کتاب عادت‌هایمان را تغییر دهیم

کتاب عادت‌هایمان را تغییر دهیم

کتاب عادت‌هایمان را تغییر دهیم: دانش شکستن عادت‌های بد و ایجاد عادت‌های خوب
مایو اوشین در کتاب عادت‌هایمان را تغییر دهیم: دانش شکستن عادت‌های بد و ایجاد عادت‌های خوب شما را با روشی آشنا می‌کند که بتوانید عادت‌هایی جدید در زندگی روزمره‌تان به وجود آورید و سبک زندگی‌تان را تغییر دهید.

معرفی کتاب عادت‌هایمان را تغییر دهیم:

تصور کنید اگر می‌توانستید رفتارها و عادت‌های روزمره‌تان را آن‌طور که واقعاً دوست دارید تغییر دهید، چه تحولی در زندگی‌تان رخ می‌داد؟! قطعاً در آن صورت زندگی هر روز در جهت اهداف شما پیش می‌رفت و سرشار از سلامتی، شادی و موفقیت می‌شد. گرچه این تغییرات، آرزویی همیشگی است ولی انجام آن‌ها عملاً کار دشواری به شمار می‌آید. به عبارت دیگر، می‌توان چنین ادعا کرد که همه‌ی افراد گرایش ناخودآگاهی به سمت عادت‌های بد و ناسالم دارند.

معمولاً زمانی که قصد دارید عادتی را ترک کنید، از آن‌جا که سیستم زندگی شما مدت‌ها به روش سابق خو کرده است، به طور طبیعی میل بازگشت به آن را دارید و عملاً یک گام به جلو و دو گام به عقب برمی‌دارید. اگر تغییر برای داشتن یک زندگی بهتر ضروری است، چرا برنامه‌ها و قرارهایی که اول هر سال نو با خود می‌گذارید بعد از چند ماه یا چند روز نقش بر آب می‌شوند؟ آیا راه را اشتباه نمی‌روید؟ آیا برای رسیدن به اهداف و اجرای برنامه‌های‌تان راه ساده‌تری وجود دارد؟

مایو اوشین (Mayo Oshin) در کتاب عادت‌هایمان را تغییر دهیم (Change your habits) به جای تکیه بر اراده یا تعیین اهداف، بر روی تصمیمات ناخودآگاه روزانه که در واقع همان عادت‌های زندگی شما هستند، تمرکز کرده است. به اعتقاد او عادت‌های هر فرد عامل مهم موفقیت یا شکست او محسوب می‌شوند. روش‌های پیشنهادی این کتاب، ترکیبی از تحقیقات دانشگاهی در رشته روانشناسی و بررسی دقیق تجربیات شخصی مایو اوشین است.

کتاب عادت‌هایمان را تغییر دهیم به چه کسانی پیشنهاد می‌شود؟

اگر تاکنون در ترک عادت‌های بد و مخرب زندگی خود ناموفق بوده‌اید و یا به دنبال ایجاد تغییراتی مثبت در زندگی هستید در خواندن این اثر شگفت‌انگیز تعلل نکنید.

جملات برگزیده کتاب عادت‌هایمان را تغییر دهیم:

- هیچگاه برای تبدیل شدن به آنچه آرزو داری باشی دیر نیست.
- مهم نیست چقدر آهسته حرکت می‌کنی مهم این است که متوقف نشوی.
- معمولاً همه ما عدم پیشرفت در زندگی را ناشی از بی انگیزه‌گی و اراده می‌دانیم.
- به جای نگرانی در مورد درست و کامل انجام دادن کاری در دفعه اول فقط آن را شروع کنید.
- به چیدمان محیط اطرافتان دقت کنید. آیا محیط شما برای موفقیت طراحی شده یا برای شکست؟

در بخشی از کتاب عادت‌هایمان را تغییر دهیم:

اولین اقدام برای ایجاد عادت‌های جدیدی که می‌خواهید به طور مستمر ادامه یابند این است که یک گام به عقب بردارید و تصویر ذهنی اهدافتان را واضح‌تر ببینید. به عبارت دیگر تصویر ذهنی شما از برنامه‌های دراز مدت‌تان چیست. برای مثال اگر دوست دارید نوشتن به عادت روزمره شما تبدیل شود، می‌توانید روزی را مجسم کنید نویسنده اثر پر فروشی در شهرتان شده‌اید. همینطور مهم است مشخص کنید چرا مایلید به این هدف برسید.

تحقیقات اثبات کرده‌اند احتمال محقق شدن اهدافی که انگیزه‌های شخصی دارند (اهدافی که پاداش خاصی برای شخص در پی دارند) بیش از دیگر اهداف است. یعنی سؤال مهمی که باید از خود بپرسید این است: چرا مایلم این رفتار، عادت روزمره من بشود؟ به این سؤال به دقت فکر کنید و پاسخ آن را بیابید. وقتی دلیل خود را پیدا کردید پیش از اقدام برای مرحله بعد فکر کنید چه انگیزه‌های فردی دیگری می‌توانید در پس این رفتار در نظر بگیرید.

فهرست مطالب
فصل اول: چرا تغییر دادن عادت‌ها برایمان سخت است؟
عادت در مغز
فصل دوم: چه مدت طول می‌کشد تا عادت جدیدی شکل بگیرد؟
مراحل سه گانه برای شروع رفتار جدید
چطور می‌توان هر روز پر انگیزه بود؟
فصل سوم: یک راهکار عالی: چیدمان مناسب برای رسیدن به هدف
فصل چهارم: چگونه عادت‌های به ظاهر کوچک می‌توانند زندگی ما را
عادت‌های اصلی کدامند؟
چطور می‌توان از مسیر درست منحرف نشد؟
فصل پنجم: تصویر تازه‌ای از خود رسم کنید
دوباره به مسیر بازگردیم
4 راهکار برای جبران شکست‌ها
هیچ‌گاه برای دوباره برخاستن دیر نیست
فصل ششم: پشت گوش اندازی را کنار بگذاریم و مثمر ثمرتر باشیم
چگونه می‌توان یک عادت بد را برای همیشه ترک کرد؟

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه