کتاب هوش کلامی

کتاب هوش کلامی

کتاب هوش کلامی نوشته‌ی بتول ناصری، به راهکارهای تقویت این هوش، برای کسانی که می‌خواهند که یک سخنران و یا یک مجری عالی باشند و همچنین افرادی که می‌خواهند توانایی خوب صحبت کردن و پرزنت کردن را برای افزایش درآمد خود در کسب‌ و کار پیدا کنند، می‌پردازد.

آیا تاکنون به «هوش کلامی» به عنوان یکی از پایه‌های موفقیت در کسب و کار، زندگی و ارتباطات نگاه کرده‌اید؟ آیا کوشش نموده‌اید این هوش را در خود پرورش و رشد دهید؟ به شما پیشنهاد می‌شود این کتاب را برای ارتقاء هوش کلامی خود بردارید، تمرین‌های مربوط به آن را انجام دهید و موفقیت را در همه زمینه‌های زندگی خود از نزدیک تجربه کنید.

در این کتاب یاد می‌گیرید که می‌توانید هوش کلامی را همانند سایر هوش‌های انسان تقویت کنید. سپس در مورد نحوۀ عملکرد مغز و نیمکره‌های انسان و ارتباط آن با این هوش پرداخته می‌شود و در آخر تمرین‌هایی برای افزایش هوش کلامی داده شده تا به‌ وسیله‌ی آن‌ها بتوانید موفقیت‌هایی در کسب‌ و کار و ارتباطات خود با دیگران را داشته باشید.

این کتاب ابزار خود اصلاحی برای شناخت انواع استعدادها، علایق و توانایی‌های طبیعی بر اساس انواع هوش که در هر فرد به ودیعه گذاشته شده‌ است، می‌باشد.

هر فرد می‌تواند با مطالعه‌ی این کتاب ارزشمند قلمرو هوش خود را کشف کند و در جهت باروری توانمندی‌ها و استعدادهای بالقوه‌ی خود از آن استفاده نماید.

در کتاب حاضر به تمریناتی اشاره شده‌ است که هر کدام از این تمرینات باید روزها و هفته‌ها و ماه‌ها انجام شود و آن‌ قدر اثر آن گران‌بها است که می‌تواند سال‌های سال و حتی برای نسل‌های بعد از خودتان موثر و مفید باشد.

در بخشی از کتاب هوش کلامی می‌خوانیم:

کسانی که دارای هوش طبیعت‌گرای بالایی هستند، سازگاری بیشتری با طبیعت دارند و معمولاً به پرورش، کشف محیط و یادگیری دربارۀ موجودات علاقه‌مندند. این افراد به سرعت از جزئی‌ترین تغییرات در محیطشان آگاه می‌شوند و به شدت به یادگیری موضوعات بی‌ارتباط با طبیعت بی‌علاقه هست، این هوش حساسیت یک فرد را با محیط پیرامون توصیف می‌کند.

گاردنر اعتقاد داشت این هوش منشأ در نیازمندی‌های بشرهای نخستین دارد، زیرا دوام و زندگانی آنان اصولاً به آگاهی‌های آن‌ها از اقسام گیاهی و جانوریمفید و مطلوب و زیان‌بخش مربوط می‌شد. همچنین هوش طبیعت‌گرا امکان دارد به آدم‌های نخستین مدد رسانده باشد تا الگوریتم‌ها، اشکال و تحولات محیط اطراف خود و زیست‌بوم را متوجه شوند بدین‌گونه قادر به نمو بودند و دوام خود را نگه‌دارند و معیشت خود را ادامه دهند. هوش طبیعت‌گرا در آن قسمت از مغز جای دارد که مسئولیت درک و شناخت الگوریتم‌ها، نمونه‌ها، نقشه‌ها، شناخت مغایرت‌های پدیده‌ها و گروه‌بندی آنان و برقراری رابطه میان اجزای طبیعت را به گردن دارد. از اعمال مشهود هوش طبیعت‌گرا می‌توان به این موارد اشاره کرد: رده‌بندی کردن، نظام دهی کردن، گروه‌بندی کردن، تطبیق دادن، برابری کردن، مشخص کردن، تقسیم کردن، لیست‌بندی کردن، مرتب کردن، تنظیم کردن، مختصر کردن، ثبت کردن، رسم کردن و... .

در تمدن‌هایی که فاقد دانش رسمی می‌باشند و علم توسعه یافتۀ زیادی نداشته‌اند افرادی که هوش طبیعت‌گرای بالایی دارند زیادترین توانایی را در رده‌بندی کردن و گروه‌بندی حیوانات و گیاهان دارند. در حالیکه در تمدن‌های توسعه یافته افراد طبیعت‌گرا زیست‌شناسانی هستند که رده‌ها و نژادها را بازشناسی کرده و آنان را در الفاظ تأیید کرده و به گونه رسمی سازمان‌دهی می‌کند.

هوش طبیعت‌گرا به مرتبط ساختن آگاهی و مفروضات به پیرامون طبیعی یک فرد ارتباط دارد. هوش طبیعت‌گرا آخرین هوشی می‌باشد که توسط گاردنر توصیف شده است. اشخاصی که هوش طبیعت‌گرای بالایی دارند تمایل زیادی به طبیعت و فضایی که در آن زندگی می‌کنند دارند. توانمندی رویش و نمو و پروراندن اقسام گوناگون حیوانات و گیاهان و لذت بردن از حفاظت و خانگی ساختن حیوانات از خصوصیات آن‌ها می‌باشد.

فهرست مطالب

سخن استاد محمدپیام بهرام‌پور
سخن استاد مهدی صادقلو
سخن استاد فرزانه معصومیان گوینده، مجری و مدرس فن بیان
سخن استاد ارشاد احراری مدرس دوره‌های عملی فن بیان و زبان بدن
سخن دکتر طیبه حقیقت خواه
پیشگفتار
مقدمه
پله اول: هوش
مفهوم هوش
هوش چندگانه نظریۀ گاردنر
هوش تصویری فضایی
هوش ریاضی
هوش اندامی جنبشی
هوش موسیقایی
هوش میان‌فردی (هوش اجتماعی)
هوش درون‌فردی (هوش هیجانی)
هوش طبیعت‌گرا
پله دوم: عملکرد مغز
نیمکره‌های مغز انسان
بخش بروکا و ورنیکه
پله سوم: مسیر عصبی
انعطاف‌پذیری عصبی
مسیر عصبی
پله چهارم: هوش کلامی
فرق هوش کلامی و حاضرجوابی
بداهه گویی
تقویت مهارت بداهه گویی
پله پنجم: کلام بدن
تحقیق، هماهنگی مغز و بدن
صدای شما
داستان فروش قایق
تمرین در مقابل آینه
تمرین‌های صدا
1. تمرین صوتی
2. آواز خواندن
3. تمرین تقویت تن صدا
‌4. تمرین حجم صدا
بار منفی و مثبت کلمات
تحقیق، توضیحاتی در مورد کلمات
پله ششم: راهکارهای تقویت هوش کلامی
مربی قدرتمند تندگویی
تمرین شرطی‌سازی با کش
تمرین خواندن و نوشتن
تمرین بارش فکری
تمرین ضبط‌ صوت
تمرین و ورزش مغز
انواع تمرینات مغزی
تمرین آزمون استروپ
تمرین یه اسم دیگه بگو
تمرین نوشتن با دست مخالف
تمرین ارتباط بین 3 کلمه بی ربط
پله هفتم: کاربرد هوش کلامی
کسب‌ و کار
داستان سوزوکی
کشف سوزوکی
تقلید در محل کار
تحقیق، هوش کلامی و موفقیت تحصیلی
متقاعدسازی در بازاریابی
تقدیرها
سخن آخر
سخن استاد جمال قمری

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه