کتاب آیین دوست یابی

کتاب آیین دوست یابی

کتاب آیین دوست یابی به قلم دیل کارنگی، که در گروه پرفروش‌ترین کتاب‌های حوزه‌ی ارتباطات قرار دارد، به شما می‌آموزد تا نفوذ، اعتماد به نفس‌ و تاثیرگذاری‌تان را بر دیگران افزایش داده و آن‌ها را مجبور کنید در کنار شما کار کنند.

دیل کارنگی (Dale Carnegie) در این کتاب چندین قاعده انسانی را در اختیار شما قرار می‌دهد که با وجود گذشت چندین سال، هنوز هم کاربرد دارند و با به استفاده از آن‌ها می‌توان هم در زندگی شخصی و هم در روابط اجتماعی تغییرات مثبت بسیاری را ایجاد نمود.

وی که از اساتید برتر آموزش اصول روابط انسانی محسوب می‌شود نسبت به دگرگونی‌های مسائل جاری و زندگی روزمره، حساسیت زیادی دارد و مرتب در حال به روز کردن متدها و آموزش‌های خود است. هدفش او از نگارش کتاب آیین دوست یابی (How to win friends and influence people) آن است که شما را در یافتن و پرورش مهارت‌هایتان راهنمایی کند تا بتوانید از این دارایی ارزشمند به نحو احسن استفاده کنید.

تعامل و برقراری ارتباط با اشخاص دیگر به احتمال بسیار، یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی است که هر کسی با آن مواجه می‌شود و فرقی ندارد که اهداف، شغل، یا تمایلات شما چه باشند. چنانچه برای فراگیری تعامل بهتر با دیگران، زمان و انرژی بگذارید و در این راه تمام سعی‌تان را بکنید می‌توانید توانایی‌ها‌یتان را افزایش داده و هر کاری که دوست دارید را انجام دهید.

با خواندن این کتاب متوجه خواهید شد که راز بزرگ رفتار با دیگران چیست، چطور می‌توان یک فرد خوش‌صحبت بود و توجه دیگران را به خود جلب کرد. همچنین می‌بینید که چطور می‌توان به درستی انتقاد کرد تا مورد تنفر فرد مقابل قرار نگرفت، یاد می‌گیرید تا چه کاری انجام دهید و در نهایت شیوه‌هایی برای اینکه مردم شما را دوست داشته باشند و دوستان خوبی بیابید، در اختیارتان قرار می‌گیرد.

اگر می‌خواهید از این کتاب به نحو احسن استفاده کنید، یک بار سطحی خواندن آن به هیچ عنوان کافی نیست و به شما کمکی نخواهد کرد بنابراین پس از اینکه کتاب را به اتمام رساندید ماهی یک بار، چند ساعت جهت مرور آن وقت بگذارید و هر روز روی پیشرفت‌تان تمرکز کنید.

دیل کارنگی را بیشتر بشناسیم:

دیل کارنگی (Dale Carnegie) نوامبر سال 1888 در خانواده‌ای تهیدست دیده به جهان گشود. او از جمله نویسندگان و سخنرانان معروف آمریکایی است که دوران کودکی‌اش را در مشقت بسیار سپری کرد. بیشتر کتاب‌هایی که کارنگی منتشر کرده در حوزه‌ی روانشناسی است و نکات زیادی را در مورد خودسازی، سخنرانی، فروشندگی، پیشرفت شخصی و... در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد که باعث پیشرفت و موفقیت روزافزون آن‌ها می‌شود.

در بخشی از کتاب آیین دوست یابی می‌خوانیم:

اگر مطالعه‌ى این کتاب فقط این مزیت را براى شما داشته باشد که به کمک آن بتوانید مسائل را از نقطه‌نظر دیگران نیز بنگرید، در آن صورت مى‌توان ادعا کرد این کتاب یکى از عوامل پیشرفت در زندگى را در اختیار شما نهاده است.

بسیارى از آدم‌ها به دانشگاه مى‌روند تا اشعار ویرژیل را بخوانند یا به کشف اسرار جبر و ریاضى پى ببرند. ولى از این امر غافلند که آن‌چه بیش از هر چیز بدان محتاجند این است که بفهمند ذهن خودشان چگونه عمل مى‌کند. براى نمونه، یک بار براى عده‌اى از فارغ‌التحصیلان دانشگاهى تازه استخدام شده در شرکت کریر، تولید کننده‌ى کولر، یک دوره «روش سخنرانى» تدریس مى‌کردم. یکى از افراد کلاس دائم از دوستانش مى‌خواست در اوقات فراغت با او بسکتبال بازى کنند. به آن‌ها مى‌گفت: «از شما مى‌خواهم بیایید و با من بسکتبال بازى کنید.

من عاشق بازى بسکتبال هستم. ولى مدتى است که وقتى به ورزشگاه مى‌روم تعداد بازیکن‌هایى که براى شروع بازى لازم است کم هستند. متأسفانه فقط دو سه نفر مى‌آیند و فقط مى‌توانیم بایستیم و همین‌طورى با هم پاس‌کارى کنیم. تازه یک چشمم هم بر اثر برخورد توپ کمى کبود شد. خیلى دلم مى‌خواهد فردا همه‌ى شماها بیایید، تا یک بازى حسابى با هم بکنیم.»

این شاگرد با این طرز بیان مى‌خواست رفقایش را ترغیب به بازى بسکتبال کند. دیدید که فقط از تمایل خودش و این که عاشق بازى بسکتبال است حرف مى‌زد. حتى یک کلمه از مزایاى این بازى براى دیگران نگفت تا آن‌ها را تشویق به آمدن کند.

در صورتى که پیدا کردن دلایلى که آن‌ها را متقاعد کند چندان هم دشوار نبود. کافى بود فقط از فواید ورزش، فعالیت در هواى آزاد، لذت بازى، و غیره سخن مى‌گفت تا آتش اشتیاق را در وجود آن‌ها نیز شعله‌ور کند.

یکى دیگر از دانشجویان کلاس من براى پسر کوچکش نگران بود. کودک لاغر و نحیف بود و غذاى مناسب نمى‌خورد.

فهرست مطالب
بخش اول: اصول اساسى رفتار با مردم
فصل اول: اگر عسل مى‌خواهى، به کندوى زنبور لگد نزن
فصل دوم: راز بزرگ سلوک و معاشرت با مردم
فصل سوم: کسى که بتواند این کار را انجام دهد همه‌ى دنیا را طرفدار خود خواهد کرد!
بخش دوم: شش راه براى کسب محبوبیت در میان مردم
فصل اول: توصیه‌اى براى کسب محبوبیت
فصل دوم: روش ساده‌اى براى جلب دوستى
فصل سوم: اگر این اصل را از یاد ببرید زیاد ضرر مى‌کنید
فصل چهارم: مهارت در سخن‌گفتن
فصل پنجم: چگونه دیگران را علاقه‌مند کنید؟
فصل ششم: چگونه دیگران را وادار کنیم ما را دوست بدارند
بخش سوم: دوازده شیوه براى آن که دیگران را با خود همراه سازید
فصل اول: در هیچ مباحثه‌اى توقع نداشته باشید صددرصد پیروز شوید
فصل دوم: شیوه‌ى دشمن‌تراشى و روش جلوگیرى از آن
فصل سوم: به خطاى خود اعتراف کنید
فصل چهارم: ملایمت و مهربانى به جاى خشم
فصل پنجم: راز سقراط
فصل ششم: سوپاپ اطمینان در حل و فصل اختلافات
فصل هفتم: چگونه همکارى دیگران را جلب کنیم
فصل هشتم: دستورالعملى که معجزه مى‌کند
فصل نهم: آن‌چه همه طالب آن هستند
فصل دهم: به احساسات و شرافت فرد متوسل شوید
فصل یازدهم: مطالب خود را به صورت ملموس و ابتکارى ارائه دهید
فصل دوازدهم: زمانى که از هیچ روشى نتیجه نگرفتید این روش را آزمایش کنید
بخش چهارم: 9 روش براى همراه ساختن دیگران با خود بدون آن‌که رنجیده‌خاطر یا خشمگین شوند
فصل اول: اگر ضرورت دارد که از کسى انتقاد کنید این‌طور شروع نمایید
فصل دوم: چگونه انتقاد کنیم که مورد نفرت و خشم قرار نگیریم
فصل سوم: قبل از ایرادگیرى از دیگران، به خطاهاى خود اشاره کنید
فصل چهارم: کسى دلش نمى‌خواهد به او دستور بدهند
فصل پنجم: به غرور و حیثیت طرف مقابل احترام بگذارید
فصل ششم: چگونه به دیگران امید ببخشیم
فصل هفتم: به دیگرى اعتماد کنید تا او نیز بکوشد خود را سزاوار اعتماد نشان دهد
فصل هشتم: کارى را که مى‌خواهید دیگرى انجام دهد آسان جلوه دهید
فصل نهم: لحن محبت‌آمیز
بخش پنجم: چند نامه‌ى معجزه‌آمیز
بخش ششم: هفت توصیه‌ى مهم براى نیکبختى اعضاى خانواده
فصل اول: چگونه سعادت و آرامش زندگى زناشویى نابود مى‌شود
فصل دوم: دیگران را همان‌گونه که هستند بپذیرید
فصل سوم: خرده‌گیرى و انتقاد بنیاد هر زندگى را از بین مى‌برد
فصل چهارم: زن‌ها از چه چیزى خوششان مى‌آید
فصل پنجم: ادب و نزاکت

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه