تقویت سیستم عصبی

۵ حقیقتی که درباره نمک، نمی دانستید!

مقالات تغذیه و سلامت

۵ حقیقتی که درباره نمک، نمی دانستید!

بدن کمتر از آنچه فکر می کنید، به نمک نیازمند است: حتی اگر زیاد هم اهل رفتن سراغ ظرف نمک نباشید، هنوز هم این احتمال وجود دارد که بیش از میزان نیازتان به نمک، آن را دریافت کنید.
ویتامین هایی که بعد از ۴۰ سالگی حتما باید بخورید!

مقالات تغذیه و سلامت

ویتامین هایی که بعد از ۴۰ سالگی حتما باید بخورید!

با قرار گرفتن در آستانه ۴۰ سالگی توده عضلانی شما کاهش می یابد، احتمال افزایش وزن بیشتر می شود و خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند سرطان، بیماری های قلبی و دیابت بیشتر می شود.
این ۹ میوه و سبزی را به هیچ وجه دور نریزید!

محصولات کشاورزی

این ۹ میوه و سبزی را به هیچ وجه دور نریزید!

 اگر بلافاصله قطعاتی از محصولات تازه کشاورزی را جدا کرده و در سطح زباله بیندازید، بسیاری از مواد مغذی قدرتمند این محصولات را از دست داده اید.
سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر می‌شود

مقالات تغذیه و سلامت

سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر می‌شود

همیشه گفته می شود سبزی ها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید درباره بیشتر سبزی ها این موضوع درست باشد اما سبزی هایی هم وجود دارد که پختن آن، باعث افزایش ارزش غذایی آن می شود.