جذب بیش از هزار و ۷۰۰ عضو هیأت علمی

جذب بیش از هزار و ۷۰۰ عضو هیأت علمی

رییس مرکز جذب هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در بیست و سومین فراخوان جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها، هزار و ۷۳۴ کرسی هیأت علمی در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

محمدرضا رضوان طلب روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا با یادآوری آغاز بیست و سومین فراخوان جذب اعضای هیأت علمی از ۲۴ بهمن ماه، اظهار داشت: این فراخوان با حدود ۲ روز تاخیر به دلیل هماهنگی‌های لازم با سایر بخش‌های وزارت علوم آغاز شد.
وی افزود: با توجه به اینکه رقابت بین متقاضیان، شدید است از عموم دست‌ اندرکاران جذب اعضای هیأت علمی به خصوص اعضای هیأت های اجرایی درخواست می‌شود نهایت دقت را در توزیع عادلانه فرصت ها داشته باشند.

رییس مرکز جذب هیات علنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه دانشگاه ها از پذیرفتن نشان گذاری شده، خودداری کنند، گفت: در این فراخوان، طبق پیش ‌بینی‌های انجام شده ۵۶۶ نفر موفق به احراز کرسی‌های هیأت علمی در دانشگاه‌های دولتی می‌شوند و ۱۸۷ کرسی برای رقابت داوطلبان در دانشگاه های وابسته به دستگاه های اجرایی در نظر گرفته شد.
رضوان طلب درباره جذب دانشگاه‌های غیردولتی تاکید کرد: در این فراخوان، ۹۸۱ نفر از متقاضیان موفق می‌شوند در دانشگاه‌های غیردولتی و غیرانتفاعی کرسی‌های خدمتی خود را پیدا کنند.
وی یادآور شد: بر اساس پیش بینی‌ها، حدود ۱۱ هزار داوطلب برای احراز هزار و ۷۳۴ کرسی با هم رقابت کنند.

رییس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم با بیان اینکه فراخوان جذب اعضای هیات علمی تا روز ششم اسفند ماه ادامه دارد، خاطرنشان کرد: از بین کرسی‌هایی که برای متقاضیان هیأت علمی اختصاص یافته، ۲۰۸ کرسی برای دارندگان مدرک کارشناسی ارشد پیش بینی شده است که این کرسی‌ها بیشتر در دانشگاه فنی و حرفه‌ای یا در گروه‌های هنر که تعداد اندکی دانش آموخته دکتری دارد، اختصاص یافته است.
رضوان طلب افزود: بعد از اتمام فراخوان، مرحله بررسی تقاضاها در کارگروه های بررسی صلاحیت علمی در دانشگاه‌ها به سرعت انجام می‌شود تا سایر فرآیندها دچار اطاله دوره رسیدگی نشود.
وی ادامه داد: میانگین دوره توقف پرونده‌ها در دانشگاه‌ها ۲ برابر زمان مجاز است و این زمان باید توسط همکاران مدیریت شود تا به چارچوب جدول زمانی پیش‌بینی شده نزدیک شود.

وی همچنین خطاب به داوطلبان جذب تاکید کرد: بیش از ۸۰ درصد افرادی که موفق به احراز کرسی تدریس و عضویت هیأت علمی در دانشگاه‌ها نمی‌شوند دارای صلاحیت هستند، بنابراین طبق رقابت تنظیم شده، اصلحیت از آن دیگران است.
رییس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم خاطرنشان کرد: در صورتی که از دیدگاه متقاضیان تضییع حقی صورت گرفته باشد مرکز جذب اعضای هیأت علمی برای رسیدگی به شکایات آنان اعلام آمادگی می‌کند.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه