انتخابات شوراهای دانشآموزی

مدیرکل فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: بیست و دومین دوره انتخابات شوراهای دانش آموزی اول آبان ماه با مشارکت وزارت کشور در مدارس سراسر کشور برگزار می شود.
به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی و امور بین الملل معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش، علی رمضانی افزود: با توجه به اینکه شورای دانش آموزی به عنوان یکی ارکان مدرسه است و در آیین نامه اجرایی مدرسه به طور صریح به آن اشاره شده اعضای این شورا به عنوان نماینده دانش آموزان می توانند در جلسات معلمان و مدیران مدارس شرکت کنند. این شورا در مدرسه از جایگاه ویژه ای برخوردار است و سالانه حدود ۹ میلیون ۵۰۰ هزار نفر از دانش آموزان در انتخابات شوراهای دانش آموزی شرکت می کنند و ۷۲۰ هزار نفر به عنوان اعضای این شوراها برگزیده می شوند که این خود یک ظرفیت ویژه است و برای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ برنامه های ویژه ای برای شوراهای دانش آموزی در نظر گرفته ایم.
وی تصریح کرد: بیست و دومین دوره انتخابات شوراهای دانش آموزی امسال در تاریخ چهارشنبه یکم آبان ماه با مشارکت وزارت کشور و با شعار «شورای دانش آموزی طلایه دار گام دوم انقلاب»برگزار می شود.
مدیرکل فرهنگی، هنری ،اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش افزود: امسال برای اولین بار انتخاب شوراهای دانش آموزی در سطح مراکز استان ها به صورت الکترونیکی برگزار می شود و علاوه بر این با توجه به شعار انتخابات امسال شورای های دانش آموزی در کنار سایر تشکل ها بیانیه ای را که مقام معظم رهبری خطاب به جوانان و نوجوانان در سالگرد ۴۰ سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی تحت عنوان گام دوم انقلاب صادر فرمودند را پیگیری می کنند.
به گفته رمضانی، امسال یک کار بسیار خوبی در شورای های دانش آموزی با همکاری بسیج دانش آموزی، سایر تشکل ها و اداره شاهد و ایثارگران به عنوان لاله های روشن برگزار می شود. سیاست ما این است که در هر مدرسه یک شهید شاخص داشته باشیم و یک یادواره در زمینه شهید مورد نظر برگزار شود. در این زمینه برنامه ریزی های متنوعی صورت گرفته که به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.
وی ادامه داد: همچنین سال گذشته شوراهای دانش آموزی موضوع حمایت از کالای ایرانی را با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان یزد انجام دادند که این کار در سال تحصیلی جدید هم ادامه پیدا می کند و امید است بتوانیم جشنواره پایانی آن را در بهمن ماه برگزار کنیم.
رمضانی خاطر نشان کرد: شورای های دانش آموزی سال گذشته برنامه دیگری تحت عنوان آیینه زمان را با موضوع ( زندگی به سبک روح الله) به منظور آشنایی با اندیشه های بنیانگذار جمهوری اسلامی با همکاری دبیرخانه استان قم انجام دادند. امید است جشنواره پایانی را به زودی برگزار کنیم.
مدیرکل فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: با توجه به نوع نگاه جدید به شورای های دانش آموزی، نیاز بود بخشنامه جدیدی در این زمینه ارسال شود که روز سوم مهرماه سال جاری این بخشنامه با امضای معاون محترم پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش به استان ها ابلاغ شد.
وی تصریح کرد: سیاست وزارت آموزش و پرورش این است که از تمام ظرفیت های دانش آموزان استفاده کند. با توجه به اینکه تمام واحدهای آموزشی و پرورشی دارای شورای دانش آموزی هستند؛ بنابراین شوراهای دانش آموزی ظرفیت ویژه ای دارند که سایر تشکل ها چنین ظرفیتی ندارند که در تمام واحدهای آموزشی حضور داشته باشند پس باید از این ظرفیت خوب دانش آموزی به نحو احسن استفاده کنیم.
مطالب مرتبط
-
درباره محسن رضایی
-
تورم به کدام سو میرود؟
-
شرایط کارآمدی یک دولت
-
انتخابات شوراهای دانشآموزی
-
انتخابات شورای دانشآموزی الکترونیکی برگزار میشود
-
سئوالات پرسش مهر روحانی از دانش آموزان
-
آمار دانشآموزان کشور
-
مقاله علمی و پژوهشی بررسی رابطه اینترنت و فرهنگ سیاسی دانشجویان
تگها
مطالب پربیننده
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی صنایع سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی پزشکی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی مکانیک (2) سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی مکانیک (1) سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی نقشه برداری سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی عمران سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی برق سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای علوم شناختی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای علوم کامپیوتر و بیوانفورماتیک سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای ژئوفیزیک سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای فیزیک سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای ریاضی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای آمار سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای آموزش زبان و ادبیات انگلیسی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای بیوشیمی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای شهرسازی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای معماری سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مدرسی معارف اسلامی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای علوم ارتباطات سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای حسابداری سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای گردشگری سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای حقوق سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مدیریت سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای علم اطلاعات و دانش شناسی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای روانشناسی ۲ سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای سنجش و اندازه گیری سال 1403
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای روانشناسی سال 1403
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای علوم تربیتی سال 1403
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای فلسفه سال 1403
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای الهیات و معارف اسلامی سال 1403
- قوانین کلاس و مدرسه
- قالب آماده و زیبای پاورپوینت(15)
- ۵ فیلم که همه زنان ایرانی باید تماشا کنند
- شعار سال ۱۴۰۱ «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»
- قالب زیبای پاورپوینت برای ارائه پروپوزال و دفاع رساله دکترا
- پورنوگرافی چیست و چه اثری بر مغز و رابطه جنسی دارد؟
- قالب پاورپوینت کادر دار زیبا
- رنگ چشم هایتان درباره شما و اجدادتان چه می گوید؟
- قالب پاورپوینت گرافیکی و طرح دار زیبا
- قالب پاورپوینت گرافیکی زیبا
- نمونه تدریس درس اول هدیه آسمان پنجم
- قالب پاورپوینت گرافیکی جالب
- اندکی درباره درسپژوهی
- همه زائران سلطان
- کتاب پسری که جادویی شد
- قالب پاورپوینت
- معرفی کتاب
- دوستی با کتاب
- قالب پاورپوینت گرافیکی
- درباره محسن رضایی
- متن کامل دعای جوشن کبیر با ترجمه
- قیافه و ظاهر واسه متولدین کدوم ماه، خیلی مهمه؟
- معرفی کتاب
- چشم رنگی ها چه شخصیتی دارند؟ روانشناسی رنگ چشم ها
- درباره امیر کبیر
- کتاب راهنمای کامل Interaction access
- درباره فخرالدین عراقی
- کتاب پیوند زخم خورده
- خلاصه کتاب سواد بصری
- درباره محسن مهر علیزاده