مقالات تغذیه و سلامت
سلامتی با مصرف منظم بادام

بادام سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین و فیبر، همراه با تعداد زیادی از مزایای سلامتی است. فقط یک مشت بادام حدود یک هشتم نیاز ما به پروتئین روزانه را تامین می کند.
بادام سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین و فیبر، همراه با تعداد زیادی از مزایای سلامتی است. فقط یک مشت بادام حدود یک هشتم نیاز ما به پروتئین روزانه را تامین می کند.
منافع بهداشتی بادام در طول قرن ها ثابت شده است و این منافع بالقوه عبارتند از کاهش کلسترول و کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی.
یک مطالعه که در سال ۲۰۰۵ در مجله انجمن رژیم غذایی آمریکا به چاپ رسید، نشان داد که مصرف بادام منجر به افزایش سطح ویتامینEدر رژیم غذایی و جریان خون می شود. این ویتامین یک آنتی اکسیدان قوی است که از سلول ها در برابر آسیب ها دفاع می کند و مانع از گرفتگی عروق ناشی از کلسترول بالا می شود.
بادام باعث چاقی نمیشود: بر خلاف باورهای رایج بادام و کلا تمام میوه های صدفی باعث چاقی نمی شوند. مغزهای روغنی مانند بادام و پسته و غیره با وجود اینکه حاوی چربی هستند اما در عین حال احساس سیری طولانی مدتی ایجاد و جذب چربی های زیاد را مهار می کنند.
بادام برای گیاه خواران: بادام سرشار از کلسیم، منیزیم و فیبر است و یکی از منابع پروتئین محسوب می شود. به همین دلیل می تواند برای افرادی که از محصولات حیوانی مانند گوشت و غیره تغذیه نمی کنند مناسب باشد.
بادام تقویتکننده سیستم ایمنی بدن: بادام حاوی مواد مغذی و خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارد. یک مشت بادام به اندازه یک پیاله بروکلی یا چای سبز آنتی اکسیدان پولی فنول به بدن می رساند.
بادام و کاهش خطر ابتلا به سرطان: محققان گروه تغذیه دانشگاه کالیفرنیا اعلام کردند که مصرف بادام با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در تماس است.
بادام و بیماری قلبی: این خوراکی همراه با سایر آجیل و دانه های دیگر منجر به بهبود سطوح چربی خون می شود و برای قلب مفید است. شواهد نشان می دهد که رژیم غذایی شامل بادام منجر به رفع بیماری های قلبی می شود. همچنین بادام منجر به افزایش سطح آنتی اکسیدان ها در جریان خون شده و کاهش فشار خون و بهبود جریان خون را به دنبال دارد.
بادام خام یا بو داده؟ بادام خام بهتر از بادام بو داده است. برای بو دادن بادام معمولا از چربی های مضر استفاده می شود. به همین دلیل بهتر است از بادام خام استفاده کنید تا از چربی و نمک زیاد دور باشید.
بهتر است بادام را با پوست بخورید: پوست نازک بادام سرشار از آنتی اکسیدانها و مواد مغذی است. این بخش از بادام خواص ضدویروسی و ضدالتهابی فوق العادهای دارد. توصیه بر این است که بادام را با پوست نازک آن میل کنید.
منبع: medicalnewstoday
دانلود تصاویر
-
مردم سرگرم در حال پریدن
-
پک استوری اینستاگرام فشن
-
تصویر سه بعدی صورت خوک
-
تصویر گلوله برفی یخ زده
-
پروژه آماده اپل موشن و فاینال کات پرو YouTube Intro Video
-
کاراکتر سه بعدی خوک صورتی
-
افکت متن گرایش های موسیقی
-
تصویر اسب تک شاخ مومیایی
مطالب مرتبط
-
برندگان نوبل فیزیک، شیمی و پزشکی جوایز خود را دریافت کردند
-
عادت هایی که باعث پیری زودرس می شوند
-
چگونه سیگار کشیدن باعث سرطان ریه می شود؟
-
رژیم غذایی پرچرب موجب پیشرفت سرطان پروستات میشود
-
۱۰ روش برای درمان اگزما در خانه
-
چگونه افکار مثبت را در خود پدیدار کنیم؟
-
رابطه استرس و چاقی را می دانید؟
-
تاثیر افکار منفی بر DNA افراد
تگها
- رژیم غذایی
- سرطان
- سیستم ایمنی بدن
- بیماری قلبی
- چای سبز
- آنتی اکسیدان
- منیزیم
- کلسترول
- فیبر
- گوشت
- مواد معدنی
- ویتامین
- کاهش کلسترول
- بیماری های قلبی
- جریان خون
- کلسترول بالا
- پروتئین
- ویتامینE
- کلسیم
- بادام
- مقالات تغذیه و سلامت
- آجیل
- سرطان روده بزرگ
- بروکلی
- مصرف بادام
- گرفتگی عروق
- فایده بادام
- ثمرات بادام
- ارزش بادام
- مزایای سلامتی
- انجمن رژیم غذایی آمریکا
- میوه های صدفی
- سطوح چربی خون