معرفی کتاب جدید

کتاب زندگی پس از بیداری

کتاب زندگی پس از بیداری

چگونگی زیستن آگاهانه پس از تجربه شناخت و بیداری می‌پردازد و تلاش می‌کند به این پرسش پاسخ دهد که انسان چگونه می‌تواند در متن مسئولیت‌ها، روابط، تغییرات و فراز و نشیب‌های زندگی، آگاهانه به زندگی ادامه دهد.

این کتاب در ۲۵ بخش و ۱۶۰ صفحه، از سوی انتشارات نجوای منتشر و روانه بازار کتاب شد.

 کتاب «زندگی پس از بیداری» سومین اثر حجت‌اله شاهسونی، منتشر و راهی قفسه کتابفروشی‌ها شد.

کتاب «زندگی پس از بیداری» که شنبه در نشست با خبرنگاران، رونمایی شد، به موضوع چگونگی زیستن آگاهانه پس از تجربه شناخت و بیداری می‌پردازد و تلاش می‌کند به این پرسش پاسخ دهد که انسان چگونه می‌تواند در متن مسئولیت‌ها، روابط، تغییرات و فراز و نشیب‌های زندگی، آگاهانه به زندگی ادامه دهد.

این کتاب در ۲۵ بخش و ۱۶۰ صفحه، از سوی انتشارات نجوای منتشر و روانه بازار کتاب شد.

حجت‌اله شاهسونی گفت: زندگی آگاهانه به معنای فاصله گرفتن از جهان یا کنار گذاشتن مسئولیت‌های فردی و اجتماعی نیست، بلکه در متن زندگی روزمره، خانواده، روابط، کار، تنهایی، شادی، اندوه و دیگر تجربه‌های انسانی معنا پیدا می‌کند.

نویسنده زندگی پس از بیداری، اظهار کرد: بیداری کیفیتی از زندگی است که از طریق مشاهده، تجربه مستقیم و زیستن صادقانه آشکار می‌شود.

او ادامه داد: «زندگی پس از بیداری» نسخه یا راهکاری از پیش تعیین‌شده برای زندگی ارائه نمی‌کند، بلکه خواننده را به تجربه دوباره زندگی روزمره با نگاهی متفاوت دعوت می‌کند؛ نگاهی که در آن معنا از دل پذیرش واقعیت و تجربه بی‌واسطه لحظه‌های زندگی شکل می‌گیرد.

شاهسونی نقطه قوت این اثر را نسبت به بسیاری از کتاب‌های این حوزه، زبان ساده و روان آن دانست و افزود: این کتاب برای مخاطبانی نوشته شده که می‌خواهند مفاهیم آگاهی را از سطح مطالعه و اندیشه به زندگی روزمره و روابط انسانی خود وارد کنند.

او اضافه کرد: که اگرچه آثار متعددی درباره آگاهی و بیداری نوشته شده، اما کمتر به مرحله پس از آن و شیوه ادامه زندگی پرداخته‌اند، در حالی که آگاهی پایان مسیر نیست، بلکه آغاز نوعی دیگر از زیستن است.

نویسنده زندگی پس از بیداری گفت: یکی از مشکلاتی که بسیاری از کتاب‌های این حوزه دارند این است که با زبان سنگین فلسفی و روانشناسی نوشته شده و بسیاری از مخاطبان آن را نمی‌فهمند؛ من سعی کرده‌ام که این کتاب را به زبان ساده و دور از پیچیدگی‌های فلسفی نوشته شود و در آن از مثال‌ها و مصداق های روزمره استفاده شده است.

این نویسنده نی ریزی بیان کرد: این کتاب در یک سیر فکری، ادامه دو اثر پیشین یعنی «در آینه عشق، خود بی‌نقاب؛ از رهایی تا آغوش آگاهی» و «پایان فروش معنویت؛ حضور در لحظه اکنون» است.

حجت الله شاهسونی که داروساز و نویسنده اهل روستای حاجی‌آباد شهرستان نی‌ریز استان فارس است، گفت: این کتاب مجموعه‌ یادداشت‌هایی از ۲ دهه گذشته تا کنون است که در قالب سه کتاب جمع بندی شده است.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه