مصرف گوجه فرنگی

مواد غذایی برای جلوگیری از کم آبی بدن

مقالات تغذیه و سلامت

مواد غذایی برای جلوگیری از کم آبی بدن

تحقیقات نشان می دهد خوردن غذاهای حاوی آب نه تنها کالری کمتری دارند و به کاهش وزن کمک میکنند، بلکه انتخاب مفیدی برای جلوگیری از کم آبی بدن در روزهای گرم سال هستند.
فقر آهن چیست و چه تاثیری بر بدن دارد؟

فقر آهن چیست و چه تاثیری بر بدن دارد؟

کم‌خونی فقر آهن عارضه‌ای است که در آن، کمبود آهن در بدن منجر به کاهش تعداد گلبول‌های قرمز خون می‌شود.
معرفی خوراکی‌هایی برای شفافیت پوست

مقالات تعذیه و سلامت

معرفی خوراکی‌هایی برای شفافیت پوست

یکی از رایج‌ترین سوالاتی که بسیاری از افراد می‌پرسند ابن است که بهترین مواد غذایی برای داشتن پوستی سالم کدامند. درواقع برخی از افراد مایلند بدون دارو و درمان‌های رایج پزشکی و تنها از طریق روش‌های طبیعی پوست خود را بهبود دهند.
مصرف زیاد قهوه حجم مغز را کاهش می‌دهد

مقالات تغذیه و سلامت

مصرف زیاد قهوه حجم مغز را کاهش می‌دهد

مطالعات محققان دانشگاه جنوب استرالیا نشان می‌دهد مصرف بیش از ۶ فنجان قهوه در روز حجم مغز را کاهش داده و احتمال بروز زوال عقل و سکته مغزی را افزایش می‌دهد.
گزینه‌های غذایی مسکن انواع دردها

مقالات تغذیه و سلامت

گزینه‌های غذایی مسکن انواع دردها

برخی از بیماری‌های مزمن مانند بیماری های قلبی همیشه با التهاب همراه هستند. معمولا یکی از رایج ‌ترین درمان‌ ها برای رفع التهاب، همان استفاده از داروهای غیراستروئیدی است. اگرچه استفاده از این داروها در رفع التهاب مفید است، اما دارای عوار
سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر می‌شود

مقالات تغذیه و سلامت

سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر می‌شود

همیشه گفته می شود سبزی ها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید درباره بیشتر سبزی ها این موضوع درست باشد اما سبزی هایی هم وجود دارد که پختن آن، باعث افزایش ارزش غذایی آن می شود.