
مقاله علمی و پژوهشی" ابعاد عدالت در جو سازمانی و وفاداری سازمانی " مقاله ای است که در24 صفحه در مجلات معتبر علمی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به ابعاد عدالت ، جو سازمانی ، عدالت سازمانی و وفاداری سازمانی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" مدیریت منابع انسانی و وفاداری سازمانی " مقاله ای است که در 24 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به مدیریت منابع انسانی ، رضایت شغلی ، سرمایه انسانی ، تعالی سازمانی و وفاداری سازمانی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی " تبیین تطبیقی وفاداری در نظام اخلاقی اسلام و اخلاق غیر دینی " مقاله ای است در 18 صفحه و با 15 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد پژوهشهای اخلاقی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث وفاداری، معیار فضیلت، ضمانت اجرایی، سازگاری منطقی پرداخته شده است چکیده مقاله وفاداری، یکی از اصلی ترین فضایل مطرح در جوامع بشری و مورد بررسی در مکاتب اخلاقی است. این مقاله به بررسی و مقایسه تبیین های ارائه شده از وفای به عهد از دیدگاه اخلاق اسلامی و مکاتب فکری بشری با تاکید بر غایت گرایی می پردازد. تحقیق پیشرو در صدد طرح و اثبات دو فرضیه اساسی است:1- پیش فرض تمامی مکاتب، فضیلت دانستن وفاداری و ملتزم بودن به آن است، 2- تبیین اسلام از وفاداری، منحصر به فرد و جامع بوده و ضمانت اجرایی جهت التزام عملی به این اصل را تدارک دیده است. به منظور بیان و اثبات دو فرضیه فوق، به معرفی اجمالی مکاتب اخلاقی و معیار خوب و بد اخلاقی، بررسی وفاداری از دیدگاه مکاتب مختلف پرداخته و با نشان دادن نقدها و نقیصه های مکاتب مطرح شده، منحصر بفرد بودن جایگاه وفاداری در نظام اخلاقی اسلام ودر سازگاری منطقی با انسان شناسی اسلامی اثبات شده است. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی " بررسی رابطه اخلاق کار اسلامی با تعهد سازمانی کارکنان و تاثیر آن بر ابعاد عملکردی خوشه های صنعتی (مطالعه موردی: خوشه صنعتی نفت، گاز و پتروشیمی استان مرکزی)" مقاله ای است در 16 صفحه و با 28 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد پژوهشهای اخلاقی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث اخلاق کار اسلامی، تعهد سازمانی کارکنان، ابعاد عملکردی، خوشههای صنعتی، معادلاتساختاری پرداخته شده است چکیده مقاله هر سازمانی در تلاش است تا میزان تعهد سازمانی و وفاداری کارکنان خود را بمنظور کسب منافع پایدار توسعه و بهبود دهد. یکی از عوامل موثر که در پژوهش های مختلف و به ویژه در رویکرد دینی بر آن تاکید شده است ، نقش اخلاق در دستیابی به این مهم است. اخلاق کاری در سالیان اخیر به دنبال شکست شرکت های بزرگ و بحرانهای به وجود آمده در کسب و کار های مختلف اهمیت ویژه ای پیدا کرده است. هدف اصلی این پژوهش بررسی رابطه اخلاق کار اسلامی با تعهد و وفاداری سازمانی کارکنان و تاثیر آن بر ابعاد عملکردی خوشه های صنعتی بود. در این تحقیق جامعه آماری مورد بررسی ، خوشه سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی استان مرکزی بود که از بین مدیران شرکت های فعال در این خوشه ، نمونه آماری از طریق فرمول کوکران انتخاب شد. جمع آوری داده ها از طریق مطالعه تحقیقات پیشین و پرسشنامه های استاندارد بهمراه پرسشنامه محقق ساخته صورت گرفت و جهت بررسی پایایی این پرسشنامه ها از آزمون آلفای کرونباخ استفاده گردید. پس از جمع آوری اطلاعات با استفاده از روش مدل معادلات ساختاری مبتنی بر واریانس در نرم افزار Smart PLS فرضیات تحقیق مورد آزمون قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بین متغیر اخلاق کار اسلامی بر متغیر ابعاد عملکردی خوشه های صنعتی در جامعه آماری مورد مطالعه رابطه مثبت و معناداری وجود دارد و همچنین متغیر تعهد سازمانی کارکنان در رابطه بین اخلاق کار اسلامی و ابعاد عملکردی خوشه های صنعتی، نقش میانجی را ایفا می کند. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی" جو سازمانی و رفتار شهروندی سازمانی " مقاله ای است در 24 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به جو سازمانی و رفتار شهروندی سازمانی ، سازمان رسانه ای ، خبرگزاری جمهوری اسلامی ، وجدان کاری ، تعریف جو سازمانی ، ویژگی جو سازمانی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" سلامت سازمانی و کارآفرینی سازمانی " مقاله ای است که در20 صفحه در مجلات معتبر علمی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به سلامت سازمانی و کارآفرینی سازمانی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

کتاب تاثیر فرهنگ سازمانی بر تعالی سازمان، تالیف احسان پوری، ضمن معرفی فرهنگ سازمانی و عوامل موثر در آن به نقش فرهنگ سازمانی در تعالی سازمانی و افزایش بهرهوری و بهبود عملکرد کارکنان در سازمان میپردازد. مفهوم فرهنگ سازمانی به عنوان عامل موثر در بهرهوری و عملکرد سازمان در نظر گرفته شده است و چنانچه فرهنگ مناسب کاری به خوبی بین مدیران و کارکنان گسترش یابد به تحکیم تعهد سازمانی، ارتقاء اخلاقیات، عملکرد و بهرهوری بالاتر منجر میشود. در کتاب تاثیر فرهنگ سازمانی بر تعالی سازمان میخوانیم که فرهنگ سازمانی، یکی از جدیدترین واژههای ادبیات مدیریت است که در سالهای اخیر بسیار مورد توجه اندیشمندان و صاحب نظران مدیریت قرار گرفته است. اوچی پیترز و واترمن در پر فروشترین کتابهایشان بر اهمیت فرهنگ سازمان به عنوان شرط موفقیت سازمانها تأکید کردهاند. پژوهشگران در زمینه فرهنگ سازمانی معتقد هستند که نسبت فرهنگ به سازمان مانند نسبت شخصیت است به فرد و اعتقاد دارند که برای ایجاد بالندگی در افراد جامعه باید در زمینه شخصیتی آنها کاوش صورت گیرد. بر این اساس برای ایجاد بالندگی سازمانی که منجر به بالندگی جامعه میگردد باید در فرهنگ سازمان تحقیق شود. فهرست مطالب فصل اول: کلیات و تعاریففصل دوم: مدیریت منابع انسانیفصل سوم: نقش فرهنگ در سازمانفصل چهارم: فرهنگ سازمانی و بهبود عملکرد کارکنانفصل پنجم: هوش فرهنگی در سازمانیفصل ششم: فرهنگ کارآفرینی در سازمانفصل هفتم: فرهنگ یادگیری سازمانی و رضایت شغلیفصل هشتم: فرهنگ سازمانی و سوء رفتار سازمانیفصل نهم: نقش رهبری در فرهنگ سازمانیفصل دهم: مدیریت چالشها در فرهنگ و رفتار سازمانیفصل یازدهم: کنترل رفتارهای کاری انحرافی در سازمانفصل دوازدهم: فرهنگ سازمانی و رضایت شغلی

مقاله علمی و پژوهشی" همترازی عناصر سازمانی و عملکرد سازمانی " مقاله ای است که در 16 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به همترازی عناصر سازمانی، همترازی ، نقاط مرجع استراتژیک، عناصر کلیدی سازمان و عملکرد سازمانی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" فرهنگ یادگیری سازمانی و تعهد سازمانی " مقاله ای است که در 19 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به فرهنگ یادگیری سازمانی، تبادل رهبر-عضو و تعهد سازمانی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

کتاب تاثیر فرهنگ سازمانی بر تعالی سازمان، تالیف احسان پوری، ضمن معرفی فرهنگ سازمانی و عوامل موثر در آن به نقش فرهنگ سازمانی در تعالی سازمانی و افزایش بهرهوری و بهبود عملکرد کارکنان در سازمان میپردازد. مفهوم فرهنگ سازمانی به عنوان عامل موثر در بهرهوری و عملکرد سازمان در نظر گرفته شده است و چنانچه فرهنگ مناسب کاری به خوبی بین مدیران و کارکنان گسترش یابد به تحکیم تعهد سازمانی، ارتقاء اخلاقیات، عملکرد و بهرهوری بالاتر منجر میشود. در کتاب تاثیر فرهنگ سازمانی بر تعالی سازمان میخوانیم که فرهنگ سازمانی، یکی از جدیدترین واژههای ادبیات مدیریت است که در سالهای اخیر بسیار مورد توجه اندیشمندان و صاحب نظران مدیریت قرار گرفته است. اوچی پیترز و واترمن در پر فروشترین کتابهایشان بر اهمیت فرهنگ سازمان به عنوان شرط موفقیت سازمانها تأکید کردهاند. پژوهشگران در زمینه فرهنگ سازمانی معتقد هستند که نسبت فرهنگ به سازمان مانند نسبت شخصیت است به فرد و اعتقاد دارند که برای ایجاد بالندگی در افراد جامعه باید در زمینه شخصیتی آنها کاوش صورت گیرد. بر این اساس برای ایجاد بالندگی سازمانی که منجر به بالندگی جامعه میگردد باید در فرهنگ سازمان تحقیق شود. فهرست مطالبفصل اول: کلیات و تعاریففصل دوم: مدیریت منابع انسانیفصل سوم: نقش فرهنگ در سازمانفصل چهارم: فرهنگ سازمانی و بهبود عملکرد کارکنانفصل پنجم: هوش فرهنگی در سازمانیفصل ششم: فرهنگ کارآفرینی در سازمانفصل هفتم: فرهنگ یادگیری سازمانی و رضایت شغلیفصل هشتم: فرهنگ سازمانی و سوء رفتار سازمانیفصل نهم: نقش رهبری در فرهنگ سازمانیفصل دهم: مدیریت چالشها در فرهنگ و رفتار سازمانیفصل یازدهم: کنترل رفتارهای کاری انحرافی در سازمانفصل دوازدهم: فرهنگ سازمانی و رضایت شغلی

الگوهای سازمانی و استعاره ها، ادراکات ما را شکل میدهند که بهنوبه خود اعمال ما را هدایت می کند. همانطور که سرعت تغییر بیشتر میشود، الگوهای گوناگون جدید نیز افزایش می یابد. با اینحال، برخی معتقدند نهادهای اجتماعی ما که دارای الگوهای قدیمی سازمان هستند به شیوهای بنیادی رو به زوال هستند. در آغاز هزاره جدید، خطرها به شکلی فزاینده زیاد است. الگوهای سازمانی طراحی شدهاند تا تفکر درباره ساختار و طرح آنچه از آن به عنوان «سازمانها» نام میبریم برانگیزد. ما با یک برداشت کلی خیلی کوتاه از برخی تعاریف مرتبط با عقاید سنتی درباره الگوهای سازمانی و ساختارها آغاز میکنیم. سپس نگاهی گذرا به تکامل تاریخی الگوهای سازمانی خواهیم داشت پس از آن پیامدهای بازرگانی الکترونیک، جهانی شدن و جدیدترین افکار و تمرین برای الگوسازی مطرح خواهد شد. سپس در مورد سه داستان موفقیت بحث میشود و یک واژهنامه و لینکهای منابع مرتبط در وب خواهد آمد. در پایان با هشدارهایی برای آنها که میخواهند به شکلی ناگهانی الگوهای تجاری خود را تغییر دهند و دستورالعملهایی برای موثر کارکردن با الگوهای سازمانی در قرن بیست و یکم، نتیجهگیری خواهیم کرد. هر بخش میتواند جداگانه باشد. میتوان بخشها را بهطور نامرتب و اتفاقی براساس علایق و نیازهایتان مطالعه کنید. این یک الگوی کتابی انعطافپذیر است. فهرست مطالب فصل اول: مقدمه ای بر الگوهای سازمانیفصل دوم: تعریف الگوهای سازمانیفصل سوم: تحول الگوهای سازمانیفصل چهارم: جنبه الکترونیک الگوهای سازمانیفصل پنجم: بعد جهانی الگوهای سازمانیفصل ششم: آخرین دستاوردهای الگوهای سازمانیفصل هفتم: داستانهای موفقیت آمیز الگوی سازمانیفصل هشتم: مفاهیم و متفکران کلیدی در الگوهای سازمانیفصل نهم: منابعی برای الگوهای سازمانیفصل دهم: 10 گام به سمت الگوهای سازمانی کارآمدسوال هایی که معمولا پرسیده میشود

مقاله علمی و پژوهشی" حمایت سازمانی ادراک شده و کاهش بطالت سازمانی " مقاله ای است که در 25 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به حمایت سازمانی ادراک شده ، کارگروهی و کاهش بطالت سازمانی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" شفافیت سازمانی ، اعتماد سازمانی و کاهش فساد اداری " مقاله ای است که در 14 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به شفافیت سازمانی ، اعتماد سازمانی و کاهش فساد اداری اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" تبیین تمدن سازمانی در سازمانهای دولتی " مقاله ای است که در 21 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به تبیین تمدن سازمانی در سازمانهای دولتی ، تعالی سازمانی ، تمدن سازمانی ، عدالت اجتماعی ، فرهنگ سازمانی ، مدیریت منابع انسانی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" کارآفرینی در سازمانهای رسانه ای " مقاله ای است در 18 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به کارآفرینی در سازمانهای رسانه ای ، کارآفرینی سازمانی ، کارآفرینی رسانه ای ، کارآفرینی درون سازمانی ، کنترل سازمانی ، خطرپذیری سازمانی ، ارزشهای سازمانی و ساختار سازمانی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" سرمایه فکری، یادگیری سازمانی و بهره وری سازمانی " مقاله ای است که در 27 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به سرمایه فکری، یادگیری سازمانی، ویژگیهای سرمایه فکری ، عناصر سرمایه فکری، سرمایه ساختاری ، سرمایه ارتباطی و بهره وری سازمانی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" ارائه چارچوبی برای مدیریت منابع انسانی سبز " مقاله ای است که در 22 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به اعتماد سازمانی ، سلامت سازمانی، تعهد سازمانی، تغییر سازمانی و مقاومت در برابر تغییر اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

پیمان جهان فر در کتاب تاثیر رضایت شغلی بر بهبود رفتار شهروندی، سعی کرده تأثیر عدالت سازمانی و رضایت شغلی بر رفتار شهروندی سازمانی را مورد بررسی قرار دهد و آنگاه نقش شخصیت سالم سازمانی به عنوان متغیر مداخلهگر در این تأثیر را بررسی نماید. در ادبیات آکادمیک و حرفهای مدیریت، توجه قابل ملاحظهای برای فهم تأثیر رفتار شهروندی سازمانی به عنوان رفتارهای فرا وظیفهای کارکنان بر مشارکت آنان به صورت مثبت در عملکرد سازمانها شده است. رفتار شهروندی سازمانی، نگرش و ظرفیت کارکنان را برای توانمندسازی و انعطاف پذیری بالاتر آنها در راستای اهداف سازمان و در شرایط مختلف محیطی فراهم میآورد. بنابراین وفاداری و تعهدی که در کارکنان ایجاد میشود عاملی برای تضمین سلامت سازمان و بقای آن در محیط رقابتی و متحول محسوب میشود. رفتار عادلانه از سوی سازمان با کارکنان عموما منجر به تعهد بالاتر آنها نسبت به سازمان و رفتار شهروندی فرانقش آنها میشود. از سوی دیگر افرادی که احساس بیعدالتی کنند، به احتمال بیشتری سازمان را رها میکنند یا سطوح پایینی از تعهد سازمانی را از خود نشان میدهند و حتی ممکن است شروع به رفتارهای ناهنجار مثل انتقامجویی کنند. بنابراین درک اینکه چگونه افراد در مورد عدالت در سازمان خود قضاوت میکنند و چگونه به عدالت یا بیعدالتی درک شده پاسخ میدهند، از مباحث اساسی به خصوص برای درک رفتار سازمانی است. رفتار شهروندی سازمانی، مجموعهای از رفتارهای داوطلبانه و اختیاری است که بخشی از وظایف رسمی فرد نبوده، با این وجود توسط ایشان انجام و باعث بهبود مؤثر وظایف و نقشهای سازمانی میشود. عدالت سازمانی به رفتار منصفانه و اخلاقی افراد درون یک سازمان اشاره داشته و با سه عامل برابری، بیطرفی و عدم تبعیض تعریف میشود. سلامتی سازمانی آن وضعیتی است در افراد و سازمان متبوع آنها که امکان میدهد عملکردی بالاتر از حد معمول انتظار و یا حتی بالاتر از همه رقبای خود داشته باشند. در کتاب تاثیر رضایت شغلی بر بهبود رفتار شهروندی برآنیم نقش رضایت شغلی در رابطه با تعالی شغلی و رفتار شهروندی در شرکت گاز استان آذربایجان شرقی را مورد مطالعه قرار دهیم. که در این پژوهش در پی پاسخگویی به این سؤال باشیم که آیا مؤلفههای رضایت شغلی بر رفتار شهروندی سازمانی در شرکت گاز استان آذربایجان شرقی چه تأثیری دارند و اولویتبندی آنها به چه شکلی است؟ در بخشی از کتاب تاثیر رضایت شغلی بر بهبود رفتار شهروندی (The Impact of satisfaction on the improvement of social relations) میخوانیم: رضایت شغلی که نوعی احساس مثبت فرد نسبت به شغلش میباشد زائیده عواملی نظیر شرایط محیط کار، نظام سازمانی شغل، روابط حاکم بر محیط کار و تأثیر عوامل فرهنگی است. لذا میتوان نتیجه گرفت رضایت شغلی، احساس روانی است که از عوامل اجتماعی نیز متأثر میباشد. رضایت شغلی یعنی احساس خرسندی و خشنودی که فرد از کار خود میکند و لذتی که از آن میبرد و در پی آن به شغل خود دل گرمی و وابستگی پیدا میکند. رضایت شغلی حالتی مطبوع و خوشایند، عاطفی و مثبت که حاصل از رضایت ازشغل است، مفهومی دارای ابعاد، جنبهها و عوامل گوناگون که باید مجموعه آنها را در نظر گرفت. از جمله این عوامل، میتوان به صفات کارگر و کارمند، نوع کار، محیط کار و روابط انسانی کار اشاره نمود. رضایت شغلی بعنوان یکی از عوامل مهم کارایی و اثربخشی سازمانی میباشد که بسیاری از رفتارهای کارکنان در سازمان را تحت تاثیر قرار میدهد. بطور کلی تحقیقات نشان میدهد که رضایت شغلی و رفتار شهروندی سازمانی همدیگر را تقویت میکنند. برای مثال در یکی از اولین تحقیقات صورت گرفته درباره رفتار شهروندی، روی کارکنان دانشگاه بیتمن و ارگان (1983) دریافتند که بین معیارهای عمومی رضایت شغلی و رفتار شهروندی سازمانی رابطه معناداری وجود دارد. فهرست مطالبمقدمهتوضیحی در مورد کتاب حاضرچرا باید از این موضوع نوشت؟تعریف مفاهیم کتابتعریف مفهومی واژگانالف) رضایت شغلیرهبریمدیریت اطلاعاتیروند کارکار گروهیارتقاء مداوممدیریت بر پایهی اعضا (افراد)ب-رفتارشهروندی سازمانینوع دوستیوظیفه شناسیفضیلت شهروندی (جوانمردی)احترام و تکریمرضایت شغلیعوامل انتخاب شغل1-وضع جسمانی2 -استعداد3-رغبت4-امکانات فردی - اجتماعیعوامل رضایت شغلیابعاد رضایت شغلیعوامل مؤثر بر رضایت شغلیسازش شغلینظریههای سازش شغلیموفقیت شغلینظریه دیویس و نیواسترومآثار و نتایج رضایت شغلیفواید بررسی رضایت شغلیبیگانگی شغلیرفتار شهروندی سازمانیسه مولفه تعریف ارگان را میتوان به شرح زیر مطرح نمودتوانمند سازی و تعهد سازمانیمفاهیم مرتبط با رفتار شهروندی سازمانیالف) اعتمادب) مشروعیتج) تقابلد) عدالت سازمانیانواع رفتار شهروندیاطاعت سازمانیوفاداری سازمانمشارکت سازمانیابعاد رفتار شهروندی سازمانیسیاستهای انگیزشی رفتار شهروندی سازمانیگزینش واستخدامآموزش و توسعهارزیای عملکرد و جبران خدمتسیستمهای غیر رسمیعوامل تاثیر گذار بر رفتار شهروندی سازمانیپیشینهمنابع داخلیمنابع خارجیرفتار شهروندی سازمانییافتهها و نتایجپیشنهاداتی برای بهبود رفتار شهروندی سازمانیمنابعمنابع خارجی

مقاله علمی و پژوهشی" تسهیم دانش ، رفتار شهروندی سازمانی و رفتار سازمانی مثبت گرا " مقاله ای است که در 20 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به تسهیم دانش ، رفتار شهروندی سازمانی، رفتار سازمانی مثبت گرا ، توانمندسازی ، روانشناختی و سرمایه روانشناختی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

الگوهای سازمانی و استعاره ها، ادراکات ما را شکل میدهند که بهنوبه خود اعمال ما را هدایت می کند. همانطور که سرعت تغییر بیشتر میشود، الگوهای گوناگون جدید نیز افزایش می یابد. با اینحال، برخی معتقدند نهادهای اجتماعی ما که دارای الگوهای قدیمی سازمان هستند به شیوهای بنیادی رو به زوال هستند. در آغاز هزاره جدید، خطرها به شکلی فزاینده زیاد است. الگوهای سازمانی طراحی شدهاند تا تفکر درباره ساختار و طرح آنچه از آن به عنوان «سازمانها» نام میبریم برانگیزد. ما با یک برداشت کلی خیلی کوتاه از برخی تعاریف مرتبط با عقاید سنتی درباره الگوهای سازمانی و ساختارها آغاز میکنیم. سپس نگاهی گذرا به تکامل تاریخی الگوهای سازمانی خواهیم داشت پس از آن پیامدهای بازرگانی الکترونیک، جهانی شدن و جدیدترین افکار و تمرین برای الگوسازی مطرح خواهد شد. سپس در مورد سه داستان موفقیت بحث میشود و یک واژهنامه و لینکهای منابع مرتبط در وب خواهد آمد. در پایان با هشدارهایی برای آنها که میخواهند به شکلی ناگهانی الگوهای تجاری خود را تغییر دهند و دستورالعملهایی برای موثر کارکردن با الگوهای سازمانی در قرن بیست و یکم، نتیجهگیری خواهیم کرد. هر بخش میتواند جداگانه باشد. میتوان بخشها را بهطور نامرتب و اتفاقی براساس علایق و نیازهایتان مطالعه کنید. این یک الگوی کتابی انعطافپذیر است. فهرست مطالبفصل اول: مقدمه ای بر الگوهای سازمانیفصل دوم: تعریف الگوهای سازمانیفصل سوم: تحول الگوهای سازمانیفصل چهارم: جنبه الکترونیک الگوهای سازمانیفصل پنجم: بعد جهانی الگوهای سازمانیفصل ششم: آخرین دستاوردهای الگوهای سازمانیفصل هفتم: داستانهای موفقیت آمیز الگوی سازمانیفصل هشتم: مفاهیم و متفکران کلیدی در الگوهای سازمانیفصل نهم: منابعی برای الگوهای سازمانیفصل دهم: 10 گام به سمت الگوهای سازمانی کارآمدسوال هایی که معمولا پرسیده میشود