
مقاله علمی و پژوهشی" آسیب شناسی سیاست گذاری تولید محتوای فضای مجازی " مقاله ای است که در 25 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به آسیب شناسی سیاست گذاری تولید محتوای فضای مجازی، مدیریت تولید محتوا ، تولید محتوا محتوای رسانه ای، چالش فضای مجازی و فضای مجازی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

کتاب راه اندازی کسب و کار در فضای مجازی نوشتهی علی محمد رجبی، اصول اولیه استفاده از فضای مجازی برای راهاندازی یک کسب و کار و یا توسعه آن را آموزش میدهد. فضای مجازی دنیایی بیکران از خلاقیت، نوآوری و تغییر است و انسانها میتوانند با استفاده درست از آن زندگی بالاتری برای خود فراهم کنند. فناوری اطلاعات و فضای مجازی باعث پیشرفت اقتصادی و افزایش توانمندی میشود. سهولت راهاندازی کسب و کارهای اینترنتی و استفاده از فناوری اطلاعات برای توسعه مشاغل سنتی یکی از راهکارهای پیشروی ما برای تعالی کشور است. کسب و کاری که در فضای اینترنت شکل میگیرد و راهاندازی میشود و میتوان از طریق آن به منبع درآمد دست یافت، کسب و کار اینترنتی گفته میشود. اگر در اینترنت و موتورهای جستجو در هر حوزهای به دنبال کسب اطلاعات باشید وب سایتهایی به شما معرفی میشوند که اطلاعات مورد نیاز را به شما میدهند که این وب سایتها کسب و کارهای اینترنتی هستند. فهرست مطالبمقدمهکسب و کار درفضای مجازیکسب و کار اینترنتی چیست؟4 گام برای ایجاد یک کسب و کار کوچک با کمک فضای مجازیانواع محصولات و خدماتکسب درآمد اینترنتی از طریق آزاد کاری10 شغل تخصصی که میتوان با استفاده از اینترنت در منزل انجام دهندکسب و کار اینترنتی با فروش محصولات فیزیکیکسب و کار اینترنتی با فروش محصولات آموزشیکسب و کار اینترنتی با فروش محصولات دیگرانکسب و کار اینترنتی با فروش خدمات و مشاورهکسب و کار اینترنتی با تبلیغاتبسترهای مشتری یابی برای محصول یا خدمتنمونهای از مشاغل که از طریق فضای مجازی بازاریابی میشونددرگاههای مالی دریافت وجه خدماتبسترهای تحویل محصول یا خدمتسخن پایانی

باتوجه به نقش وسیع فضای مجازی در زندگی امروز و تهدیدها و آسیبهای غیر قابل انکار آن برای انسان، روشن است که بهرهگیری از این وسیله ارتباطی نیز نیازمند رعایت بایدها و نبایدهای شرعی است، کتاب فضای مجازی اثر سید محسن پاک نهاد، نیز به همین موضوع اشاره میکند. فضای مجازی امروزه، به یک جزء جداییناپذیراز زندگی مردم تبدیل شده و همه اقشار چه زن و چه مرد، جوان و پیر و حتی کودکان، سازمانها و حکومتها، درتمام شئون زندگی اعم ازعلمی، اقتصادی، فرهنگی، اداری و... از آن استفاده میکنند؛ به گونهای که میتوان ادعا نمود لزوم بهرهگیری از فضای مجازی در بسیاری از عرصههای زندگی تا حدی است که بدون وجود آن نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد. به موازات این توسعه و پیشرفت فضای مجازی، دانش بهرهگیری از آن هم رشد نموده و به اَشکال گوناگون نظیر برنامههای درسی، رشتههای دانشگاهی و دورههای آموزشی ویژه، ارائه میگردد. براین اساس، لازم است تمامی کاربران فضای مجازی با دستور شرع مقدس در این خصوص آشنا گردیده و بدین ترتیب، مراقبت نمایند تا در گذر استفاده از این وسیله ارتباطی از جاده شرع و دین خارج نشوند. کتاب فضای مجازی نوشتۀ سید محسن پاک نهاد، گامی در دستیابی به این مهم است. فهرست مطالببخش اول: کلیات1- مقصود از فضای مجازی2- فضای مجازی و نیاز3- کاربر و کمین4- شکل گیری عادتهای ناپسند- گوشه گیری و افسردگی- گرایش به امور منفیبخش دوم: فضای مجازی، جاذبهها و آسیبها1- فضای مجازی، نمایشگاه عظیم علومالف : ارائه علوم1- عدم نشر مسائل انحرافی2- عدم انتشار مسائل غیر مستند3- عدم ارائه مسائل غیر قابل درک4- عدم نشر علوم غیر مفید5- عدم انتشار علوم شبهه سازب : دریافت علومخودداری از سرقت علوم2- تبادل اخبارالف : افشای رازب : شایعه سازیج : دامن زدن به اخبار تنش زاد : تهمت و افتراهـ : نشرخبر غیرمفید3- دولت الکترونیکالف : صیانت اسرار اداریب : صیانت امانت4- چت و گفتگو5- تصاویر و عکسهاالف : ارائه تصاویر مستهجن و خلاف عفت عمومیب : سوء استفاده ازطریق فتوشاپج : انتشار غیرمجاز عکسهای شخصی6- تماشای مظاهر طبیعت7- تبلیغات و معرفی محصولاتالف : فریبب : تملق8- بازیها وسرگرمیها9- جستجو10- ارائه و بهره گیری از خدمات11- مبادلات تجاریبخش سوم: احکام و آداب استفاده از فضای مجازیالف : حکم شرعی ورود به فضای مجازیب : آداب استفاده از فضای مجازی- شروع با بسم الله- ذکر و دعافهرست منابع و مآخذ

مقاله علمی و پژوهشی" تروریسم دولتی ، فضای مجازی و راههای مقابله با آن " مقاله ای است در 22 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به تروریسم دولتی ، فضای مجازی و راههای مقابله با آن ، اینترنت ، شبکه رایانه ای ، تعریف تروریسم ، تروریسم مجازی ، حملات تروریستی و مهندسی اجتماعی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی " حفظ حقوق شهروند مجازی درراستای منشور حقوق شهروندی " مقاله ای است در 14 صفحه و با 34 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد پژوهشهای اخلاقی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث فضای مجازی,حقوق شهروندی,شهروندمجازی,هویت مجازی پرداخته شده است چکیده مقاله شهروند مجازی یکی از مفاهیمی است که امروزه در موضوعات مختلف مورد ارزیابی قرار می گیرد. شهروند مجازی یا الکترونیک نیز دارای حقوق و تکالیفی است که برای برقراری نظم در جامعه ناگزیر از رعایت آن است. شاید برخی ماهیت نامعین و هویت مجهول برخی کاربران را دلیلی برای عدم رعایت حقوق شهروندی در فضای مجازی و مجاز به هرگونه تعدی، تعرض و تخلفی بدانند.باید یادآور شد که در دهه اخیر، هویت مجازی شاید به روشنی هویت حقیقی افراد نبوده است اما به واسطه رشد شبکههای اجتماعی و انتقال تعاملات فردی در شبکههای گروهی یا ابزارهای چندرسانهای برخط، موجب شد تا افراد به مرور به سمت بازنمایی حقیقی خود بر مبنای حدود در دنیای واقعی سوق یابند و خود را همانند دنیای واقعی با عناصر هویتی مشخص و همسو با خود واقعیشان تعریف کنند.دراین نوشتا ر,به بررسی حقوق شهروندی درفضای مجازی می پردازیم وسعی دربرطرف نمودن چالش های پیش روی دراین زمینه می نمائیم. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

مقاله علمی و پژوهشی" خوشه بندی اقلام و محصولات فرهنگی فضای مجازی " مقاله ای است در 16 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به خوشه بندی اقلام و محصولات فرهنگی فضای مجازی ، تکنیک داده کاوی ، روش خوشه بندی ، شبکه فرهنگ مجازی ، سبک زندگی ، الگوی مصرف ، اقلام فرهنگی و محصولات فرهنگی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" فضای مجازی و هویت مدرن " مقاله ای است در 22 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به فضای مجازی و هویت مدرن ، هویت شخصی ، بازاندیشی ، اعتماد ، پیشامدرن ، پست مدرن ، نظریه ساخت یابی ، نظریه کنش متقابل ، نظریه نمایش ، نظریه های خوشبینانه و نظریه های بدبینانه اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

در این عصر جهانی سازی و پیشرفتها در فناوری ارتباطات، داشتن تیمهای مجازی برای شرکتها تیمهایی که برخی یا همهی اعضای آن در نقاط مختلف جغرافیایی کار میکنند شایعتر از گذشته شده است. تیمهای مجازی مزیت منحصر بفردی برای یک سازمان، و البته انواع خاص از چالشها را که رهبران باید به آنها بپردازند، به همراه دارند. اگر نخستین بار است که رهبری یک تیم مجازی را بر عهده میگیرید، آماده کسب تجربهای جالب و چالش برانگیز و البته رضایت بخش باشید. لازم است مهارتهای مدیریتی خود را با شکل جدیدی از آنها که برای این نوع تیمها طراحی شده است تقویت کنید. در این کتاب راهنما، گنجینهای از پیشنهادها را برای بهره گیری بیشترین ارزش از تیم مجازی شما و نیز ابزارها و تاکتیکهایی که میتوانید حین گردهم آوردن اعضای تیم و پیشبرد کار بلافاصله به کار بندید، خواهید یافت. رهبری یک تیم مجازی میتواند به جهاتی مشکل باشد اما ارزشمند است. با تسلط براین مهارت مدیریتی میتوانید خدمت بزرگی به سازمان خود بکنید. فهرست مطالبپیام مشاور: قدرت تیمهای مجازیرهبری تیمهای مجازی: مبانیفصل اول- علت وجودی تیمهای مجازیتیمهای مجازی چیستند؟دلیل ارزشمندی تیمهای مجازیتیمهای مجازی چه چالشهایی به همراه دارند؟فصل دوم- زمینه چینی برای موفقیت تیم مجازیدستیابی به وضوح دراهداف، نقشها و فرآیندهاتعریف مسئولیتهای رهبریارزیابی فرهنگ تیمفصل سوم- هویت سازی برای تیمبرگزاری جلسه افتتاحایجاد پروتکلهای ارتباطیتشویق به همکاریفصل چهارم- همسوسازی اعضای تیم از طریق ارتباطاتپایداری بر سرتوافق درمورد فرآیندها و نتایجمستندسازی انتظاراتمطلع نگه داشتن همه اعضاءفصل پنجم - کاربرد مربیگری در بهبود عملکرد تیمتسهیل در ارتباطاتتبیین اولویتهاآسان سازی تنهاییرفع مسایل عملکردیفصل ششم - بهره گیری اثربخش از فناوریبرآورد نیازهای فناورانه تیمتدوین قواعد در مورد رایانامهاستفاده از وبگاهها و سایتهای شبکه داخلیبهرهگیری از بانک دادهها، نمابرها و نرمافزارهای اسناد گروهیاستفاده از فناوری برگزاری جلسات به صورت زندهنکتهها و ابزارهافصل هفتم- ابزارهای رهبری تیمهای مجازیخودآزماییپاسخ به پرسشهای آزمونبرای یادگیری بیشتر

کتاب اینستاگرام: راهکارها و توصیههای کاربردی نوشتهی علی محمد رجبی، با زبانی ساده و با بهرهگیری از تصویرسازی، مفاهیم مختلف و مهارتهای کاربردی را به شما آموزش میدهد. این کتاب، مراحل اشتراکگذاری پست و استوری، نصب و ثبتنام، تنظیمات اعلانها، IGTV، هک شدن، افزایش امنیت و روش استفاده بهینه از اینستاگرام را در اختیار شما قرار میدهد. خیلی از شما بخش مهمی از زمان روزانه خود را در فضای مجازی و به خصوص شبکههای اجتماعی مجازی میگذرانید. در این فضا زندگی میکنید. شاد و غمگین میشوید، به کارهای روزمره خود میپردازید و در دنیای سرگرمی و اخبار غوطهور شده و از دریچه صفحات روشن تلفن همراه خود در دنیایی پرهیاهو به گشت و گذار میپردازید ولی یک سوال: تا چه میزان مهارتهای لازم برای این نوع از زندگی را کسب کردهاید؟ آیا با امکانات و ابزارهایی که در فضای مجازی در اختیار دارید آشنا هستید؟ آیا فرصتها و تهدیدهای شبکههای اجتماعی مجازی را میشناسید؟ آیا از سواد کاربری فضای مجازی، سوادرسانهای و سواد اطلاعاتی لازم برخوردارید؟ فهرست مطالبمقدمهنصب و ثبت نام اینستاگراماشتراک پستاشتراک استوریجستجونظر دهیمدیریت نظردهیارسال پیاممدیریت پیامتنظیمات اعلانها دراینستاگرامهک شدن اینستاگرامافزایش امنیت در اینستاگرامجلوگیری از مزاحمت در اینستاگرامکاهش مزاحمت در اینستاگرام

مقاله علمی و پژوهشی" فضای مجازی احیاگر، روزنامه نگار آرمانی و جامعه مدنی " مقاله ای است در 14 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به فضای مجازی احیاگر، روزنامه نگار آرمانی و جامعه مدنی ، اینترنت و حوزه عمومی هابرماس اشاره نووری اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

معاون زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی از راهاندازی سامانه یادگیری الکترونیکی در ۷۰ دانشگاه کشور به منظور توسعه آموزشهای مجازی خبر داد. به گزارش روز شنبه معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آیین محمدی ضمن بیان این مطلب از طراحی سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی در دانشگاه علوم پزشکی مجازی خبر داد و اظهار داشت: این سامانه که از آن به عنوان سامانه "نوید" یاد میشود، به صورت رایگان به دانشگاهها ارائه شد و در حال حاضر ۷۰ دانشگاه در کشور از آن استفاده میکنند. تمام پشتیبانی و زیرساختهای نرمافزاری و سختافزاری این سامانه از طریق دانشگاه علوم پزشکی تامین میشود.وی تصریح کرد: درحال حاضر سامانه نوید در اختیار دانشگاهها قرار گرفته است و در سال آینده این سامانه را در تمام دانشگاههای کشور توسعه خواهیم داد. ضمن اینکه ماژولهای متنوع دیگری نیز به این سامانه اضافه خواهد شد.معاون زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی سامانه نوید را یک دانشگاه مجازی توصیف کرد و تصریح کرد: تمام اساتید و دانشجویان در سطح کشوری میتوانند از سامانه فوق در سطح کشور استفاده کنند و این سامانه کل فرایندهای یادگیری و یاددهی در فضای مجازی را پوشش میدهد؛ یعنی واحدهای درسی دانشجویان و اساتید در این سامانه تعریف میشود و امکان برگزاری کلاسهای مجازی در آن وجود دارد. حتی امکان رد و بدل تکالیف، پرسش و پاسخ و برگزاری آزمون از طریق این سامانه نیز وجود دارد.محمدی تاکید کرد: سامانه نوید با نام و آرم دانشگاهها در فضای مجازی بارگذاری میشود و دانشجویان میتوانند با این سامانه ارتباط بگیرند. حتی بسیاری از دانشگاهها با نسخه انگلیسی نوید به دانشجویان خود، زبان انگلیسی آموزش میدهند.

فضای مجازی و شبکههای اجتماعی مانند هر ابزار و بستر دیگری میتواند نکات مثبت و منفی زیادی به دنبال داشته باشد که تا حدود زیادی وابستگی شدید به استفادهکنندگان دارد. روزنامه دنیای اقتصاد ۹دی یادداشتی به قلم بابک زمانی کارشناس بازار سرمایه منتشر کرد و نوشت: ارائه اطلاعات سطحی از بستر چنین فضایی باعث فاصله گرفتن عموم سرمایهگذاران از بازار سرمایه می شود. پیش از پرداختن به نقش مثبت یا منفی شبکههای اجتماعی و فضای مجازی بر بازار سرمایه باید به این نکته توجه داشت که درحالحاضر تبادل اطلاعات عموما از فضای مجازی و بستر شبکههای اجتماعی صورت میگیرد و نامگذاری فضای مجازی برای چنین شبکههایی میتواند تا حدودی دور از انصاف یا اشتباه باشد. به عبارت دقیقتر درحالحاضر فضای واقعی برای تبادل اطلاعات و بهرهمندی از محتویات تحلیلی و کارشناسی همین شبکههای اجتماعی هستند که در فضای محاورهای و عموم مردم، فضای مجازی نامیده میشوند. این مدل نامگذاری میتواند باعث کمرنگشدن اهمیت تاثیر این فضا و این ابزار در بازار سرمایه شود. مساله مهم بعدی در این ابزار و فضا، نحوه ارائه اطلاعات به مخاطبان است؛ ارائه اطلاعات در فضای مجازی و شبکههای مجازی عموما بهصورت تیتروار، کلیدواژهای، چکیده و خلاصهای از مطالب اصلی بوده که میتواند مخصوصا برای سهامداران تازه وارد منتج به نتایج منفی شود. این ابزار مانند هر ابزار دیگری برای حصول نتیجه مثبت یا منفی تا حد بسیار زیادی وابسته به سطح آگاهی و دانش استفادهکننده از آن است. مساله مهم دیگر عملکرد نهادهای نظارتی و نهادهای آموزشی در این فضا است. با توجه به سهم بالای شبکههای اجتماعی و تاثیر بالای فضای مجازی، اطمینان از ارائه اطلاعات صحیح و درست به مردم وسرمایهگذاران و همچنین ارائه اطلاعات آموزشی در جهت ارتقای سطح دانش، اطلاعات و فرهنگ سهامداری بسیار مهم است. ارائه اطلاعات صحیح و درست در این راستا تا حد زیادی میتواند باعث ارتقای جایگاه فضای مجازی در میان معاملهگران شود. نکته مهم بعدی سرمایهگذاران و استفادهکنندگان از این فضای مجازی را شامل میشود که باید بهدنبال ارتقای دانش و افزایش سطح تحلیل خود در بازار سرمایه باشند تا بتوانند از میان انبوهی از اطلاعات و منابع موجود، بهینهترین استفاده را داشته باشند. به این صورت که بتوانند با تشخیص صحیح، تصمیمگیریهای مناسب در جهت خرید و فروش سهم مناسب داشته باشند... د. امری که مطالعات عمیق و آموزشهای لازم و صحیح برای سرمایهگذاران را به تعویق انداخته و از جمله نکات منفی این موضوع شناخته میشود. هر چند سهولت در دسترسی اطلاعات از بستر فضای مجازی را شاهد هستیم و عدالت در برخورداری طیف گستردهای از اطلاعات برای عموم جامعه از این بستر فراهم است، ولی بعضا این اطلاعات از پشتوانه صحیح و تحلیلی برخوردار نبوده و گمراهی هر چه بیشتر سرمایهگذاران را به همراه خواهد داشت.

مقاله علمی و پژوهشی" رسانه های مجازی و جنبش وال استریت " مقاله ای است در 16 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به رسانه های مجازی و جنبش وال استریت ، اینترنت ، شبکه های مجازی و فضای سایبری اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" شهرهای مجازی و کار مجازی " مقاله ای است در 22 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به شهرهای مجازی و کار مجازی ، جهان مجازی ، جهان فیزیکی ، منطق شهر مجازی ، منطق رقابتی ، منطق جهانگرایانه ، سازه هوشمند و سازه مجازی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

کتاب سرگرمی و بازی (در فضای مجازی) نوشتهی علی محمد رجبی، به مباحثی چون راهنمای ردهبندی سنی بازی رایانهای برای فرزندان، آسیبهای روحی و روانی بازیها، راهنمای انتخاب بازی رایانهای برای فرزندان و... میپردازد. با خواندن کتاب سرگرمی و بازی (در فضای مجازی) والدین میتوانند با شناخت و آگاهی کافی، بازیهای رایانهای مناسبی برای فرزندان خود انتخاب کنند. آسیبهای جسمانی بازیهای آنلاین شامل: کند شدن رشد جسمانی، ضعف بینایی، آسیب به ستون فقرات، سوزش و سفت شدگی در گردن، کتف و مچ دست و آسیبهای پوستی میباشند. همچنین اینگونه بازیها باعث ایجاد آسیبهای روانی مانند درونگرایی، اقدام به خودکشی، افزایش رفتارهای پرخاشگرانه و انزوای اجتماعی میشود. فهرست مطالبمقدمهراهنمای انتخاب بازی رایانهای برای فرزندانحجم بازار انواع بازیهای رایانهای در دنیابازیهای رایانهاینسلهای مختلف بازیهای رایانهایکنسولهای بازی پرطرفدار در ایرانانواع بازیهای رایانهایبازیهای دخترانهآیندۀ بازیهای آیندهراهنمای ردهبندی سنی بازی رایانهای برای فرزندانESRA نظام ردهبندی بازیهای رایانهای ایرانPEGI بنیاد اروپایی اطلاعات بازیهاESRB انجمن ارزیابی نرم افزارهای سرگرمیتوصیههای کاربردیآسیبهای روحی و روانی بازیهاآسیبهای جسمانی بازیهای آنلاینسخن پایانی

مقاله علمی و پژوهشی" ایران در مسیر تولید ثروت دیجیتال " مقاله ای است در 16 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به ایران در مسیر تولید ثروت دیجیتال ، ثروت دیجیتالی ، تولید محتوا ، فضای سایبر ، شبکه اجتماعی ، مایملک دیجیتالی ، فضای مجازی ، محتوای فضای مجازی ، جامعه اطلاعاتی ایران و محتوای الکترونیکی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

کتاب اپلیکیشنهایی برای زندگی نوشتهی علی محمد رجبی، به معرفی برنامههای کاربردی و شبکههای اجتماعی که امروزه کاربرد بسیار زیادی دارند، میپردازد. برنامههای موبایلی بسیاری از امور روزمره شما را به عهده گرفتهاند. از شبکههای اجتماعی که بیشترین کاربرد را در بین کاربران دارند که بگذرید امور جاری مانند درخواست تاکسی، امور مالی و بانکی و بسیاری دیگر از کارهای ما امروز با کمک برنامههای موبایلی کاربردی که توسط استارتآپها یا کسب و کارهای اینترنتی توسعه داده شدهاند انجام میشود. خیلی از شما بخش مهمی از زمان روزانه خود را در فضای مجازی و به خصوص شبکههای اجتماعی مجازی میگذرانید. در این فضا زندگی میکنید. شاد و غمگین میشوید، به کارهای روزمره خود میپردازید و در دنیای سرگرمی و اخبار غوطهور شده و از دریچه صفحات روشن تلفن همراه خود در دنیایی پرهیاهو به گشت و گذار میپردازید ولی یک سوال: تا چه میزان مهارتهای لازم برای این نوع از زندگی را کسب کردهاید؟ آیا با امکانات و ابزارهایی که در فضای مجازی در اختیار دارید آشنا هستید؟ آیا فرصتها و تهدیدهای شبکههای اجتماعی مجازی را میشناسید؟ آیا از سواد کاربری فضای مجازی، سوادرسانهای و سواد اطلاعاتی لازم برخوردارید؟ در این مجموعه از کتابها سعی شده تا به زبانی ساده و با بهرهگیری تصویرسازی، شما به سرعت با مفاهیم مختلف و مهارتهای کاربردی آشنا شوید و در ارتقاء سواد کاربری فضای مجازی خود سهیم باشید. فهرست مطالبمقدمهاپلیکیشنها دروازه اتصال زندگی به دنیای فناوریمعرفی فروشگاههای نرم افزارهای موبایلبرنامههای مالیبرنامههای خرید و فروش کالابرنامههای سفراستفاده امن از تاکسیهای اینترنتیبرنامههای کاربردیبرنامههای ورزش و تغذیهویدئو و رسانهآشپزی و رستورانبرنامههای مذهبیکسب و کارکتابدارو و درمانآموزشخبرها و نشریاتبازیهاتوصیههای امنیتیمراقب کلاهبرداری از طریق برنامههای متقلبانه باشیدنمونهای از یک نرم افزار موبایلی امننمونهای از یک نرم افزار موبایلی غیر امنسخن پایانی

کتاب تلگرام و هرآنچه باید از آن بدانید: راهکارها و توصیههای کاربردی نوشتهی علی محمد رجبی و جواد مختار رضایی، نحوه ثبتنام و نصب، طریقه ایجاد کانال و گروه، تنظیمات و اعلانها، مدیریت دانلود و کاهش مزاحمت و ارتقاء امنیت در تلگرام را به شما آموزش میدهد. در میان برنامههای پیام رسانی که این روزها در موبایلها دیده میشود، بدون شک تلگرام یکی از محبوبترین آنها به حساب میآید. این اپلیکیشن را دو برادر برنامهنویس روس در سال 2013 طراحی کردند. تلگرام به دلیل داشتن امکانات بسیار بالای خود در بازۀ زمانی کوتاه به یکی از بهترین اپلیکیشنهای پیامرسان در کل جهان مبدل شد. خیلی از شما بخش مهمی از زمان روزانه خود را در فضای مجازی و به خصوص شبکههای اجتماعی مجازی میگذرانید. در این فضا زندگی میکنید. شاد و غمگین میشوید، به کارهای روزمره خود میپردازید و در دنیای سرگرمی و اخبار غوطهور شده و از دریچه صفحات روشن تلفن همراه خود در دنیایی پرهیاهو به گشت و گذار میپردازید ولی یک سوال: تا چه میزان مهارتهای لازم برای این نوع از زندگی را کسب کردهاید؟ آیا با امکانات و ابزارهایی که در فضای مجازی در اختیار دارید آشنا هستید؟ آیا فرصتها و تهدیدهای شبکههای اجتماعی مجازی را میشناسید؟ آیا از سواد کاربری فضای مجازی، سوادرسانهای و سواد اطلاعاتی لازم برخوردارید؟ فهرست مطالبمقدمهثبت نام و نصب تلگرامتنظیمات گفتگوایجاد کانال جدیدمدیریت کانالایجاد گروه جدیدمدیریت گروهمدیریت دانلود خودکار رسانههاپاک کردن حافظه موقت تلگرامتنظیمات اعلانها و صداهاحذف اکانت تلگرامارتقاء امنیت تلگرامکاهش مزاحمت در تلگراماعلانها در سیستم عاملهای اندروید و آیفونسخن پایانی

کتاب تأثیر فضای سایبر بر امنیت از منظر حقوقی، اجتماعی، سیاسی و نظامی نوشتهی سعید حیدری و علی بیگی، تأثیرات فضای سایبر را در زمینههای ایجاد یا سلب امنیت مورد بررسی قرار میدهد تا اثرات منفی و مثبت بر جنبههای مختلف امنیت ملی را شناسایی کند. فضای سایبر چیست؟ فضای سایبر محیطی الکترونیکی و واقعی است که در آن ارتباطات انسان بسیار سریعتر و با ابزاری خاص و مسقیم شکل میگیرد. برعکس فضای واقعی، در فضای سایبر هیچگونه جابجایی فیزیکی وجود ندارد و کلیه کارها فقط از طریق فشردن کلیدها یا حرکت دادن ماوس انجام پذیر است. فضای سایبر به معنی مجموعهای از روابط انسانها با رایانه و وسایل مخابراتی، بدون هیچگونه روابط حضوری و جغرافیای فیزیکی است. در عصر حاضر، فناوری اطلاعات و جهانی شدن چه فعالیتهایی را تحت تأثیر خود قرار داده است؟ فناوری اطلاعات تمام فعالیتهای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و علمی بشر را تحت تأثیر خود قرار داده و اصول و عملکرد تمام جوامع را متحول کرده است. از شاخصههای مهم پایداری و ثبات هر حکومت، امنیت ملی است و سخن گفتن از امنیت ملی مستلزم برخورداری از توسعه انسانی و توجه به جوانب مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی آن است. دشمنان هر حکومت برای براندازی آن، از ابزارها و روشهای مختلفی استفاده میکنند، تا ثبات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی آن کشور را به چالش بکشند. از آنجا که امنیت کشورها در گرو کسب، حفظ و ازدیاد قدرت میباشد، در عصر حاضر که به عصر اطلاعات و ارتباطات مشهور است، یکی از ابزارهای پرقدرت چالش برانگیز در امنیت هر کشور، فضای مجازی است که میتواند به سهولت تهدیدات و زمینههای ناامنی ملل را فراهم آورد. بنابراین با توجه به جهانی شدن ارتباطات و اطلاعات و افزایش نقش فضای سایبر در زندگی مردم جهان، در این کتاب سعی شده تا نقش و جایگاه فضای سایبر بر امنیت ملی جوامع شناسایی و مورد تحلیل قرار گیرد. در بخشی از کتاب تأثیر فضای سایبر بر امنیت از منظر حقوقی، اجتماعی، سیاسی و نظامی میخوانیم: در بیان رابطه بین فضای مجازی و امنیت فرهنگی میتوان اذعان کرد که فضای سایبر به عنوان مولود تعامل انسان با فناوری اطلاعاتی و ارتباطی، امکانات و الگوهای نوینی را برای تعاملات فکری و اندیشهورزی فرا روی جوامع عصر کنونی قرار داده است. اگر چه فضای سایبر بدون ارتباط با واقعیات عینی و معمول در جوامع نیست اما به دلیل فضا، امکانات، زیرساختها، ابزارها، ویژگیهای تعاملی و ذهنیت کاربران، گفتمانهایی که در آن شکل میگیرد، ویژگیها و ابعاد و سازکارهای مختص به خود دارد. بنا به رویکرد «بلومر»، بین گفتمان و تکنولوژی رابطهای جداناپذیر وجود دارد. اکنون فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطی، با اثرگذاری بر ابعاد گوناگون ارتباطات، موجب پیدایش پدیدهای بهنام «فرهنگ سایبر» شده است. در فضای فرهنگی سایبر، الگوهای نوین گفتمانی شکل گرفته است که دامنه و ماهیت آن ناشناخته مانده است. در این فضا، به نوعی، موضوع ایجاد فضای کاملاً شخصی، به چالش کشیدن افکار و اندیشه، نضج گرفتن پاره فرهنگهای مجازی، تعامل بین فرهنگی، و قواعد گفتمانی مبتنی بر ارزشهای فرهنگ سایبر مطرح است. کنشگران علمی، فرهنگی و اجتماعی نیز از اینترنت برای پیشبرد راهبردها و بسط الگوهای گفتمانی مورد نظر، از فضای سایبر سود میجویند. این مهم در چهارچوب وبلاگستان و شبکههای اجتماعی محیط سایبر انجام میشود. در حقیقت، این باور خواهد بود که غیر قابل تطبیق بودن آنچه در فضای سایبر میگذرد با واقعیت بیرونی و وجود فاصله زیاد بین آنها، امری خطرناک میباشد و پیامدهای خطیری به دنبال دارد. روشن نبودن انواع، ابعاد، الگوها، میدان پایداری، حوزههای گفتمانی و ماهیت گفتمانیهای فضای سایبر، از یک طرف و ساز و کارهایی که اینترنت در خدمت این گفتمانها میگذارد، از نوع دیگر، موجب ناشناخته ماندن قانون ماهیت گفتمانها و فقدان دسترسی به نقشه روشنی از این فضا خواهد شد. به واقع، گفتمانهای رایج در فضای سایبر و نیز ساز و کارها و ابزار اینترنتی آن، در ایجاد، توسعه و شکل دادن به دانش سهیم میباشند. ابعاد تأثیر اینترنت بر شکلگیری و توسعه گفتمان در فضای مجازی در بسیاری از جوامع مانند ایران ناشناخته است و هویت و الگوهای این نوع گفتمانها نیز ناشناخته مانده است. فهرست مطالب مقدمهبخش اول: کلیاتتاریخچه فناوری اطلاعاتی و ارتباطیتعریف اینترنت و مسائل در حال ظهور آنفضای سایبرامنیتامنیت سایبریپدافندبخش دوم: فرصتها و ابعاد مختلف فضای سایبرفضای سایبر و دینفضای سایبر و امنیتفضای سایبر و بُعد فرهنگفضای سایبر و بُعد اقتصادیفضای سایبر و بُعد اجتماعیفضای سایبر و بُعد سیاسیفضای سایبر و بعد نظامیبخش سوم: چالشهای فضای سایبرفضای سایبر و فرهنگآسیبهای و مشکلات فردیفضای سایبر و اقتصادسیاسیانقلاب اطلاعات و فناوی ارتباطات در امور نظامیبخش چهارم: فضای سایبر از بعد حقوقیجرائم سایبریقانون جرائم رایانهایجرائم سایبری علیه امنیتتروریسمرویکرد نظامی - امنیتیخلاءهای قانونی و اجرایی در جرائم سایبریدفاع سایبریبخش پنجم: ارزیابی مطالب و ارائه پیشنهاداتارزیابی مطالبارائه پیشنهاداتفهرست منابعالف: منابع فارسیب: منابع لاتینج: تارنماها

کتاب جرایم کامپیوتری و سایبر نوشتهی بیژن کاظمی سنجانی ضمن معرفی و آگاهی دادن دربارهی محیط سایبر یا مجازی، به بررسی کامل جرائم در این زمینه میپردازد. محیط سایبر یا محیط مجازی مفهومی است که اخیرا از سوی جرم شناسان و حقوق دانان مورد توجه قرار گرفته و همزمان با خلق این محیط جرایمی نیز در آن و با استفاده از آن به وقوع میپیوندد. مبارزه حقوقی با این جرایم مستلزم برداشتن چند گام اساسی بود: نخست جرم انگاری رفتارهای مجرمانه بود، البته جرم انگاری بدون ایجاد و احراز مسئولیت کیفری عملی تقریبا بی سرانجام تلقی میشود، شاید بر همین اساس بوده که قانون گذار ایران در قانون جرایم رایانهای بر مسئولیت کیفری اشخاص حقوقی تأکید زیادی نموده و مسئولیت کیفری این اشخاص را برای نخستین بار در حقوق ایران صراحتا مورد توجه قرارداده است، به هر حال موضوع مسئولیت کیفری و تبیین گستره آن در حقوق جرایم رایانهای از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، ممکن است سؤالات زیادی در رابطه با گستره مسئولیت افراد در محیط مجازی مطرح شود، قانون گذار ایران فصل ششم از قانون جرایم رایانهای را به موضوع مسئولیت کیفری اختصاص داده است و تغییری که قانون فوق ایجاد نموده شناسایی و ایجاد مسئولیت کیفری برای اشخاص حقوقی در محیط مجازی است.فهرست مطالب فصل اول: کلیاتفصل دوم: دادهها و اطلاعات مجرمانه در فضای سایبر و مسئولیت کیفری ناشی از آنفصل سوم: مصادیق جرایم منافی عفت در فضای سایبری در حقوق ایرانفصل چهارم: مصادیق جرایم منافی عفت در فضای سایبری در حقوق انگلستانفصل پنجم: وجوه اشتراک و افتراق حقوق ایران و انگلستانفهرست منابع