سلامت قلب و عروق

چه کسانی دچار مرگ زودرس می شوند؟

مقالات پزشکی و سلامت

چه کسانی دچار مرگ زودرس می شوند؟

یک مطالعه جدید ادعا می کند که خطرات قلبی ناشی از آلودگی هوا در سراسر جهان در سه دهه گذشته افزایش یافته است. 
معرفی ورزش‌های مناسب برای کسانی که فشارخون دارند

مقالات ورزشی

معرفی ورزش‌های مناسب برای کسانی که فشارخون دارند

هرچند ورزش بخش مهمی از پازل سلامت جسم و روان است، اما برای افرادی که دچار عوارضی هستند می‌تواند خطراتی داشته باشد.
تقویت سیستم ایمنی بدن با شلغم

مقالات تغذیه و سلامت

تقویت سیستم ایمنی بدن با شلغم

یکی از خواص شلغم تقویت سیستم ایمنی بدن است. این ماده‌ی خوراکی به دلیل داشتن فیتوکمیکال (مواد شیمیایی گیاهی) و چند نوع آنتی اکسیدان بدن را در برابر بیماری سرطان مقاوم می‌کند.
نوشیدنی مانع لخته شدن خون در بدن

پژوهش های پزشکی

نوشیدنی مانع لخته شدن خون در بدن

در حالی که بدن ما برای جلوگیری از خونریزی بیش از حد به لخته شدن خون متکی است، اما لخته شدن خون می‌تواند خطرناک و منجر به عوارض جدی و تهدیدکننده زندگی شود.
 ۸ دلیل مهم برای مصرف هندوانه

مقالات تغذیه و سلامت

 ۸ دلیل مهم برای مصرف هندوانه

قریب به ۹۲ درصد از این میوه را آب تشکیل می دهد و میوه ای بدون چربی است. خواص مصرف هندوانه از بهبود سلامت قلب و عروق گرفته تا تقویت سیستم ایمنی بدن، متنوع است
 بهترین و بدترین خوراکی‌ها برای درد آرتروز 

مقالات تغذیه و سلامت

 بهترین و بدترین خوراکی‌ها برای درد آرتروز 

در حالی که درمان آرتروز با روش‌های دارویی بسیار مرسوم است، اما درمان‌های بسیار زیاد و متنوع دیگری نیز برای این بیماری وجود دارد. از مهمترین این موارد می‌توان به پرهیز از غذا‌هایی که درد مفصل را تشدید می‌کنند و خوردن غذا‌
۶ پیشنهاد سالم برای فعال نگه داشتن حافظه با افزایش سن 

پژوهش های جدید پزشکی

۶ پیشنهاد سالم برای فعال نگه داشتن حافظه با افزایش سن 

حجم مغز شما به تدریج و با افزایش سن کاهش می یابد و در این میان برخی از سلول های عصبی ارتباطشان را با سلول های عصبی دیگر از دست می دهند ضمن این که جریان خون در مغز با افزایش سن کند می شود.
مصرف سبزیجات با برگ سبز و کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی

مقالات تغذیه و سلامت

مصرف سبزیجات با برگ سبز و کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی

نتیجه یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف سبزیجات دارای برگ سبز مانند اسفناج یا کلم پیچ خطر ابتلا به بیماری قلبی را تا ۲۶ درصد کاهش می‌دهد.