کتاب جادوی اخلاق خوب

کتاب جادوی اخلاق خوب

کتاب جادوی اخلاق خوب نوشته‌ی هادی گودرزی، به صورت کامل و گام به گام و با استناد به احادیث و روایات، به بررسی چگونگی خلاقانه اندیشیدن در باب مسائل اخلاقی می‌پردازد.

اخلاق حرفه‌ای یکی از مسائل اساسی همه جوامع بشری است. به همین خاطر یکی از عمده‌ترین دغدغه‌های مدیران کارآمد در سطوح مختلف، چگونگی ایجاد بسترهای مناسب برای عوامل انسانی شاغل در تمام حرفه‌هاست تا آن‌ها با حس مسئولیت و تعهد کامل به مسائل جامعه و حرفه خود بپردازند و اصول اخلاقی حاکم بر شغل خود را رعایت کنند. این کتاب بر آن است تا به مفهوم اخلاق حرفه‌ای و اهمیت و ابعاد گوناگون آن و نیاز جوامع امروز به اخلاق بپردازد. همچنین در آن به ویژگی‌های افراد دارای اخلاق حرفه‌ای مانند احساس مسئولیت، برتری‌جویی و رقابت‌طلبی، صادق بودن، احترام و تکریم دیگران، رعایت ارزش‌ها و هنجارهای اجتماعی، عدالت و انصاف، همدردی با دیگران و وفاداری اشاره شده است. باید بدانیم که اخلاق بالاتر از قوانین است، زیرا قوانین همیشه همراه انسان نیست، ولی اخلاق همیشه با اوست.

در بخشی از کتاب جادوی اخلاق خوب می‌خوانید:

معیار ایمان و سنجش در مبانی اخلاق اداری، اصل مقاومت پذیری یا استقامت در برابر ناملایمات است زیرا معیار ایمان به خود، توانایی استقامت در برابر سختی‌ها، شکست‌ها و ناامیدی‌هاست و استقامت رمز اساسی برای موفقیت است. اگر شما به اندازه کافی استقامت کنید، طبیعتاً سرانجامی ‌توأم با موفقیت خواهید داشت. والاترین ارزش‌های انسان. جوهرۀ صداقت اوست. انسان‌ها ذاتاً نمی‌توانند بدکردار، بداخلاق، زشت رفتار و بدخوی باشند. آنچه که باعث بروز این حالات در انسان می‌شود، ناملایمات زندگی و سختی‌هایی است که بر چهرۀ این صداقت تأثیر ناامید کننده‌ای به وجود آورده است. خداوند ذاتاً انسان را از سرشت و جوهرۀ نیکو خلق کرده و ما ایمان داریم که انسان اشرف مخلوقات است. خوشبختی و داشتن عملکرد عالی، هنگامی که به سراغ شما می‌آید که تصمیم بگیرید هماهنگ با طبیعت انسانی خود که خواست پروردگار است حرکت کنید و شکرگزار باشید. در صداقت شما شک نیست، آنچه باعث این بدنگری می‌شود، بعد غیرانسانی یا شیطانی «درونی»، انسان است که او را دچار وسوسه می‌کند.

انسان دارای قابلیت‌های ویژه اخلاقی است و قادر است در خلق اندیشه‌های خداپسندانه فداکاری کند. رسالت انسان، کمک و همیاری به نیازمندان را تداعی می‌کند به هر اندازه که انسان حقیقت جو در این امر خیر همیاری کند، درجه صدات و عزت‌اش افزوده می‌شود. اعتباریان ارزش‌ها در همه امور بخصوص در اخلاق اداری و اجتماعی از جایگاه ویژه‌ای در نزد مردم برخوردار می‌باشد، انسان کمال جو همیشه سعی دارد تا با صداقت و سادگی با مردم حرف بزند، او چیزی برای پنهان کردن ندارد.

فهرست مطالب
فصل اول: مبانی اخلاق اداری درکلام امام علی (ع)
مبانی چهار وجهی اخلاق اداری، زیبندۀ جامعه امروز
قانون خلاقیت ذهن
فصل دوم: قانون ذهن خلاق، مبانی اخلاق اداری
کاربرد رنگ درمحیط کار و تأثیر آن بر روحیه کارکنان و ارباب رجوع
فصل سوم: انضباط کاری
فصل چهارم: وظایف کارمند نسبت به مدیران، زیردستان، ارباب رجوع و همکاران
مسئولیت اخلاقی
از اخلاق کار تا اخلاق حرفه‌ای
فصل پنجم: روش‌های تکریم ارباب رجوع
فصل ششم: بایدها و نبایدهای مدیریت جلسه
فصل هفتم: چگونگی برخورد با افراد سرسخت و وضعیت‌های دشوار

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه