افزایش بیماری‌های قلبی و مرگ با مصرف گوشت قرمز و فرآوری‌شده

افزایش بیماری‌های قلبی و مرگ با مصرف گوشت قرمز و فرآوری‌شده

 نتایج یک مطالعه بزرگ نشان می‌دهد مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری‌ شده خطر بروز بیماری‌های قلبی، عروقی و مرگ زودرس را افزایش می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی، مطالعات محققان دانشگاه نورث وسترن نشان می‌دهد مصرف دو وعده گوشت قرمز در هفته خطر بروز بیماری‌های قلبی عروقی را ۳ تا ۷ درصد افزایش می‌دهد، در ادامه این مطالعه آمده است مصرف دو وعده گوشت فرآوری‌ شده نیز خطر مرگ زودرس را ۳ درصد افزایش می‌دهد.

آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان (IARC) که اصطلاحا دست راست سازمان جهانی بهداشت در زمینه تحقیقات محسوب می‌شود،‌ گوشت فرآوری‌ شده را به عنوان ماده‌ای در نظر می‌گیرد که برای طعم‌دار شدن تحت فرآیندهایی مانند نمک‌ سودشدن،‌دودی شدن، تخمیر و سایر روش‌های مشابه قرار می‌گیرد. بیکن، سوسیس،‌ کالباس، کنسرو گوشت و ماهی و ماهی دودی نمونه‌هایی از این مواد هستند. برخی از تولیدکنندگان مواد غذایی به منظور افزایش رنگ، طعم و ماندگاری از نیتریت سدیم برای فرآوری گوشت استفاده می‌کنند.

غذاهای فرآوری شده معمولا حاوی روغن هیدروژنه، امولسیفایرها (نوعی ماده چرب برای مخلوط شدن مایعات)، طعم‌دهنده‌های شیمیایی، مواد نگهدارنده و شیرینی‌های با فروکتوز بالا هستند.
این مطالعه به افراد توصیه می‌کند که گوشت ماهی و مرغ را جایگزین گوشت قرمز کنند و منابع پروتئینی گیاهی مانند حبوبات را از رژیم غذایی خود حذف نکنند.
نتایج این مطالعه در نشریه JAMA Internal Medicine منتشر شده است.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه