کتاب شبکه سازی درون گراها: راهنمای ارتباط موفق برای افراد خجالتی و اجتماع گریز

کتاب شبکه سازی درون گراها: راهنمای ارتباط موفق برای افراد خجالتی و اجتماع گریز


کتاب شبکه سازی درون گراها: راهنمای ارتباط موفق برای افراد خجالتی و اجتماع گریز نوشته‌ی دوورا زاک، به افراد درون‌گرا کمک می‌کند تا در کسب‌وکار و حرفه خود موفق عمل کنند و ارتباط خوبی با همکارانشان داشته باشند.

دوورا زاک (Devora Zack) در کتاب شبکه سازی درون گراها (Networking for people who hate networking) قصد دارد شبکه‌سازی را برای شما لذت‌بخش و کاربردی جلوه دهد و این کار را بدون تغییر طرز فکر شما انجام می‌دهد. پس روی صندلی راحتی یا چمن بنشینید و شروع به خواندن کتاب کنید. اصلاً از خواندن این کتاب پشیمان نمی‌شوید.

با شبکه‌سازی استعدادهای شما شکوفا می‌شوند و می‌توانید به اهداف بزرگ فکر کنید. شاید بخواهید شغل جدیدی پیدا کنید، ارتقای شغلی بگیرید، ارتباطی حرفه‌ای یا شخصی برقرار کنید، دنیا را به جای بهتری برای زیستن تبدیل کنید، قدرت نفوذتان را بالا ببرید، محصول یا خدماتی بفروشید، کتابی بنویسید، قراردادی امضا کنید، بیش‌تر کار تیمی انجام دهید، مشهور شوید، رویاهای‌تان را به واقعیت تبدیل کنید یا کسب‌وکاری را توسعه دهید. روابط اجتماعی به تحقق اهداف‌تان کمک می‌کند.

اگر شما در سالیان قبل روابط خوبی با دیگران برقرار نکرده‌اید، برای شبکه‌سازی بسیار تلاش می‌کنید و تنها قوانین مکتوب را پی می‌گیرید، خطر بسیار جدی در کمین‌تان است؛ چرا که هیچ‌گونه پیش‌زمینه مرتبط و هیچ ذهنیتی برای یادگیری در شما وجود ندارد. حتی زبان داده‌ها و اطلاعات برایتان بیگانه و نامفهوم است.

کتاب پیش رو به زبانی قابل فهم و ساده برای افراد درون‌گرا، سردرگم و اجتماع‌گریز تهیه شده و به آنان کمک می‌کند تا به فرد موفقی در کسب‌وکار و شغل خود تبدیل شوند.

زمان ارزشمندترین دارایی شماست. آیا می‌دانید برتری این کتاب نسبت به کتاب‌های موجود دیگر چیست که باید دو ساعت از زمان ارزشمندتان را برای خواندن آن صرف کنید؟

1- به زبانی ساده و دوستانه روشی جدید و مؤثر برای شبکه‌سازی یاد می‌گیرید.
2- ده‌ها نکته کاربردی مرتبط یاد می‌گیرید که مستقیماً به اهداف روابط اجتماعی شما کمک می‌کند.
3- می‌توانید با خواندن و بررسی مثال‌های واقعی و جالب بی‌شمار، از سال‌ها تجربه‌‌ی نویسنده در زمینه‌های مختلف استفاده کنید.

قلم یا خودکار بردارید؛ چون در حین خواندن کتاب حتماً لازم‌تان می‌شود.

نکوداشت‌های کتاب شبکه سازی درون گراها:

- دیوید باخ (نویسنده کتاب میلیونر اتوماتیک، کتاب پرفروش نیویورک تایمز): از روابط اجتماعی متنفر هستم، اما عاشق این کتاب شدم! دوورا زاک به خوبی پستی و بلندی‌های روابط اجتماعی را می‌داند. رسالت او در این کتابْ آسان کردن شبکه‌سازی برای شماست که در هر صفحه از کتاب به چشم می‌خورد.

- جو توماس (رئیس دانشکده مدیریت، دانشگاه کرنل): بیایید چشم‌مان را به روی این مسئله باز کنیم که شما باید با دیگران ارتباط برقرار کنید. استراتژی نوآورانه دوورا زاک به افراد اجتماع‌گریز برای رسیدن به موفقیت کمک می‌کند.

- جف وایرن (مدیر شرکت مشاوره دیلویت): نه، لازم نیست در هر قرار ملاقات از همه کارت ویزیت بگیرید. دوورا زاک به شما ثابت می‌کند که می‌توانید روابط جدید حرفه‌ای و شخصی داشته باشید و هم‌چنان خود واقعی‌تان باشید.

- جف مارتین (معاون رئیس منابع انسانی شرکت سی‌اس‌سی): واقعاً این کتاب جالب و کاربردی را به درون‌گراها پیشنهاد می‌کنم. این کتاب مثل داشتن دوست قابل اعتمادی است که در هر قدم از مسیر رسیدن به اهداف‌تان در کنار شماست.

- پی جی کویپر (رئیس شرکت تصویر متحرک): وقتی این کتاب را بخوانید عاشقش می‌شوید! چون دوورا زاک خیلی خوب با خواننده ارتباط برقرار می‌کند و بین نویسنده کتاب‌های کسب‌وکاری که تا به حال خواندم همتا ندارد.

جملات برگزیده کتاب شبکه سازی درون گراها:

- ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودتان مقایسه نکنید.
- مهربان باشید. هرکسی که می‌شناسید در زمین جنگ زندگی خودش در جنگ است.
- جرأت کن خودت باش.
- ما دنیا را آن‌طور که هست نمی‌بینیم؛ بلکه آن‌طور که خودمان هستیم می‌بینیم.
- اگر به خودتان اعتماد کنید، می فهمید چطور باید زندگی کنید.
- فقط زمانی به اوج خوشحالی می‌رسیم که بخواهیم خودمان باشیم.
- شانس به کسی رو می‌کند که شهامت داشته باشد.
- همان‌طور که دوست دارید با شما رفتار کنند، با دیگران رفتار کنید.
- اگر باد نیست پارو بزن.
- باهوش بودن خیلی ساده است. اگر به گفتن حرف احمقانه‌ای فکر کنید اما آن را به زبان نیاورید، باهوش هستید.

در بخشی از کتاب شبکه‌سازی درون‌گرا می‌خوانیم:

صبر کنید و کمی فکر کنید. وقتی رویدادی طراحی می‌کنید، با جلسه طوفان فکری شروع می‌کنید؟ خیلی از مردم جلسات‌شان را با طوفان فکری شروع می‌کنند. شاید اعضای گروه شما درباره محل برگزاری، موضوع، میدان دید و جنبه‌های دیگر برنامه فکر بکری به ذهن‌شان برسد. اما در اکثر جلسات طوفان فکری، برون‌گراها در مرکز توجه هستند. به مثال زیر توجه کنید:

یک نفر موضوعی مطرح می‌کند و با در دست داشتن ماژیک و تخته‌پاک‌کن روبه‌روی گروه می‌ایستد. همه پیشنهادات‌شان را می‌گویند. بعضی شرکت‌کنندگان ایده‌های‌شان را بلند فریاد می‌زنند و روی تخته می‌نویسند تا همه ببینند. فقط حاضران فعال در جلسه حضور کامل دارند و کسانی که ساکت هستند بی‌علاقه، کسل، گیج، حواس‌پرت یا از موضوع پرت می‌شوند. مخالف نظر دیگران نیستند.

شرکت‌کنندگان فعال، برون‌گرا هستند. اساساً طوفان فکری برای کسانی ساخته شده که اول حرف می‌زنند بعد فکر می‌کنند. ایده کلی جلسات طوفان فکری بر این اساس استوار است که شما باید تا زمانی به حرف زدن ادامه دهید که دیگران با شما هم عقیده شوند. درون‌گراها اول فکر می‌کنند بعد واکنش نشان می‌دهند؛ در نتیجه هر زمان ایده‌های خوبی به ذهن‌شان می‌رسد، معمولاً تا وقتی ایده را بگویند پروسه تند طوفان فکری به فاز منطقی بعد رفته است (تحلیل بعد از رتبه‌بندی). تنها دلیل رد صلاحیت طوفان فکری این است که وقتی موضوع مورد علاقه برون‌گراها مطرح می‌شود، آن‌ها سریع‌تر و بیش‌تر از درون‌گراها حرف می‌زنند.

خوشبختانه، راه‌حلی ساده برای اصلاح این بی عدالتی بزرگ در حق درون‌گراها وجود دارد.

وقتی شما مسئولیت جلسات طوفان فکری در رویداد پیش رو را برعهده دارید، پیش از شروع رویداد موضوع را مطرح کنید یا سوالات را در دسترس شرکت‌کنندگان قرار دهید. کاغذ و خودکار به تعداد لازم تهیه کنید. بعد از شرکت‌کنندگان بخواهید چند لحظه تمرکز کنند و به راه‌حل‌های احتمالی فکر کنند، از آن‌ها بخواهید ایده‌های‌شان را روی کاغذ بنویسند.

یک یا دو دقیقه کافی‌ست. درون‌گراها کند نیستند، باملاحظه هستند. حواس‌تان به زمان باشد؛ به خودتان اعتماد نکنید که همین‌جوری ذهنی حدس بزنید کی زمان تمام شده؛ چرا که این حقیقت ثابت شده است که زمان برای سخنرانی که مقابل جمعیت ایستاده، نسبت به شرکت کنندگانِ نشسته، زودتر می‌گذرد.

فهرست مطالب
مقدمه: حتماً باید این کتاب را بخوانید
فصل اول: به کتاب راهنما خوش آمدید
فصل دوم: خودتان را ارزیابی کنید
فصل سوم: تخریب کلیشه‌ها
فصل چهارم: چرا از روابط اجتماعی متنفر هستیم؟
فصل پنجم: قوانین جدید هوشمندانه‌ای که تأثیرگذار هستند
فصل ششم: جعبه کمک‌های اولیه برای شبکه‌سازی
فصل هفتم: خداحافظ قانون طلایی
فصل هشتم: شبکه‌سازی بدون شبکه
فصل نهم: در جست‌وجوی کار
فصل دهم: سفر کاری
فصل یازدهم: برگزاری رویدادهای مناسب برای همه
فصل دوازدهم: نتایج دقیق تعریف کنید تا به اهداف‌تان برسید
نتیجه‌گیری: به زودی می‌بینمت

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه