متفکرانی است که بین این دو جمع میکند. در این تحقیق روش تجمیع غزالی را بررسی خواهیم کرد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

کتاب 60 راهکار فوری، ساده و قطعی برای مثبت اندیش شدن و رفع عادات منفی بینی و کمال گرایی نوشتهی بهنام محقق، با ارائهی راهحلهای کاربردی و عملی در مدت 30 روز به شما کمک میکند تا افکار منفی و عادات کمالگرایی خود را دور بریزید و به آرامش برسید. افراد منفیگرا به صورت غیرقابل کنترل در ذهنشان منفیبافی میکنند. آنها بدون اینکه خودشان بدانند فقط نکات منفی آدمها را میبینند و این توانایی را دارند که حتی در مثبتترین شرایط هم نکتهای منفی در ذهن خود پیدا کنند و یا بسازند. اینگونه افراد نه تنها از زندگی اطرافشان لذتی نمیبرند بلکه باعث ناراحتی در اطرافیانشان هم میشوند. سخت پسند بودن و پشیمانی از انتخابها، غر زدن زیاد، مشاهده نکات منفی در هر شرایطی، وسواس به اینکه همه چیز باید قرینه باشد، خرافههای شخصی، خوشحال نشدن از دریافت هدیه و داشتن تولد و جشن، نگرانی از قضاوت دیگران و کمالگرایی، جزو عادتهای ناشایست افراد منفیگرا و کمالگرا میباشد. کتاب 60 راهکار فوری، ساده و قطعی برای مثبت اندیش شدن و رفع عادات منفی بینی و کمال گرایی مناسب چه کسانی است؟ کتاب 60 راهکار فوری، ساده و قطعی برای مثبت اندیش شدن و رفع عادات منفی بینی و کمال گرایی (60 simple to stop laziness in 30 days) برای افرادی منفیگرا و کمالگرایی مناسب است که از این نحوهی زندگی خسته شدند و میخواهند خود را تغییر دهند. در بخشی از کتاب 60 راهکار فوری، ساده و قطعی برای مثبت اندیش شدن و رفع عادات منفی بینی و کمال گرایی میخوانیم: از این مغازه به مغازه بعدی میرفتیم و ظاهراً با دیدن لباسهای دیگه، نه تنها کار خرید کردن آسونتر نمیشد و انتخابهای جدیدتر کمکی نمیکردند بلکه شرایط هر لحظه بدتر میشد و با دیدن هر پیراهنی چند فاکتور به فاکتورهای قبلی خرید مینا اضافه میشدند. که در مغازه بعدی باید به دنبال همهی فاکتورها در یک پیراهن بیچاره میگشت در حالی که خُب همهی ویژگیهای خوب که در یک پیراهن جمع نمیشدند مثلاً یک مغازه قیمت مناسبی داشت، مغازه دوم رنگ مناسبی رو ارائه میکرد، مغازه سوم طرح جالبی رو پیش روی ما گذاشت، مغازه چهارم سایز لباس عالی بود، مغازه پنجم مدل و برند خوبی داشت، مغازه ششم مدل آستینها جدید بود، مغازه هفتم یقه پیراهن شکیل بود، مغازه هشتم امکان پرو کردن داشت، مغازه نهم جنس نازک و خنک رو نشون ما دادند و... متأسفانه تک تک ویژگیها که در هر مغازه دیده میشدند عالی بودند و تعداد مغازههای بازدید شده، داشت از 100 عدد میگذشت و ما هنوز نتونسته بودیم یک پیراهن بخریم و حداقل 4 ساعت گشت زده بودیم. بدتر از همه اینکه دیگر مجبور بودیم به دنبال ترکیبی از همهی ویژگیهای قبلی که تو مغازهها دیده بودیم باشیم. وارد مغازه شدیم و بعد از دیدن و چک کردن بیش از 10 پیراهن که هر کدام نقاط ضعف و قوتی داشتند نتونستیم به نتیجهای برسیم که دوست عزیزمون یکیشون رو بخره. فهرست مطالبعادات مربوط به کمالگرایی و منفیگرایی و راهکارهای عملی ترک آنهاگفتار آزاردهنده و روش مواجهه درست با اما گوهاتمرینات جادویی رفع عادات منفیگرایی و کمالگراییتمرین شمارهی یکتمرین شمارهی دوتمرین شمارهی سهتمرین شمارهی چهاربودجهبندی زمان برای انسانها به منظور استفاده عالی و بهینه از عمرکلام آخرالف) تمرینات جادویی رفع عادات منفیگرایی و کمالگراییب) تمرین مقابله با امای منفی دیگرانج) 5 گانهی رشد به ترتیب و همه روزه انجام شودد) همزمانی 4 گانه مهم زندگی جمعی در خانوادهها

مقاله علمی و پژوهشی " تبیین بایسته های اخلاقِ باور " مقاله ای است در 27 صفحه و با 43 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد پژوهشهای اخلاقی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث اخلاقِ باور، معرفت شناختی، اخلاق، بایسته های اخلاقِ باور پرداخته شده است چکیده مقاله هدف از پژوهش حاضر تبیین بایسته های اخلاقِ باور می باشد. برای این منظور از روش تحلیل مفهومی برای تحلیل اخلاقِ باور و نائل آمدن به بایسته های آن استفاده شده است. یافته های پژوهش حاضر نشان می¬دهد که ایده اخلاقِ باور، مستلزم اعتقاد به بایسته هایی است. به عبارت دیگر برای ادعای اخلاقِ باور باید معتقد بود که شکل گیری باورها امری ارادی می باشد(اراده گرایی) و باورهای یک فرد با دیگر باورهای او و همچنین با باورهای افراد جامعه در ارتباط بوده(ارتباط شبکه ای باورها) و افزون بر آن، باور با عمل در ارتباط بوده و بر فعل متعاقب خود اثر می گذارد(فعل متعاقب باور)، لذا قبل از شکل گیری یک باور، باید به تحقیق و بررسی همه جانبه پرداخته(وظیفه گرایی) و نتیجه¬ی این تحقیق و بررسی باید فراهم آمدن دلایل و قراین لازم و کافی برای شکل گیری یک باور و یا رد آن باشد(قرینه گرایی)، همچنین این دلایل و قراین باید در حیطه آگاهی صاحب باور بوده و او قادر به تبیین ادله ی خود باشد(درون گرایی). دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .