کتاب زنده ماندن در شرایط سخت

کتاب زنده ماندن در شرایط سخت


کتاب زنده ماندن در شرایط سخت نوشتۀ محمدحسین قربانی زواره، شما را با اطلاعات و مهارت‌های زنده ماندن در طبیعت آشنا می‌کند و به شما می‌آموزد از چه ابزار و روش‌هایی برای ادامه‌ی حیات در شرایط سخت بهره ببرید.

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که هنگام گشت‌وگذار در دل طبیعت، سرگرم تماشای طبیعت اطراف و عکاسی می‌شوید و ناگهان متوجه می‌شوید که تنها مانده‌اید و گم شده‌اید. طبیعتا قرار گرفتن در این شرایط هر کسی را وحشت‌ زده و نگران می‌کند. گرچه گم شدن و تنها ماندن در جنگل تجربه‌ی ترسناکی است اما رهایی از این شرایط و زنده ماندن در طبیعت نیازمند صبر، به کار بردن نیروی تفکر و استفاده از امکانات و شرایطی است که طبیعت در اختیار ما می‌گذارد.

در بخشی از کتاب زنده ماندن در شرایط سخت می‌خوانیم:

برای دودی کردن گوشت، یک حصار اطراف آتش درست کنید. دو پانچو که به همدیگر وصل شده‌اند خوب کار می‌کنند. نیازی نیست که آتش بزرگ یا داغ باشد. هدف ایجاد دود است نه آتش. از چوب‌های صمغ‌دار استفاده نکنید، زیرا گوشت را خراب می‌کنند. چوب باید تا حدودی سبز باشد، اگر خیلی خشک باشد آن را در آب غوطه‌ور سازید. گوشت را در تکه‌های نازک به‌اندازه حداکثر 6 سانتیمتر ببُرید و آن‌ها را روی آتش بیاویزید. مطمئن شوید که هیچ تکه گوشت دیگری را لمس نکند. پانچو را اطراف گوشت قرار دهید تا دود را نگه دارد و نزدیک آتش قرار دهید. نگذارید آتش خیلی داغ شود. گوشتی که در طی یک‌ شب دودی می‌شود تا حدود یک هفته باقی می‌ماند. دو روز دودی کردن متناوب سبب می‌شود که گوشت حدود 2-4 هفته بماند. یک‌تکه گوشت که به‌خوبی دودی شده باشد تیره، مجعّد و ترد می‌باشد و شما می‌توانید بدون پختن مجدد آن‌ها را بخورید. شما همچنین می‌توانید از یک گودال برای دودی کردن گوشت استفاده کنید.

خشک‌ کردن گوشت
برای خشک‌کردن گوشت آن را به ورقه هایی به قطر 6 سانتیمتر درآورید. ورقه های گوشت را در محلی که جریان هوا مناسب باشد و آفتاب خوب باشد بیاویزید. ورقه های گوشت را دور از دسترس حیوانات گذاشته و آن‌ها را برای محفوظ نگه‌ داشتن بیشتر بپوشانید. اجازه دهید که تمامی سطح گوشت قبل از خورده شدن خشک گردد. گوشتی که خوب خشک شده باشد در هنگام خورده شدن بسیار ترد بوده و هنگام لمس کردن سرد نمی‌باشد.

فهرست مطالب
قسمت اول: اقدامات زنده ماندن
قسمت دوم: روانشناسی بقا
قسمت سوم: طرح‌ریزی برای شرایط سخت و کیت‌های مورداستفاده در شرایط سخت
قسمت چهارم: بنیان پزشکی زندگی در شرایط سخت
قسمت پنجم: سرپناه
قسمت ششم: تهیه آب آشامیدنی
قسمت هفتم: تهیه غذا
قسمت هشتم: استفاده غذایی از گیاهان
قسمت نهم: گیاهان سمی
قسمت دهم: حیوانات خطرناک
قسمت یازدهم: سلاح‌ها، ‌ابزارآلات و تجهیزات مقتضی منطقه
قسمت دوازدهم: زنده ماندن در صحرا
قسمت سیزدهم: زنده ماندن در مناطق استوایی
قسمت چهاردهم: زنده ماندن در هوای سرد
قسمت پانزدهم: زنده ماندن در دریا
قسمت شانزدهم: جهت‌یابی مقتضی با شرایط سخت
قسمت هفدهم: حرکت در منطقه دشمن
قسمت هجدهم: استتار

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه