تغییر رژیم غذایی بیماری ام اس را خاموش می‌کند

تغییر رژیم غذایی بیماری ام اس را خاموش می‌کند

 مطالعات جدید نشان می‌دهد، تغییر در رژیم غذایی بیماری‌هایی مانند ام اس را که شامل فعال‌شدن سیستم ایمنی بدن هستند، خاموش می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری مدیکال نیوز، محققان موسسه ون اندل در میشیگان در مطالعه‌ای نقش رژیم غذایی را در حملات ام اس بررسی کردند. در این راستا نقش متیونین، نوعی اسید آمینه در واکنش التهابی ام اس مورد بررسی قرار گرفت. متیونین برای سلامت سیستم ایمنی ضروری است،‌ ولی در افرادی که به بیماری‌های خود ایمنی مبتلا هستند، اثر منفی دارد.

این مطالعه نشان می‌دهد در افراد مبتلا به اختلالات التهابی و بیماری‌های خود ایمنی مانند ام اس، کاهش مصرف متیونین می‌تواند سلول‌های ایمنی دخیل در بیماری را تضعیف کرده و بیماری را خاموش کند. برخی محصولات حیوانی مانند گوشت، تخم مرغ و شیر حاوی متیونین هستند. محققان در تلاشند تا داروهایی را توسعه دهند که متابولیسم متیونین را مورد هدف قرار دهد.

مولتیپل اسکلروزیس (MS) یک بیماری خود ایمنی است که در آن سیستم ایمنی پاسخ غیر متعارفی به سیستم عصبی مرکزی (CNS ) می‌دهد. سیستم عصبی مرکزی شامل مغز، نخاع و اعصاب بینایی است. در بیماری ام اس، سیستم ایمنی به میلین حمله می‌کند. میلین به غلاف چربی اطراف سلول‌های عصبی گفته می‌شود. میلین آسیب دیده سبب بوجود آمدن تصلب بافت (sclerosis) می‌شود که نام بیماری نیز از همین واژه گرفته شده است. زمانی که پوشش میلین یا بافت‌های عصبی آسیب می‌بینند، ارسال پیام‌های عصبی مختل می‌شود که عوارض مختلفی دارد.

ام اس پیشرونده مقدماتی، نوع عودکننده – فروکش کننده، ام اس پیشرونده ثانویه و نوع پیشرونده عودکننده اشکال مختلف این بیماری هستند و در حال حاضر حدود ۲.۵ میلیون نفر در سراسر جهان به ام اس مبتلا هستند.

نتایج این مطالعه در نشریه Cell Metabolism منتشر شده است.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه