کلم پیچ

میوه‌ و سبزی با طعم آفت‌کش‌

پژوهش دانشگاهی

میوه‌ و سبزی با طعم آفت‌کش‌

کارگروه محیط‌ زیست آمریکا گزارشی در مورد میزان باقیمانده آفت‌کش‌ها در محصولات کشاورزی شامل میوه‌ها و سبزی‌ها منتشر کرده است که نشان‌ می‌دهد برخی میوه‌ها مانند توت‌فرنگی بیش از حد مجاز سموم کشاورزی را در خو
۸ حقیقت مهم درباره کلسیم

مقالات تغذیه و سلامت

۸ حقیقت مهم درباره کلسیم

برای داشتن استخوان های محکم و قوی نیاز دارید تا کلسیم مصرف کنید البته مصرف کلسیم خارج از منابع غذایی سرشار از کلسیم باید با نظر پزشک صورت بگیرد. با این حال، برای فهمیدن حقایق مهم در مورد کلسیم و این که به چه میزانی باید مصرف کنید،
مزایای مصرف مکمل‌ برای رفع خستگی

مقالات تغذیه و سلامت

مزایای مصرف مکمل‌ برای رفع خستگی

خستگی واژه‌ای است که برای توصیف کمبود انرژی استفاده می‌شود. خستگی می‌تواند تأثیر جدی بر سلامت داشته باشد، انگیزه و توانایی تمرکز را از بین ببرد و در صورت عدم درمان مشکلات دیگری ایجاد کند.
معرفی خوراکی های مفید برای غضروف‌سازی

مقالات تغذیه و سلامت

معرفی خوراکی های مفید برای غضروف‌سازی

با برنامه درمانی در کنار توجه به تغذیه، غضروف‌های آسیب دیده را میتوان بهبود بخشید یا علائم تحلیل رفتن آنها را کنترل کرد .
 ۵ خوراکی برای کمک  به غضروف سازی

مقالات تغذیه و سلامت

 ۵ خوراکی برای کمک  به غضروف سازی

غضروف یک بافت پیوندی مهم است که در سراسر بدن ما یافت می‌شود. در صورت آسیب دیدن در مفاصل، می‌تواند منجر به درد، التهاب، دامنه حرکتی محدود و سفتی شود که در نهایت می‌تواند به استئوآرتریت (OA)  متداول‌ترین نوع آرتروز تبدیل شود، ب
سبزیجاتی که باید حتما در رژیم غذایی تابستانه خود بگنجانید!

مقالات تغذیه و سلامت

سبزیجاتی که باید حتما در رژیم غذایی تابستانه خود بگنجانید!

 سبزیجات منابع مهم بسیاری از مواد مغذی از جمله پتاسیم، فیبر غذایی، اسید فولیک و ویتامین های آ، ث وEهستند. خوردن رژیم غنی از میوه‌ ها و سبزیجات به عنوان بخشی از یک برنامه غذایی سالم می‌ تواند خطر سکته مغزی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت
۷ ماده غذایی را مصرف کنید تا دچار ریفلاکس معده نشوید

مقالات تغذیه و سلامت

۷ ماده غذایی را مصرف کنید تا دچار ریفلاکس معده نشوید

فودمپ ها یا همان غذاهای حاوی کربوهیدرات مسئول التهاب روده، گاز، نفخ و دیگر مشکلات ناراحت کننده معده باشند.
مصرف سبزیجات با برگ سبز و کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی

مقالات تغذیه و سلامت

مصرف سبزیجات با برگ سبز و کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی

نتیجه یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف سبزیجات دارای برگ سبز مانند اسفناج یا کلم پیچ خطر ابتلا به بیماری قلبی را تا ۲۶ درصد کاهش می‌دهد.