با نامزدهای ریاست جمهوری 1400

درباره سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی

درباره سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی

 سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی که اینک در انتخابات ۱۴۰۰ به‌عنوان یکی از نامزدها، تایید صلاحیت شده است، تغییر مسیر مدل حکمرانی و تحول در نظام مدیریت برای دستیابی به اهداف انقلاب اسلامی را یک ضرورت می‌داند.

 سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی که اینک در انتخابات ۱۴۰۰ به‌عنوان یکی از نامزدها، تایید صلاحیت شده است، تغییر مسیر مدل حکمرانی و تحول در نظام مدیریت برای دستیابی به اهداف انقلاب اسلامی را یک ضرورت می‌داند.

سرانجام پس از گذشت چند روز از بررسی تایید یا رد صلاحیت نامزدها توسط شورای نگهبان، اسامی داوطلبان منتخب از سوی وزارت کشور اعلام شد. اینک چهره های سیاسی خود را آماده رقابت در بزرگترین صحنه سیاسی کشور می کنند تا با رأی مردم کلید پاستور را از آن خود کنند، افراد برگزیده ای که هر کدام سوابق سیاسی و اجرایی مختلف و متفاوتی در کارنامه خود دارند. از جمله آنها می توان به سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی اشاره کرد.

 

زندگینامه امیرحسین قاضی زاده هاشمی

امیرحسین قاضی زاده هاشمی در ۱۳۵۰ خورشیدی در شهرستان فریمان چشم به جهان گشود. او پزشک، جراح و متخصص گوش، حلق و بینی است و اینک مسوولیت نایب رییس اول یازدهمین مجلس شورای اسلامی را بر عهده دارد. او مدتی نیز رییس دانشگاه علوم پزشکی سمنان بود.

 

فعالیت های سیاسی قاضی زاده هاشمی

قاضی زاده هاشمی در مجلس هشتم، نهم و دهم به عنوان نماینده مردم مشهد و کلات حضور یافت و در دوره های نهم و دهم، دبیر هیأت رییسه مجلس بود. وی از اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری است و در سال های ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳ سخنگوی آن بود.

 

حضور در انتخابات سیزدهم

سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی برای شرکت در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به عنوان داوطلب ثبت نام کرده است. نایب رئیس مجلس شورای اسلامی پس از ثبت نام گفت: «شخصی می‌تواند کاندیدای ریاست‌جمهوری بشود که برنامه روشنی داشته باشد یک تیم قوی به پای کار بیاورد و این تیم بتواند کشور را اداره کند.»

در همین راستا، برنامه‌ انتخاباتی سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی با عنوان «گفتمان دولت مردم» و با شعار «دولت سلام» منتشر شد و او در همین راستا از نخبگان حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها، اندیشکده‌ها، مؤسسات دانش‌بنیان، تشکل‌های دانشجویی، نهادهای مردمی، احزاب، اصناف، اهالی فرهنگ و هنر، خبرنگاران، روزنامه‌نگاران، فعالان فضای مجازی و همه دلسوزان انقلاب اسلامی دعوت کرد با تمام توان خود در این مسـیر مشارکت فعال کنند.

 

در بخشی از برنامه های قاضی‌زاده هاشمی آمده است:‌

ملت بزرگ ایران؛ دوباره فصل سرنوشت و انتخاب است اما این بار نه برای ۴ سال، بلکه برای یک فصل چهل ساله، چهل ساله دوم انقلاب اسلامی در دولت سیزدهم پایه ریزی و قوام می یابد و قطعا بر همه تحولات چهل ساله اثرگذار خواهد بود. این دوره سرآغاز قرن جدید است، پس با هوشیاری هرچه تمام تر نگذاریم، اشتباهات گذشته تکرار و مشکلات و مسایل بیشتر و پیچیده ترشود. درک ظرف زمانی و مشاهده تمام ظرفیت ها، تهدیدها و فرصت های ایران عزیز، اهمیت انتخاب درست را به اوج رسانده است.

با توجه به این مساله، موضوعات کشور را به ٤٠ بخش تقسیم کرده ایم و در اولویت اول، ۱۰ برنامه با تمرکز بر مسایل اقتصادی طراحی شده است. این برنامه ها مبتنی بر نظریه ها و الگوهای مفهومی، کامل و دقیق طراحی شده که در نتیجه امکان ایجاد زبان و فهم مشترک و اجماع را فراهم کرده است. با تحلیل شبکه متغیرهای اقتصادی(با بیش از ٣٠٠ مولفه) ریشه ها و پیامدهای مسایل اقتصادی، شناسایی شده و سازوکارهای بخش های: کشاوزی و غذا، ساختمان(مسکن)، مالی(بانک، بیمه، بورس، ارز)، کسب وکارها، قیمت، مالیات، سرمایه انسانی و سازمانی دولت، منابع مالی و دارایی دولت، با توجه به همه مؤلفه های داخلی و خارجی سنجیده و باز طراحی شده اند و به منظور سرعت بخشیدن، تدوین قوانین و مقررات لازم برای اجرایی شدن سازکارهای پیشنهادی نیز آغاز شده است.

براسـاس اسـناد بالادسـتی بـه ویـژه بیانیـه گام دوم انقلاب اسلامی، آرمان هـای جمهـوری اسلامی، نیازها و خلاهای جامعـه و تحلیل گفتمان های دولت هـای گذشـته نسـبت بـه طراحـی معنایـی گفتمـان و اصـول حاکـم بـر دولت هـای گام دوم انقلاب اقـدام نمـوده اسـت؛ همچنیـن بـا هـدف بسـط گفتمـان، بـا اسـتفاده از تولیـد ادبیات، جذب افـراد تأثیرگذار به عنـوان عاملان گفتمان سـازی و اسـتفاده از ابـزار رسـانه نسـبت بـه اجتماع سـازی گفتمـان در جوامـع نخبگانـی و آحـاد مـردم اقـدام می نمایـد.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه