تولید آنزیم صنعتی برای نخستین بار در کشور

تولید آنزیم صنعتی برای نخستین بار در کشور

یک شرکت دانش بنیان در شهرک صنعتی صفادشت شهریار، با اخذ تسهیلات از صندوق نوآوری و شکوفایی، تکنولوژی تولید آنزیم صنعتی برای مصرف در صنایع مختلف را بدست آورد تا نخستین و تنها دارنده تکنولوژی این آنزیم در کشور باشد.

به گزارش روز شنبه صندوق نوآوری و شکوفایی، خلج بابایی رییس هیات مدیره این شرکت دانش بنیان در خصوص بازار هدف آنزیم‌های صنعتی تولیدی این شرکت اظهارکرد: شرکت ما به عنوان اولین و تنها دارنده تکنولوژی تولید آنزیم صنعتی در کشور توانسته، آنزیم‌های صنعتی در صنایع لبنیات، نشاسته و گلوکز، آرد و نان، چرم و نساجی، شوینده‌ها و دام و طیور را تولید کند.

وی تاکید کرد: تولید این محصول گامی ‌بزرگ در قطع وابستگی به واردات محصولات استراتژیک در کشور به شمار می‌آید.

بابایی در خصوص تسهیلاتی که شرکت متبوعش از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کرده است خاطرنشان کرد: تاکنون از صندوق نوآوری ۱۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات تولید صنعتی برای خرید تجهیزات دریافت کرده ایم، ضمن اینکه برای تولید محصول دیگری نیز ۱۵ میلیارد تومان اعطای تسهیلات تولید صنعتی از سوی این صندوق برای شرکت مصوب شده که در مراحل انعقاد قرارداد است.

این تکنولوژی تمامی انزیمها را به اشکال مختلف و اندازه ذره‌ای متفاوت تولید می‌کند

بابایی در ارتباط با ویژگی‌های آنزیم‌های صنعتی تولید شده در این شرکت نیز اظهارکرد: این تکنولوژی قادر است تمامی‌ آنزیم‌ها را به اشکال مختلف مایع، پودر (پودر، گرانول و پلت) و اندازه ذره‌ای متفاوت تولید و عرضه کند.

رییس هیات مدیره شرکت توسعه بن دا فرآور ادامه داد: محصولات تولیدی این شرکت از نظر شاخص‌های کیفی و کمی‌(فیزیکوشیمیایی، بیوشیمیایی و میکروبی) استانداردهای مختلفی را اخذ کرده است که شامل شرایط خوب تولید(GMP)، سیستم مدیریت کیفیت (ISO۹۰۰۱-۲۰۱۵ )، سیستم مدیریت ایمنی در صنایع غذایی(FSSP۲۲۰۰۰)، سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی (HACCP)، سیستم مدیریت زیست محیطی (ISO۱۴۰۰۱-۲۰۱۵)، سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه‌ای (ISO۴۵۰۰۱-۲۰۱۸)، فروش در کشورهای عضو اتحادیه اروپا(EU) و منطقه تجاری آزاد اروپا ( CE)، مدیریت ایمنی، قانونی بودن و کیفیت غذا دام FAMI-QS و حلال است.

بابایی در ادامه، از روسیه به عنوان یکی از بازارهای صادراتی آنزیم صنعتی این شرکت نام برد و درباره بازارهای هدف صادراتی این محصول نیز بیان کرد: از ۶ ماه گذشته اقدامات لازم برای اخذ استانداردهای بین‌المللی آغاز شده است و پیش بینی می‌کنیم که از اواخر سال جاری صادرات محصولات آغاز شود، با توجه به اینکه بازارهای مختلفی برای محصولات ما وجود دارد بازاریابی‌ها در حال انجام است.

وی در خصوص میزان نیروهای شاغل در این شرکت دانش بنیان نیز اظهارکرد: در حال حاضر نزدیک به ۱۲۰ نفر در کارخانه‌ای به مساحت بالغ بر پنج هزار متر مربع در شهرک صنعتی صفادشت شاغل هستند و پیش بینی می‌کنم که با راه‌اندازی ساختمان جدید و آزمایشگاه ۳۰۰ متری برای تحقیق و توسعه، سردخانه و بسته‌بندی، تعداد نیروهای شاغل در این مجموعه ما به ۱۵۰ نفر برسد.

بابایی با بیان اینکه، این شرکت دانش بنیان دارای امکانات تولیدی با سه خط جداگانه فرمانتاسیون و بیش از ۱۲۰۰ متر مربع اتاق تمیز برای تولید انواع محصولات آنزیمی‌ و محصولات بیولوژیک است ادامه داد:همچنین یکی از مجهزترین آزمایشگاه‌های کنترل کیفی اینگونه محصولات مطابق با استاندارد ISO-۱۷۰۲۵ در اختیار مجموعه ما است.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه