کتاب آموزش عکاسی دیجیتال (عمومی)

کتاب آموزش عکاسی دیجیتال (عمومی)


کتاب آموزش عکاسی دیجیتال (عمومی) نوشتۀ سید علی طباطبایی نظری و شهریار رضوانی‌نیا، هرآنچه که نیاز دارید برای خلق عکس‌های دیجیتالی عالی بدانید و آن‌ها را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید را به شما آموزش خواهد داد.

در تالیف این کتاب، از بهترین و به روز‌ترین اطلاعات علمی و هنری در جهان در زمینه علم و هنر عکاسی استفاده شده است و با مجرب‌ترین متخصین آموزشی در موسسات معتبر ایرانی و خارجی مشاوره‌های طولانی شده است.

کتاب حاضر به صورتی نگاشته شده که همه افراد با هر سطح اطلاعت هنری می‌توانند از آن استفاده کنند. بحث‌های تخصصی کتاب به صورت مستقل و جداگانه نوشته شده و برای مطالعه آن نیازی به پشت سر هم خواندن کتاب و یا آموختن تمام قسمت‌های آن نیست بنابراین شما می‌توانید با توجه به علاقه، استعداد و امکانات خود از این کتاب ارزشمند استفاده کنید.

ضمنا کتاب آموزش عکاسی دیجیتال، راهنمایی‌های مفیدی در زمینه تهیه، نگهداری و کاربری انواع تجهیزات عکاسی دیجیتال در اختیار خواننده قرار می‌دهد تا به این وسیله کلیه نیازهای آموزشی خوانندگان خود را برطرف کند.

در بخشی از کتاب آموزش عکاسی دیجیتال (عمومی) می‌خوانیم:

برخی می‌گویند: گوشی موبایل من عکس می‌گیرد ماه! دیگر چه نیازی به خرید دوربین دارم؟ این دلیل فقط وقتی درست است که قصدتان تهیه عکس‌های یادگاری معمولی و تماشای آن روی صفحه موبایلتان باشد.

اگر می‌خواهید زوم خاصی روی سوژه انجام دهید، عکس‌های نیمه‌حرفه‌ای بگیرید، آن را چاپ کنید یا در برنامه‌های گرافیکی از آن استفاده کنید، بهتر است بدانید تنها عامل برای عکسبرداری، تعداد زیاد پیکسل‌های گوشیتان نیست. برای خرید یک دوربین عکاسی بهتر و تا حد نیمه‌حرفه‌ای، این موارد را نیز در نظر بگیرید:

گرفتار تبلیغات فروشندگان و تولید کنندگان درباره فناوری «تشخیص لبخند» یا متراژ زیاد «زوم دیجیتال» دوربین نشوید. آن فناوری باعث گرانی بی‌دلیل دستگاه می‌شود و این زوم هم هر چه بیشتر باشد، کیفیت عکستان را کمتر می‌کند.

به کسی که عکسش را می‌گیرید، بگویید بخندد! به جای زوم دیجیتال هم به مقدار زوم نوری یا اپتیکال توجه کنید. زوم اپتیکال باید بیشتر از پنج یا حتی شش برابر باشد.

رزولویشن یا قدرت تفکیک دوربین باید بیش از شش یا حتی هفت مگاپیکسل باشد. به تعداد فریم قابل برداشت در ثانیه توجه کنید. هر چه بیشتر باشد، بهتر است.

عدد سنسور دوربین هر چه بیشتر باشد، کیفیت عکس در قطع بزرگ‌تر بهتر خواهد بود. اگر مقاصد نیمه‌حرفه‌ای دارید، از امکان نصب لنزهای خاص و اضافه روی دوربین غفلت نکنید. دوربینی بخرید که بتوانید تنظیماتی چون شاتر، فوکوس، دیافراگم و… آن را به صورت دستی نیز انجام دهید.

فهرست مطالب
مقدمه‌ای در خصوص کتاب
مقدمه‌ای برای عکاسی
راهنمای خرید دوربین عکاسی
فصل اول: عکاسی دیجیتال / تعریف عکس، تعاریف مهم در عکاسی دیجیتال
فصل دوم: عکاسی با موبایل / عکاسی عمومی با موبایل/ عکاسی حرفه‌ای با موبایل
فصل سوم: عکاسی با دوربین‌های خانگی
فصل چهارم: تکنیک‌های عکاسی
فصل پنجم: عکاسی از کودکان
فصل ششم: عکاسی حیات وحش
فصل هفتم: عکاسی مستند اجتماعی
فصل هشتم: عکاسی در شب
فصل نهم: ساخت استودیوی عکاسی در خانه
فصل آخر: آزمون پایانی

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه