کاهش کلسترول خون

مواد غذایی محافظت کننده در برابر سرطان

مقالات تغذیه و سلامت

مواد غذایی محافظت کننده در برابر سرطان

میوه‌ها و سبزی‌های رنگی غنی از مواد شیمیایی گیاهی هستند که در مبارزه با بیماری ها و تقویت سیستم ایمنی نقش مهمی دارند؛ مصرف بیشتر این نوع مواد غذایی باعث کاهش خطر سرطان ریه، دهان، مری، معده و روده می‌شود.
چند هشدار در مورد مصرف سیاه‌دانه و عسل

مقالات تغذیه و سلامت

چند هشدار در مورد مصرف سیاه‌دانه و عسل

معجون سیاه‌دانه با عسل یک معجون طبیعی است؛ اما از آن به عنوان دارو یاد می‌شود. این یعنی مصرف خودسرانه این معجون ممکن است برای برخی افراد ایجاد مشکل کند. پس حتما در این زمینه با متخصص طب سنتی یا پزشک معالج خود مشورت کنید.
کاهش ۷۰ درصدی عفونت کرونا با داروی کاهش چربی خون

پژوهش های جدید پزشکی

کاهش ۷۰ درصدی عفونت کرونا با داروی کاهش چربی خون

مطالعات جدید نشان می‌دهد یک داروی خوراکی کاهش کلسترول خون در کاهش شدت عفونت کووید-۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن تا ۷۰ درصد موثر است.
کلسترول خوب از کبد محافظت می‌کند

مقالات تغذیه و سلامت

کلسترول خوب از کبد محافظت می‌کند

مطالعات محققان دانشکده پزشکی دانشگاه واشینگتن در سنت‌لوئیس نشان می‌دهد یک نوع کلسترول خوب (HDL)، از کبد در برابر انواع آسیب‌ها محافظت می‌کند.