کلسترول

آشنایی با خواص و مضرات جگر گوسفند

مقالات تغذیه و سلامت

آشنایی با خواص و مضرات جگر گوسفند

جگر گوسفند سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن و یک خوراکی مفید برای درمان و پیشگیری از کم خونی است.
مصرف کرنبری و جلوگیری از زوال عقل

مقالات تغذیه و سلامت

مصرف کرنبری و جلوگیری از زوال عقل

طبق یک مطالعه جدید، افراد مسن سالمی که به طور منظم کرنبری می خورند، ممکن است حافظه و عملکرد مغز بهتری داشته باشند و همزمان کلسترول شان کاهش یابد.
روش‌هایی برای کاهش فوری کلسترول 

مقالات سلامت

روش‌هایی برای کاهش فوری کلسترول 

کلسترول برای بسیاری از فرآیندهای بدن انسان حیاتی است؛ زمانی که افراد در مورد کلسترول بالا به صورت منفی صحبت می کنند، معمولا به LDL با نام مستعار «کلسترول بد» اشاره دارند تا HDL «کلسترول خوب» یا VLDL (که حامل تری گلیسیرید در خو
میان وعده‌هایی که شما را پر انرژی نگه می‌دارد

مقالات تغذیه و سلامت

میان وعده‌هایی که شما را پر انرژی نگه می‌دارد

وقتی صحبت از تغذیه سالم به میان می‌آید، تمرکز زیاد بر روی قندهای افزوده ، غذاهای فراوری شده و کربوهیدات هاست که به سرعت هضم می‌شوند و قند خون انسان را بالا می‌برند.
معرفی بهترین دمنوش‌های لاغری شکم و پهلو

مقالات تغذیه و سلامت

معرفی بهترین دمنوش‌های لاغری شکم و پهلو

امروزه به علت داشتن سبک زندگی ناسالم بسیاری از افراد دچار چاقی و اضافه وزن هستند. برای درمان این مشکل تغذیه سالم و ورزش پیشنهاد می‌شود. اما راهکار ساده ما مصرف گیاهان دارویی است. افزون بر این که به سلامت مان آسیب نمی‌زند، به کاهش وزن مان هم
چای سیاه یا سبز؛ کدام سالم‌تر است؟

مقالات تغذیه و سلامت

چای سیاه یا سبز؛ کدام سالم‌تر است؟

 چای سیاه همیشه محبوب‌ترین چای بوده اما حدود یک دهه است که چای سبز به دلیل فواید آن برای سلامتی، سر و صدای زیادی به پا کرده و اکنون این سوال مطرح شده که کدامیک سالم‌تر است.
عامل اصلی بیماری کبد

مقالات پزشکی

عامل اصلی بیماری کبد

کبد بسیاری از وظایف حیاتی را انجام می‌دهد، از جمله تنظیم متابولیسم چربی‌ها و قند، متعادل کردن مواد معدنی و ویتامین‌ها و ذخیره مواد مغذی عمومی مانند قند، چربی، ویتامین‌ها و مواد معدنی.
نکاتی جالب درباره فواید و مضرات جگر مرغ

مقالات تغذیه و سلامت

نکاتی جالب درباره فواید و مضرات جگر مرغ

جگر مرغ اگر ارگانیک تهیه شده باشد خوردن آن برای کاهش استرس و تقویت پوست و مو و درمان برخی بیماری‌ها بسیار مفید و موثر است.
پاروکردن برف می‌تواند منجر به حمله قلبی شود

مقالات پزشکی

پاروکردن برف می‌تواند منجر به حمله قلبی شود

مطالعات اخیر محققان نشان می‌دهد پاروکردن برف می‌تواند منجر به حمله یا ایست قلبی در مبتلایان به بیماری‌های قلبی یا افرادی که از بیماری قلبی خود آگاهی ندارند، بشود.
۱۴ خوراکی که التهاب را از بدن دور می‌کند

مقالات تغذیه و سلامت

۱۴ خوراکی که التهاب را از بدن دور می‌کند

التهاب مزمن زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی به سلول‌های سالم بدن حمله کرده و سبب بروز بیماری‌های خودایمنی می‌شود.
راهکار جدید تشخیص زودهنگام خطر بیماری‌های قلبی و عروقی

پژوهش های جدید پزشکی

راهکار جدید تشخیص زودهنگام خطر بیماری‌های قلبی و عروقی

محققان موسسه کارولینسکا در یک تحقیق گسترده دریافتند دو پروتئین که ذرات کلسترول را در خون جابه‌جا می‌کنند، نشانگرهای زیستی قابل اعتمادی برای تشخیص خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی محسوب می‌شوند.
ادویه‌هایی که قند خون دیابتی ها را تنظیم می‌کنند

مقالات تغذیه و سلامت

ادویه‌هایی که قند خون دیابتی ها را تنظیم می‌کنند

اگرچه بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ نیاز به پیگیری های متعدد میزان قند خون و ادامه روند دارودرمانی دارند، اما در کنار داشتن یک شیوه زندگی مناسب، ثابت شده است که برخی ادویه جات می توانند در درمان و یا کنترل قندخون در افراد دیابتی مفید واقع شوند.
سلامتی با مصرف منظم بادام

مقالات تغذیه و سلامت

سلامتی با مصرف منظم بادام

بادام سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین و فیبر، همراه با تعداد زیادی از مزایای سلامتی است. فقط یک مشت بادام حدود یک هشتم نیاز ما به پروتئین روزانه را تامین می کند.
کلسترول نقش کلیدی در ابتلا به آلزایمر دارد

مقالات پزشکی و سلامت

کلسترول نقش کلیدی در ابتلا به آلزایمر دارد

 تحقیقات جدید نشان می دهد که کلسترول تولید شده در مغز نقش کلیدی در ابتلا به بیماری آلزایمر دارد.
۹ عامل خطر، شما را به حمله قلبی نزدیک می‌کند

مقالات پزشکی و سلامت

۹ عامل خطر، شما را به حمله قلبی نزدیک می‌کند

بعضی از عوامل خطر حمله قلبی، تحت کنترل شما هستند اما برخی دیگر خیر. بیماری عروق قلب سالانه باعث تقریبا ۲,۱ میلیون حمله قلبی می شود و بیشتر از ۴۰ درصد از کسانی که دچار حمله قلبی شده اند، میمیرند.
بهبود سلامتی با مصرف غذاهای تند

مقالات تغذیه و سلامت

بهبود سلامتی با مصرف غذاهای تند

فرهنگ های بسیاری در سرتاسر جهان از ادویه ها و سس های تند، نه فقط برای مزه، استفاده کرده اند. تمام فواید و اثرات مثبت محصولات با طعم تند در کپسایسین موجود در آنهاست.
۸ نکته مهم درباره کاهش وزن

مقالات تغذیه و سلامت

۸ نکته مهم درباره کاهش وزن

فواید کاهش وزن علاوه بر پیشگیری از بیماری هایی مانند بیماری های قلبی، دیابت و سکته مغزی، شامل اثرات مفید ناشناخته تری نیز هست.
غذای پرچرب چه بلایی بر سر بدن می‌آورد؟

مقالات تغذیه و سلامت

غذای پرچرب چه بلایی بر سر بدن می‌آورد؟

آسیب به مخاط روده ناشی از رژیم غذایی با چربی بالا می‌تواند تغییرات منفی را در میکروبیوم روده ایجاد کند، از جمله گسترش باکتری‌های مضر (به عنوان مثال، انتروباکتریاسه) و ترویج بیماری.
کلسترول مغز و تنظیم پلاک‌های آلزایمر

پژوهش های جدید پزشکی

کلسترول مغز و تنظیم پلاک‌های آلزایمر

محققان انستیتوی تحقیقاتی اسکریپس واقع در آمریکا با استفاده از تکنیک‌های پیشرفته تصویربرداری دریافتند میزان تولید پروتئین آمیلویید بتا (Aβ) در مغز که در بروز آلزایمر نقش دارد، توسط کلسترول تنظیم می‌شود.
انبه؛ میوه‌ای با خاصیت های حیرت‌انگیز

مقالات تغذیه و سلامت

انبه؛ میوه‌ای با خاصیت های حیرت‌انگیز

انبه یکی از مغذی‌ترین میوه‌های روی این سیاره است. این میوه که پادشاه میوه‌ها خطاب می‌شود، نه تنها غنی از مواد مغذی است، بلکه مزه متفاوت و ویژگی‌های درمانی شگفت‌انگیزی هم دارد. در واقع انبه نوعی ابرخوراکی محسوب می‌شو