کتاب راهنمای داستان گویی برای رهبران: تسلط بر هنر و اصول روایت تجاری

کتاب راهنمای داستان گویی برای رهبران: تسلط بر هنر و اصول روایت تجاری


کتاب راهنمای داستان گویی برای رهبران: تسلط بر هنر و اصول روایت تجاری نوشته‌ی استفان دنینگ تلاش می‌کند تا درباره‌ی دو هنر رهبری و داستان‌گویی برای شما بگوید و از دل تقابل این دو هنر راهکارهایی کاربردی در جهت بهبود راه و روش شما در زمینه‌ی رهبری و مدیریت ارائه می‌کند.

استیون دنینگ (Stephen Denning) در کتاب خود ایده‌ی ساده‌ای ارائه می‌کند که در صورت پیاده شدن آن، شما می‌توانید به عنوان رهبر دست‌آوردهای بزرگی داشته باشید. کتاب راهنمای داستان‌گویی برای رهبران (The Leader's Guide to Storytelling) آموزش می‌دهد که چگونه با استفاده از داستان‌گویی می‌توان با سخت‌ترین و بزرگترین مشکلات پیش روی رهبران در دنیای کسب و کار امروزی مبارزه کرد.

در بخشی از کتاب راهنمای داستان‌گویی برای رهبران می‌خوانیم:

مشخص است که دلیلی نداشت داستان‌گویانی که من ملاقات کردم نسبت به مدیران از شرایط راضی‌تر باشند. بسیاری از آن‌ها به نوعی درگیر دنیای سازمانی شده بودند. برای خیلی از آن‌ها داستان‌گویی یک نوع تفریح پاره‌وقت محسوب می‌شد زیرا درآمد کافی برای تأمین معاش‌شان را نداشت: آن‌ها برای تأمین خود کار دیگری داشتند. کسانی هم که به صورت تمام‌وقت در داستان‌گویی مشغول بودند به جهان تجارت و سازمان‌ها پرتاب شده بودند؛ اما داستان‌گویان این دو جهان را از هم تفکیک می‌کردند. آن‌ها نیز مانند همه با قضیه مدیریت دستوری در سازمان‌ها مشکل داشتند اما نمی‌دانستند چگونه باید وضع را تغییر دهند. آن‌ها زندگی دوگانه‌ای داشتند. صبح‌ها با نیم­کره چپ کار می‌کردند و شب نیز با نیم‌کره راست قصه می‌گفتند. مسئله تنها پیدا کردن راهی برای آمیختن داستان‌گویی با محیط کار نبود. اصلاً مشخص نبود می‌خواستند این قضیه اتفاق بیفتد یا خیر. همان‌طور که مدیران دوست نداشتند دنیای مدیریت و عقلانیت را آلوده روایت‌های حسی کنند، راویان نیز از اینکه داستان‌گویی را وارد دنیای تجارت کنند بر حذر بودند؛ بهتر بود آن را پاک و خالص می‌گذاشتند تا چنین ریسکی را قبول کنند.

فهرست مطالب
مقدمه
فصل اول: نقش داستان در سازمان‌ها
بخش اول: گفتن داستان مناسب
بخش دوم: شیوه صحیح داستان‌گویی
فصل دوم: هشت الگوی روایی
بخش سوم: تحریک دیگران به عمل
بخش چهارم: اعتماد به خود را ایجاد کنید
بخش پنجم: ایجاد اعتماد به شرکتتان
بخش ششم: ارزش‌های خود را انتقال دهید
بخش هفتم مجاب کردن افراد به انجام کار گروهی
بخش هشتم: به اشتراک‌گذاری دانش
بخش نهم: هدایت گیاه وحشی
بخش دهم: تصورات خود را بسازید و آن را به اشتراک بگذارید
بخش یازدهم: حل کردن پارادوکسِ خلاقیت
بخش دوازدهم: شکل متفاوتی از رهبری

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه