ایجاد مراکز نوآوری در دانشگاهها
دبیر ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویتساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از برنامههای این ستاد را ایجاد مراکز نوآوری و رواج فضای ترویجی و گفتمانی در دانشگاه ها عنوان کرد و گفت: حوزه خبر ظرفیت زیادی در این زمینه دارد و دانشکده خبر میتواند به این معاونت در ریاست جمهوری کمک کند.
«سید محمد حسین سجادی نیری» در بازدید از دانشکده خبر اظهار داشت: این معاونت ریاست جمهوری به دنبال این هستیم تا فضای گفتمانی و ترویجی را ایجاد کنیم. دانشگاه ها باید فضای فیزیکی را به این موضوع اختصاص دهند.
وی افزود: ایجاد مراکز نوآوری در دل دانشگاه ها و اینکه دانشجو را قدم به قدم پیش نبریم بلکه در فضای کلی به آنها ایده داده و چارچوب اصلی را به آنها نشان دهیم از برنامه های این معاونت است.
دبیر ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز ریاست جمهوری راه اندازی شبکه اساتید و باشگاه فارغ التحصیلان را از دیگر برنامه های ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویتساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ذکر کرد و یادآور شد:بعضی شرکت ها به واسطه مسئولیت هایی که دارند کارهایی را در دانشگاه ها رقم زده و نوآوری هایی را به ارمغان آورده اند.
سجادی نیری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: عادت کرده ایم تمام کارها را دولت و حاکمیت حل کند، طبیعی است دولت نمی تواند پاسخگوی این حجم از نیازها باشد.
وی افزود: حل مسائل نیازمند بودجه و بزرگ تر شدن دولت است، ما نباید ناتوانی حل این مسائل را به ناتوانی دولت تسری دهیم.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویتساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: علت ورود ما به بحث استارت آپ ها این است که یکی از پایه های شکل گیری آنها حول رفع مشکل و معضل شکل گرفته و به واسطه رفع معضل اقتصاد خود را شکل می دهند.
سجادی نیری ادامه داد: استارت آپ ها برای رفع مشکلات اجتماعی شکل می گیرند اما اولویت اول آنها مسائل اقتصادی نیست. استارت آپ ها از بحث های سودآور می گذرند تا بتوانند اتفاق های خوب را رقم بزنند.
وی افزود: هر سازمانی با توجه به عرضه جدید و نوآورانه اگر بخواهند روابط عمومی های خود را باز طراحی کنند، مستلزم نیروی انسانی و هزینه زیادی است که نیروهای قدیمی از انجام این کار بر نیامده و مستلزم جذب نیروی جدید است، این اتفاق به دلیل هزینه بالای آن نشدنی و غیر ممکن است.
دبیر ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز ریاست جمهوری همچنین اظهار داشت: استارت آپ های خوبی داریم که از جشنواره فجر تا رویدادهای تخصصی سازمانی را در بر می گیرند و چون جوان بوده و فضای جدید را به خوبی می شناسند کسب و کارهای خوبی نیز راه می اندازند.
سجادی نیری افزود: افراد باید در منطقه خود استارت آپ ایجاد کرده و در آنجا نقش ایفا کنند. همچنین باید در بازارها و کشورهای همسایه به دلیل حوزه های تمدنی نزدیک به ایران فعالیت داشته باشند.
وی تصریح کرد: این اتفاقات را دولت به دلیل درگیری های متعدد خود نمی تواند، رقم بزند و استارت آپ ها باید سیل فارغ التحصیلان دانشگاهی را به این راه آورده و از این فرصت استفاده کنند.
دبیر ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز ریاست جمهوری ادامه داد: حوزه خبر ظرفیت زیادی داشته و بسیاری از رسانه های قدیمی در قبال رسانه های جدید رنگ باخته اند. همچنین بعضی کانال های تصویری از بعضی رسانه های تصویری در این عرصه مخاطب بیشتری داشته اند. رویدادهای فرهنگی، تئاترهای جدید و شبکه خانگی در محتواهای ارائه شده نسبت به رسانه های سنتی پر مخاطب تر بوده اند و آینده در اختیار آنها است.
سجادی نیری با یادآوری ظرفیت مناطق آزاد و دانشکده خبر از رئیس این دانشکده خبر خواست تا با توجه به توانمندی استادان و دانشجویان این دانشکده که به زبان خارجی مسلط هستند به تأسیس پردیس دانشکده خبر در مناطق آزاد کمک کند.
وی به برنامه شرکتهای خلّاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اشاره کرد و افزود: حمایتهای ما از شرکتهای خلاق در دو حوزه صنایع و فرهنگ، این بار با رویکرد تمرکز بر رسانههای دیداری و شنیداری، در دل مرکز نوآوری دانشکده خبر میتواند افزون بر ایجاد اشتغال برای جوانان، حوزه رسانه را به ساحت جدیدتری وارد کند.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویتساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین گفت: خودگردانی هر دانشکده ابزار مهمی است که با استارتاپها ممکن میشود.
وی در ادامه از باشگاه دانشجویی دانشکده خبر بازدید کرد.
سجادی نیری در این بازدید نیز گفت: ظرفیت دانشکده خبر در حوزه رسانه بسیار خوب بوده و میتواند نخستین استارتاپهای رسانه را در حوزههای گوناگون علمی و فنآوری رقم بزند.
وی در ادامه بازدید از استودیوی ضبط صدا، پلاتوی نمایش، استودیوی ترجمه همزمان و سالن اجتماعات دانشکده و بخش اجرای برنامههای مرکز نوآوری مناسب بازدید کرد.
سرپرست دانشکده خبر نیز در این بازدید از تفاوت این دانشکده با دیگر دانشکدههای حوزه ارتباطات سخن گفت و افزود: این دانشکده بیش از ۲۰ سال است که در تربیت نیروی حرفه ای توانسته در جایگاه نخست باشد به طوری که دانشجویان از ترمهای نخستین، وارد بازار کار رسانه و روابط عمومی میشوند.
محمدعلی زکریایی با بیان این که دانشکده خبر میتواند بازوی رسانهپرور مهمی برای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری باشد، تصریح کرد: مسأله کردن هر سوژه اجتماعی و فرهنگی، کار ما است. دانشکده این توان بالقوه و تا حدودی بالفعل را دارد که جریانسازی جدیدی را در تغییر رسانهها به شکل مدنیتری ایجاد کند. مشابه آنچه در ابررسانههای جهان رخ میدهد.
سرپرست دانشکده خبر با بیان این واقعیت که در معماری اطلاعات، تعداد کارشناسان حرفه ای بسیار محدود است و این دانشکده تمام قد میتواند در این امر مهم همراهی کند، افزود: در تعامل میان دانشکده و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نقطههای ضعف و قدرت شناسایی می شود، تا برنامه چشمانداز درست و منطقی در حوزه رسانه و روابط عمومی شکل گیرد.
زکریایی گفت: دانشکده خبر بر آن است با تبدیل کردن سوژه به مسأله، برای رفع مشکلات اجتماعی جریانسازی انجام دهد.
مطالب مرتبط
- مترجم گوگل نمیتواند جایگزین انسان شود
- پذیرش دانشجو در پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران
- جزئیات پرداخت ۷ نوع وام به دانشجویان دانشگاه آزاد
- تربیت و فناوری های نوین
- تعریف استارت آپ
- بیش از یک میلیون کنکوری بر سر ۱۳ رشته دعوا دارند
- مقاله علمی و پژوهشی فرایند نوآوری
- گوشیهای چینی مضرترین گوشیهای دنیا
تگها
مطالب پربیننده
- ۳ نوشیدنی مفید برای سالمندان
- نکاتی مهم درباره جوشهای صورت
- علائم بیش فعالی در دخترها و پسرها را بشناسید
- میوه ای برای تقویت سیستم ایمنی بدن
- گیاهی برای دفع سنگ کلیه
- اربعین؛ پلی به سوی وحدت جهانی
- چالشهای ازدواج در دوران پیری
- اذن پدر برای ازدواج دختر لازم است یا خیر؟
- معرفی سوغات و صنایع دستی مازندران
- چگونه عطر مناسب بخریم؟
- زندگی نامه مسعود پزشکیان
- رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
- درباره دوران بحرانی نوجوانی
- بازار کرمان با قدمت ۶۰۰ سال
- معرفی موزه هنرهای معاصر تهران؛ بازتابی از هنر ایران و جهان
- مصرفگرایی و ویرانی زندگی
- پاسخ به سوالات رایج درباره مصرف شیر
- معرفی جنگل فندقلو؛ بهشتی مینیاتوری در اردبیل
- درباره سن پیری بیشتر بدانیم
- اهمیت خواب را جدی بگیرید
- معرفی مسجد شیخ لطف الله، اثری شگفت انگیز از دوران صفویه
- پناهگاه سکوت
- نحوه خوابیدن به خواستههای درونی
- مضرات سیگار از آسیبهای پوستی تا تهدید سلامتی
- در مورد کف پای صاف و باورهای قدیمی
- چگونه با کودکان چاق تعامل داشته باشیم
- چگونه خشم بهاری را کنترل کنیم
- چگونه تشخیص دهیم یک تصویر با هوش مصنوعی ساخته شده؟
- آموزش کامل تهیه سبزه عید با تخم شربتی
- کاهش وزن علمی و بدون برگشت
- قوانین کلاس و مدرسه
- قالب آماده و زیبای پاورپوینت(15)
- ۵ فیلم که همه زنان ایرانی باید تماشا کنند
- شعار سال ۱۴۰۱ «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»
- قالب زیبای پاورپوینت برای ارائه پروپوزال و دفاع رساله دکترا
- قالب پاورپوینت کادر دار زیبا
- پورنوگرافی چیست و چه اثری بر مغز و رابطه جنسی دارد؟
- قالب پاورپوینت گرافیکی و طرح دار زیبا
- قالب پاورپوینت گرافیکی زیبا
- رنگ چشم هایتان درباره شما و اجدادتان چه می گوید؟
- نمونه تدریس درس اول هدیه آسمان پنجم
- قالب پاورپوینت گرافیکی جالب
- اندکی درباره درسپژوهی
- کتاب پسری که جادویی شد
- همه زائران سلطان
- قالب پاورپوینت
- معرفی کتاب
- دوستی با کتاب
- قالب پاورپوینت گرافیکی
- درباره محسن رضایی
- معرفی کتاب
- قیافه و ظاهر واسه متولدین کدوم ماه، خیلی مهمه؟
- درباره امیر کبیر
- کتاب راهنمای کامل Interaction access
- کتاب پیوند زخم خورده
- درباره فخرالدین عراقی
- درباره محسن مهر علیزاده
- کتاب آموزش علیه آموزش
- خلاصه کتاب سواد بصری
- تورم به کدام سو میرود؟