قیاس بنیانگذار هواوی از بمب اتم و هوش مصنوعی

قیاس بنیانگذار هواوی از بمب اتم و هوش مصنوعی

«رن ژنگ فی» امروز سه شنبه در سخنرانی خود در این نشست بین المللی تصریح کرد من در زمان بمباران اتمی هیروشیما متولد شدم و دیدم که افراد اطرافم از بمب های هسته ای می ترسند اما سرانجام نیروگاه های هسته ای و استفاده از اشعه در بیمارستان ها به نفع بسیاری از مردم بوده است همین مساله می تواند برای هوش مصنوعی نیز صادق باشد.

وی که دخترش خانم «منگ وانژو» هم اکنون به درخواست آمریکا در کانادا در حبس خانگی است در بخش دیگری از سخنانش گفت: علیرغم فشارهای آمریکا همه چیز خوب است.

رن تصریح کرد گمان می برم آمریکا اقدامات بیشتری علیه این شرکت انجام دهد در حالی که هواوی همچنان به حیات خود ادامه می دهد.

بنیانگذار هواوی افزود: ما اکنون تجربه های خوبی را از فشارها و تحریم های آمریکا علیه هواوی به دست آورده ایم ما صدها میلیارد دلار در قالب برنامه B سرمایه گذاری کردیم به همین دلیل می توانیم در برابر موج اول حمله ایالات متحده مقاومت کنیم.

او همچنین تاکید کرد هواوی یک «طرفدار ایالات متحده» است شرکتی که ده ها شرکت مشاوره ایالات متحده را استخدام کرده است تا به هوآوی نحوه مدیریت یک شرکت بزرگ را آموزش دهد آمریکا باید افتخار کند که تجربه آنها در زمینه مدیریت، توسعه را به جاهای دیگر آورده است.

پنجاهمین گردهمایی سالانه مجمع جهانی اقتصاد امسال هم طبق سنت سالیان اخیر در اواخر نخستین ماه میلادی و از ۲۰ تا ۲۴ ژانویه (۳۰ تا ۴ بهمن) همچون دوره های پیش در شهر داووس سوئیس و با حضور سران و صاحبنظران سیاسی و اقتصادی کشورهای مختلف در حال برگزاری است.

اجلاس امسال بر هفت موضوع متمرکز خواهد بود: نجات سیاره زمین، جامعه و آینده کار، منافع فن آوری، اقتصاد منصفانه، کسب و کار بهتر، آینده سالم و ماوراء ژئوپولتیک.

سه هزار میهمان در اجلاس امسال حضور خواهند یافت که از جمله آنان می توان به دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان، اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا و کریستین لاگارد رئیس بانک مرکزی اروپا اشاره کرد.

رن ژنگ فی+مجمع جهانی اقتصاد+ ماوراء ژئوپولتیک+تحریم های آمریکا+بنیانگذار هواوی+اخبار فناوری

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه