کتاب روش‌های تدریس در مطالعات اجتماعی

کتاب روش‌های تدریس در مطالعات اجتماعی


کتاب روش‌های تدریس در مطالعات اجتماعی به رویکردهای مختلف و تفاوت‌های درس مطالعات اجتماعی در نظام آموزشی قدیم و جدید و همچنین چگونگی تدریس و ویژگی‌های معلم این درس پرداخته است.

این کتاب تعریف و درک درستی از مطالعات اجتماعی و ویژگی‌های آن دارد و به ایجاد فهم وسیعی از موضوعات علوم اجتماعی و وحدت در یادگیری آن تأکید می‌کند.

روش‌های تدریس در مطالعات اجتماعی، کتابی است که روش‌های یادگیری علوم اجتماعی و انسانی را با توجه به ویژگی‌های مخاطبان خود، به روش‌های ساده‌ای بیان می‌کند و همچنین درباره ضرورت و اهمیت برنامه درسی مطالعات اجتماعی حرف‌های مهمی می‌زند.

در بخشی از کتاب روش‌ های تدریس در مطالعات اجتماعی می‌خوانیم:

وظیفه آموزش و پرورش هر جامعه، در دوره آموزش عمومی پرورش افرادی است که به مهارت‌های کلامی، جسمی، علمی و مهارت‌های اجتماعی مجهز شده باشند و فرد را آماده ورود به اجتماع کند. ابعاد اساسی و کلیدی این مهارت‌ها که تعیین کننده شخصیت فرد می‌باشد، در ارتباط و تعامل با دیگران شکل می‌گیرد. به عبارت دیگر می‌توان گفت تربیت اجتماعی و آماده ساختن فرد برای زندگی، اساسی‌ترین بعد نظام تعلیم و تربیت هر کشوری محسوب می‌شود. مطالعات اجتماعی، با مطالعه‌ی روابط انسانی برای ایجاد مسئولیت اجتماعی در مدرسه و جامعه، در راه نیل به این هدف از اهمیت خاصی برخوردار است.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه