سرطان دهان

مواد غذایی محافظت کننده در برابر سرطان

مقالات تغذیه و سلامت

مواد غذایی محافظت کننده در برابر سرطان

میوه‌ها و سبزی‌های رنگی غنی از مواد شیمیایی گیاهی هستند که در مبارزه با بیماری ها و تقویت سیستم ایمنی نقش مهمی دارند؛ مصرف بیشتر این نوع مواد غذایی باعث کاهش خطر سرطان ریه، دهان، مری، معده و روده می‌شود.
۵ هشدار بین المللی درباره قلیان!

مقالات بهداشت و سلامت

۵ هشدار بین المللی درباره قلیان!

با توجه به تحقیقاتی که محققان دانشگاه هاروارد در سال ۲۰۰۸ انجام دادند؛ نشان داده شد قلیان نه تنها به اندازه سیگار اعتیاد آور است؛ بلکه به دلیل شیوه استعمال، دود بیشتری را وارد ریه ها می کند و بسیار مضرتر از سیگار است.
معرفی عادت‌های سرطان زا 

پژوهش های جدید پزشکی

معرفی عادت‌های سرطان زا 

مقامات پزشکی به طور رسمی به عدم مصرف مکمل‌های ویتامین E و بتاکاروتن توصیه و بر خطر آن‌ها تاکید کرده اند؛ به گونه‌ای که این مکمل‌ها ممکن است خطر ابتلا به سرطان یا بیماری قلبی را افزایش دهند.
سبزیجاتی که باید حتما در رژیم غذایی تابستانه خود بگنجانید!

مقالات تغذیه و سلامت

سبزیجاتی که باید حتما در رژیم غذایی تابستانه خود بگنجانید!

 سبزیجات منابع مهم بسیاری از مواد مغذی از جمله پتاسیم، فیبر غذایی، اسید فولیک و ویتامین های آ، ث وEهستند. خوردن رژیم غنی از میوه‌ ها و سبزیجات به عنوان بخشی از یک برنامه غذایی سالم می‌ تواند خطر سکته مغزی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت