کتاب راه اندازی وب سایت از ایده تا عمل

کتاب راه اندازی وب سایت از ایده تا عمل


کتاب راه اندازی وب سایت از ایده تا عمل به قلم مهرداد شه شناس و روزیتا شه شناس، مراحل طراحی وب سایت را به منظور ایجاد کسب و کار آنلاین، قدم به قدم شرح داده است.

برای راه‌اندازی هر کسب و کاری باید ابتدا ایده و برنامه‌ریزی خاص آن پیاده‌سازی شود تا سودده و درآمدزا باشد و با حداقل ضرر راه‌اندازی شود. این ایده و برنامه‌ریزی در راه‌اندازی کسب و کار آنلاین یا اینترنتی نیز می‌بایست به درستی رعایت شود تا کسب و کاری موفق راه اندازی شود و بتواند درآمد خوبی داشته باشد.

تمام یا بعضی از مراحل راه‌اندازی یک وب‌سایت می‌توانند توسط صاحب کسب و کار یا وبمستر وب‌سایت پیاده‌سازی شوند. بعضی از مراحل ممکن است نیاز به تخصص بیشتری داشته باشند تا کار به خوبی انجام شود که در آن مراحل می‌بایست از افراد متخصص کمک بگیرید.

از انتخاب آدرس یا نام دامنه وب‌سایت تا سئو و بهینه‌سازی آن، مراحل مختلفی باید انجام شوند که در این کتاب به معرفی آن‌ها پرداخته می‌شود، اما برای انجام مراحل یا باید از آموزش‌هایی که در بستر اینترنت وجود دارند استفاده کنید یا در دوره‌های آموزشی آنلاین و حضوری شرکت کنید یا تخصص لازم را داشته باشید تا بتوانید کارها را به درستی انجام دهید.

آنچه پس از مطالعه‌ی این کتاب خواهید آموخت:

- ثبت و خرید دامنه
- انتخاب نام و آدرس دامنه وب سایت
- انتخاب و خرید هاست یا سرور مناسب
- طراحی و تغییرات وب سایت در بسته نصبی
- نصب بسته نصبی یا سیستم مدیریت محتوای سایت

در بخشی از کتاب راه اندازی وب سایت از ایده تا عمل می‌خوانیم:

هرفرد براساس معیارهای خود و مشاوره با دوستان و آشنایانی که صاحب وب‌سایت هستند یا مشاوره با طراح وب‌سایت یا مدیر سئوی وب‌ساتیش می‌تواند با این شرکت‌ها و میزان رضایت معرف از خدمات آن‌ها آشنا شود و یکی را انتخاب کند. به این نکته توجه نمایید که هاست مناسب و پرقدرت، تاثیر خوبی در سئوی وب‌سایت شما می‌گذارد و سرعت لود و زمان پاسخ سرور به درخواست مرورگر مخاطبان برای لود وب‌سایت نیز از عوامل مهمی در باز شدن وب‌سایت برای مخاطب و سئوی خوب می‌باشند.

معمولا برای سایت‌های جدید که با CMSهایی از قبیل جوملا و وردپرس، یا سایر سیستم‌های مدیریت محتوایی که حجم اطلاعات و محتوا در ابتدای کار کم است، فضای هاست یک یا دو گیگ، می‌تواند مناسب باشد و سپس بعد از مدتی، اگر نیاز به افزایش بود، فضا را ارتقا دهید.

برای وردپرس و جوملا، هاست لینوکس (Linux) و سی‌پنل (cPanel) مناسب‌تر می‌باشد و کارایی راحت‌تری دارد. بعد از هاست لینوکس با کنترل پنل سی‌پنل، هاست لینوکس با کنترل پنل دایرکت‌ادمین (DirectAdmin) مناسب می‌باشد اما کار کردن با دایرکت‌ادمین سختی‌های خاص خودش را دارد، بخواهیم مثالی برای مقایسه کنترل پنل‌های سی‌پنل و دایرکت‌ادمین بزنیم، کنترل پنل دایرکت‌ادمین مشابه ویندوز 98 می‌باشد و کنترل پنل سی‌پنل مشابه ویندوز سون (Windows 7) می‌باشد و کار کردن با آن خیلی راحت‌تر می‌باشد.

سایت‌های جوملا و وردپرس و سایر سی‌ام‌اس‌های از این قبیل، که با زبان PHP نوشته شده‌اند در هر دو سیستم عامل ویندوز و لینوکس می‌توانند کار کنند اما برای این نوع سایت‌ها، سیستم عامل لینوکس بهتر و از نظر قیمت نیز مناسب‌تر می‌باشد و توصیه می‌شود از سرور لینوکسی استفاده شود.

فهرست مطالب
مقدمه
بخش اول: انتخاب نام و آدرس دامنه وب‌سایت
بخش دوم: ثبت و خرید دامنه
1: ثبت دامنه ir. و .ایران
2: ثبت دامنه‌های بین‌المللی از قبیل com. و net. و...
3: ثبت و خرید دامنه
4: بررسی صحت ثبت و تایید دامنه خریداری شده
بخش سوم: انتخاب و خرید هاست یا سرور مناسب
بخش چهارم: نصب بسته نصبی یا سیستم مدیریت محتوای سایت
بخش پنجم: طراحی و تغییرات وب‌سایت در بسته نصبی
منابع

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه